• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş ve İş

Hanımlar geç gördüm son yorumlarınızı.

Bir buçuk ay önce bir işe girdi ama tam birinci ayını doldurup bana göre saçma bir sebepten dolayı işi bıraktı. Tekrar ararlarsa dönerim ya da birkaç haftaya başka iş bulurum falan dedi ama yine iş bakmıyor tabii. Eşimi sevmeme rağmen ev işlerindeki desteksizliğinin artması, rahat tavırları, ailelerden destek almamızdan dolayı hiç utanmıyor gözükmesi benim iyice canımı sıkıyor. Bunları yazarken ben utanıyorum...

Bir buçuk ay önce bir işe girdi ama tam birinci ayını doldurup bana göre saçma bir sebepten dolayı işi bıraktı. Tekrar ararlarsa dönerim ya da birkaç haftaya başka iş bulurum falan dedi ama yine iş bakmıyor tabii. Eşimi sevmeme rağmen ev işlerindeki desteksizliğinin artması, rahat tavırları, ailelerden destek almamızdan dolayı hiç utanmıyor gözükmesi benim iyice canımı sıkıyor. Bunları yazarken ben utanıyorum...
Oturup konuştun mu derdin ne diye ciddi şekilde?

Ev işi desteği ne demek çalışmıyorsa o yapacak. Sen çalışıyorsun değil mi?

1.5 yildir ıssız bu adam iş buluyor çıkıyor o zaman anasının evine gondereceksin. Destek olma zamanı bitti artık erkek adam evde oturunca böyle sapıtıyor.

Temizlik yemek bulaşık çamaşır yapacak ya da anasına gondereceksin açık açık konuş. Ne kadar vicdansizlar ya hem ise gitme hem gebeş gibi evde yayıl. Ama bunlara bu yüzü de biraz siz veriyorsunuz bence

Adam sıkıntılı,hazıra dağ dayanmaz baba parasıyla geçim olmaz.Bu adamın önceki işyeride yalan bence 15 yıl çalışmış ama para alamamış nasıl olacak??? Siz sorunları halı altına süpürdükçe çözülmeyecek, kocanız hayal dünyasında sorumsuz bencil, kendi yolunuza bakın derim....

Back
X