Kizlar 5 yıllık evliyim ama halâ alışamadım eşimden para istemeye. Sağolsun istemeden verir sürekli sorar ama ben harcarken hep çekinerek harcıyorum. Suan çalışmam imkansız bebeğim var ve bakacak kimsem yok. Eşim maaşını alır krediyi faturalar filan otomatik yatıyor zaten. Aylık bide toplu market alışverişini yaparız. Bana da verir ama sanki ben harcarken hesap soracakmis gibi hissediyorum. Daraldim iyice herşeyi hesaplayıp almaktan.
calışıncada hesaplıyıp alacaksınız...degişen bırsey olmayacak uzulmeyın..ozaman birde çalışıp yorulmuş olacaksınız....yanı calışanlarda hesap yapmadan alış veriş yapmıyor.
Yani aslında sorunca mutlu da oluyorum sanki. Harçlığın var mı aşkım diye ama yok desem daha geçen vermiştim diyor.
Ah canım evlendigimizden beri sürekli borç ödüyoruzRahat ol bence
Kesinlikle orası öyle tabi ama en azından daha rahat geçinir insan.calışıncada hesaplıyıp alacaksınız...degişen bırsey olmayacak uzulmeyın..ozaman birde çalışıp yorulmuş olacaksınız....yanı calışanlarda hesap yapmadan alış veriş yapmıyor.
Kizlar 5 yıllık evliyim ama halâ alışamadım eşimden para istemeye. Sağolsun istemeden verir sürekli sorar ama ben harcarken hep çekinerek harcıyorum. Suan çalışmam imkansız bebeğim var ve bakacak kimsem yok. Eşim maaşını alır krediyi faturalar filan otomatik yatıyor zaten. Aylık bide toplu market alışverişini yaparız. Bana da verir ama sanki ben harcarken hesap soracakmis gibi hissediyorum. Daraldim iyice herşeyi hesaplayıp almaktan.
5 yıldır böyle hissediyorsan,bu senden değil eşinden kaynaklanan bir durum bence.Kizlar 5 yıllık evliyim ama halâ alışamadım eşimden para istemeye. Sağolsun istemeden verir sürekli sorar ama ben harcarken hep çekinerek harcıyorum. Suan çalışmam imkansız bebeğim var ve bakacak kimsem yok. Eşim maaşını alır krediyi faturalar filan otomatik yatıyor zaten. Aylık bide toplu market alışverişini yaparız. Bana da verir ama sanki ben harcarken hesap soracakmis gibi hissediyorum. Daraldim iyice herşeyi hesaplayıp almaktan.
Yani aslında sorunca mutlu da oluyorum sanki. Harçlığın var mı aşkım diye ama yok desem daha geçen vermiştim diyor.
Alışkanlık dan ziyade hep böyle bir yapım oldu. Babamdan harçlık almamak için hem okudum hem çalıştım.5 sene olmuş. alışmanız gerekmiyor muydu şimdiye kadar?
Para konusunda tartışma yaşanırsa daha da ileri gideriz birbirimize saygimizi kaybederiz diye çekiniyorum açıkçası.En sevmediğim soru biçimi. Ne demeye soruyor o zaman irdeleyecekse?
Nereye harcadığınız az çok belli sonuçta..
Aslında bu konuda tabiri caizse yırtık olmak gerekiyor.
Ben çalışıyorum ama eşimden para almak durumunda kalsam (bazen hesabımdaki para biter) eşim "nereye gitti" derse direk veriyorum cevabını. O da saçma bir soru sorduğunu anlıyor..
1 2 gerekli cevabı verin o eşiği geçtikten sonra alışırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?