Eş ya da sevgilinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

Öyle hatırı sayılır bir boy farkı yok erkek arkadaşımla aramızda.
Ben 1.66'yım,o ise 1.75
Topuklu ayakkabı giymek pek adetim değildir ama giydiğimdede erkek arkadaşımın boyuna yaklaştığım için bir sorun olmuyor.
Her iki şekilde de memnunum yani :)

ya bizimde aramızda bi kaç cm fark var zaten topuklu giymeyi sevmiormda ekimde sözümüz olucak nasıl ayakkabı giycem bilmiyorummCADIARZU

bnm sevgilim var boyu da yasida bnden cok büyük ......ama herseye ragmen bni cooq sevio bnde onu cooq seviorum aslinda sevgi oldugundan pekte emin deilim sanki birbirimizi cok ii anladigimiz icin cok baglandik ....o yüzdenn de olabilir bn 15 yasindayim 160 cm boyundayim sevgilim ise 19 yasinda 185 cm boyunda ......:asigim:

eşimden 3cm uzunum ...insanalr önyargılı oluyor düğünümde topuklu giydim ve onu bayagı geçtim...cevreden aaaaaaaaaa senden kısaymış gibi yorumlar aldım ama umrumda değil...
aldatılan bi kız arkadasım var eşi boylu poslu ama şerefi yok....anlatabildim mi ...ben cok mutluyummmmmmmmm eşimle şükür ...

ben 165 esim 190 gerisini siz düsünün
hic topuk sevmeyen ben esimle dolasmaya cikarken apartman topuk giyiyorum

sevdiceğim 1,78 civari
ben 1,69-1,70 civariyim
topuklu giydigimde hemen hemen aynı oluyoruz, sinir oluyo :asigim: :roflol:

ben 1.66 esim 1.79 civari..opuyorumnanaktan
cok topukluda giysem benden azicik daha buyuk oluyo hep:asigim:

arada boy farkının cok olmasıda hos durmuo bazen.surahıyle bardak gıbı kaydirigubbakcemile3 ben 166 esım 180 cm.ama onemlı olan anlasmak tabııı:asigim:

ben 168, (topukla 173), o ise 180 civari

ben sanki cok az bi cm kadar uzunum topyuklu giydiimde olay oluo cogu sewgilimde yasadm ztnbnu:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…