Eş ya da sevgilinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

benim halamın kızı 1.60 kocası 1.95 tam anlamıyla deve cüce.çok boy farkı da güzel değil.halalarımın ikisi de kocaalrında uzun o tam anlamıyla felaket.birde halalarım çok kalıplı enişteler çok cılız.eniştem bir keresinde hastaneye yatmıştı halamda refakatçisiydi hastanede enişteme halamdan için annen mi demişler halam küplere biniyordu ben anası yaşında myım bu insanlar ne kadar dengesiz diye.

ben 1.70 eşim ise 1.72bu yüzden yıllardır topuklu ayakkabı giyemiyorumkafamçokkarıştı

ben 1.68 sevdiğim 1.78 topuklu giyince hemen hemen aynıyız pek bişi kalmıo aramızdaopuyorumnanaktan:1rolleyes:

Ayy ne kadar şansLısınız yaa :gitme: benim hoşlandığım çocuk kısa benden o kadar üzücü bi durum ki :sinifsinif:
Ben uzamiyim o uzasın diyorum sanki inadına ben boy atıyorum
Yüzü normal gösteriyor ama kısa da olmaz ki
Çok üzülüyorum çoooooooK
Çıkmıyoruz ama bu da sorun oLuyor benim için sengözlerimebaksanab ister istemez :asigim:

bizim 20 cmden fazla var aramızda.
ben de abartı topuklu giyiyorum. seviyorum topukluyu. o da yakıştırır.
hoş duruyorum yanında.
o atletik yapılı, ben de ince uzun durunca güzel oluyor.

bence aynı boyda olmak süper.ben zaten 1 70 oldugum için topuklu ayakkabı giyince çok uzun oluyorum ve sevmiyorum topuklu giymeyi.

bızım aramızda esımle bayagı fark var bn 155 esım 180 oldukca topuklu gıymek zorunda kalıyorum esım kısa olmamdan sıkayetcı degıl daha cok hosuna gıdıyormus

1.82
1.65
Ben arada ki boy farkını çok seviyorum hatta keşke dahada fazla olsaydı erkeğin yapılı olması ve benim minyon kalışım çekici geliyor zaten topuklu ayakkabıları dilediğimiz anda kullanabiliriz.. :)

bu yazı da, anlatış tarzı da yaşanan olay da süper :)
Şeniz

ben: 1.72 , esim: 1.86

esimi tanimadan once hep korkardim yeterince uzun birini bulamayacagim topuklu ayakkabi giyemeyecegim diye kaydirigubbakcemile5 cok sükür Allah gönlüme göre verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…