Eş ya da sevgilinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

aşkım 1.72 ben 1.57 kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim boyum 1.80,sevgili adayımın 1.85

daha aday kabul etmedim sevgilimcim olmasınılülülülülülü edicem ama sanırım sırnaşık şey

Son düzenleme:
valla eşim 1.80 ben 1.60
aramızda 20 cm var bekarken hep yanımda heybetli olsun kendimi güvende hissederim diye uzun boylu istemiştim
rabbim gönlüme göre verdi topukluyu hiç sewmiyorum biz böyle mutluyuz gerek yok 20 cm topukla bile kapanmaz zatenlülülülülülü

walla canlar kaç cm oldugunu tam bilmiyorum ama ben azıcık kısayım ondan ve herkes çok yakıştırıyo.Annesi bile diomuş hem birbirinize benziyosunuz hem de boylarınız uyuyo diye zemuszemus

ben 16 o 21 olcak inş. boy olarak ben 163 o 183 bende cooookkk sewiormmmmmmmm:asigim::asigim::asigim:Şeniz

mrb kıslar benim sevgilim 1:84 bn 1:54 boyundayım farkı düşünün yani benim sevgilim derki: herkes bakıp bizi komik bulsada benim bu kısı ne kadar çok sevdiğimi bilmiyorlar onlar bu ayrıntıya takılsın umrumda deil demişdi ilk çıkmaya başladığım zamnlardı ve hiçbir zamnda sorun yapmadık biz bölede mutluyuz:)))))

Topuklu ayakkabı giymek zorunlu değil kii,eğer giyince ondan uzun oluyosan ve de bundan rahatsızlık duyuyosan giyme:)

ben 155, o 170..
Çok kısayız sanki biz ya CADIARZU

ben 1.75 hayatımın anlamı 1.82 biraz yakın boylarımız yerimseniben ama bende düşünüyorum evlenirken napıcam saçalr topuz olunca ee ayakkabıda topuklu olunca damattan uzun oluyo bakalım o zamn napıcaz:uhm:

ben 1.62 aşkım 1.72 bizde memnunuz hehe

bu arada cikolata__ kocaeli merkezdemisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…