Eş ya da sevgilinizle aranızda ne kadar boy farkı var?

2 topuklu ayakkabıyı üst üste giysem yine yetişemem sırnaşık şey o kafaya takmıo bendende no problem zemuszemus

ya benim aşkım uzun yaa.. :) üstelik ben topuklu giymeyi de pek sevmiorum :)
ben 1.67 aşkımm 1.82

Ben 1,64

Aşkımcım 1,72 nerde ayna görsem boyumuza bakıyorum :)))

Şöyle 1.80 olsaydın ya kuzucum :))

of yaa işte ben bu konudan muzdaribim.. şöyle boylu boslu biri zamanında çıkmaz ki karşıma..ne zaman ben aşkımla bi ilişkiye başladım 1.80 ler 1.90lardan teklif yağğmaya başladı. aşkım 1.75 , ben 1.70 ama aynı boyda gibi duruyoruz..hiç topuklu giyemiyorum.. benim erkeğim benden uzun olmalı,yanında rahatlıkla yüksek topuk giyebilmelyim..en sinir olduğum şey,kızın boyunun erkekten uzun olması.çok kötü duruyo.tabi sevgi boyla ölçülemez ama,yakışmak da çok önemli.ama bende buna da kader diyorum artık.:gitme:

Yorumunu okuyorum okuyorum yok ya yanlis anlamadim diyorum...akannehir

Simdi sen gercektende 1.80-1.90 boylu erkeklerden iliskin olduktan sonra teklif almana üzüldünmü? Tühhh ya kacirdim siriklarimi diyorsun?:1shok:

Bence sen bu cüce adamdan ayril...fasülye siriklarini gördükce icin yanar güzelim ya...

Hem madem erkegin boyu posu bu kadar önemli senin icin...niye berabersinki?

ben 162, eşim 188 ,biraz uzun ama gayet yakışan bir çiftiz..:sm_cool: herkes çok yakıştırıyor,zaten ben hep topuklu giyiyorum evde bile,sorun yok yani.önemli olan kalplerimizdeki uyumopuyorumnanaktan

ayrıca boy farkı çok önemli olsaydı,1 88 lik kıvanç tatlıtuğ un dizideki iki sevglisinden birisi 1 60 ,diğeri 1 64 olmazdı....herkes de bayıla bayıla izliyor,demek ki NO PROBLEM!

ben 1.65 standart boy....! eşim 1.85........kaydirigubbakcemile erkek uzun olsun ama kadından kısa olmasın çok kötü duruyo ozaman malesef:çok üzgünüm:

ah ahh bu boy meselesii benide delii edio :)) ben 1.60 sevgilim 1.90 :) aradaki 30cm lik boy sorunumuzz varr ben ancak tapuklu giyersem cok yakışıoruzda ben yanyanayken yakışıormuyuz die sürekli kız arkadaslarıma soruorum onlarda kötü durmuorsunuz canım dio içimm rahatlııoo oda hiç sorun etmiooo erkeğin boyu uzun olması bencede cokk avantajlıı sonucda BEN tapuklu giyince iyi duruoruz ki :)) boşverrrrrrrrrrrrrrrrrrrr salla gitsin

ben 1,64 nısanlım 1,82
ben cıtı pıtı duruyorum ama baya bıde kalıplı garıp bı goruntu ama olsunn sevıyom benn

ben 1.76 sevdiğim 1.82 dik yürümüyo aynı boyda duruyoruz gibi geliyo dik durmayı öğretmeliyim böyle kabarak yürüyen tiplerden değil öyle olsa uzun olduğu belli olurda omuzlar düşük kıza duruyo:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…