Kalpler atmış ya
Kocanız o kalpleri arttırmış.
Ayni okuldasınız üstelik. Kadını uyarıp iş ortamında da dedikodunuzu döndüreceksiniz, haksız olacaksınız. Kocanız çizecek sınır.
Terapistinizi de değiştirin bence. Aklı başında kimse kadinla muhatap olmanızı söylemez.

Aslında benim tepkisizligime kızıyor o o yüzden böyle bisey istedi senin olana sahip çıkmalisin diyor

Eşim konusunda da haklısınız ayrıca ama gittiğim psikolog çok iyi biri çok araştırdım

Çok normal kardeşim. Hatta yakında ben eve geliyorsam Nur da gelsin derse buraya yazma Çünkü o da gayet normal.

"Ben gülüyorsam Nur da gülsün" diye bir cümle kuracak haddi nasıl buluyor bir erkek eşine karşı?
Samimi arkadaşlarımız hepimizin var ama sınırları da oluyor.
Gece video göndermek, bir şekilde iletişim, espriler, güldük eğlendik bunda bir şey yoklar...
hepsi paylaşımı artıran etkenlerden ve bu zamanla alışkanlıkla ilerler, hayatınıza dahil olur siz bunu anlamadan bir baktınız "yemek yiyemiyorum keşke Nur da olsa o da yese" gibi aptalca boyuta varır.
Tepkisiz kalmak, küsmek, kırılmak bunlar erkek için çok anlamsız kalıyor iki özür diler olay kapanır.
Siz bir dahakine şöyle elinizi belinize koyup ona haddini bildirin bakalım.

O video da okulda arkadaşlar arasında olan Bi takılma videosuymus onunla ilgiliymis ondan yollamış

Yoo iyi düşünün Bi mantıklı aslında ama herkes yapmaz ikisine de haddini bildirmek gerek tabi yaparım yapmam orası ayrı bence gayet mantıklı yöntem.Cunku bakışları falan normal değil kadının bana kızımın saçını yapmanı istemiyorum demek bile yeter ona.Sonucta o da sağlam pabuç değil ki kalp atıyor gece cevap veriyor falan.Mesajlarin yanlış anlamaya müsait dikkat et demek de yeter ona.Utanir en azından benim yerime o utanır.

Tabi ki ben yine de muhatap olmam uygun bir ortam oluşur kızıma yine sac muhabbeti yapar bisey olur o zaman laf sokarım

Bakın bu yöntemi mahalle teyzesi de söylerdi size bedavadan, kendinizi tokatlatmışsınız yani yoksa napıyosanız yapın hayat sizin haysiyet sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…