- 14 Aralık 2014
- 1.551
- 708
- 333
- 35
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Ablacım elin kadınının sizin evliliğinizle alakası yok, sınır mınır da işlemez ona. Sınırı kocanız çekecekti.O da sınır ihlali yapmış o yüzden diyor
Kalpler atmış yaAblacım elin kadınının sizin evliliğinizle alakası yok, sınır mınır da işlemez ona. Sınırı kocanız çekecekti.
İşte kocanıza soracaksınız bunu, bu kadın nerden bulduğu yüzle kalp atıyor diye.Kalpler atmış ya
Kocanız o kalpleri arttırmış.Kalpler atmış ya
Aslında benim tepkisizligime kızıyor o o yüzden böyle bisey istedi senin olana sahip çıkmalisin diyorKocanız o kalpleri arttırmış.
Ayni okuldasınız üstelik. Kadını uyarıp iş ortamında da dedikodunuzu döndüreceksiniz, haksız olacaksınız. Kocanız çizecek sınır.
Terapistinizi de değiştirin bence. Aklı başında kimse kadinla muhatap olmanızı söylemez.
Eşim konusunda da haklısınız ayrıca ama gittiğim psikolog çok iyi biri çok araştırdımKocanız o kalpleri arttırmış.
Ayni okuldasınız üstelik. Kadını uyarıp iş ortamında da dedikodunuzu döndüreceksiniz, haksız olacaksınız. Kocanız çizecek sınır.
Terapistinizi de değiştirin bence. Aklı başında kimse kadinla muhatap olmanızı söylemez.
Çok normal kardeşim. Hatta yakında ben eve geliyorsam Nur da gelsin derse buraya yazma Çünkü o da gayet normal.Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Senin olana mı? Abooo. Değiştirin bu terapisti başınıza iş alacaksınız.Aslında benim tepkisizligime kızıyor o o yüzden böyle bisey istedi senin olana sahip çıkmalisin diyor
"Ben gülüyorsam Nur da gülsün" diye bir cümle kuracak haddi nasıl buluyor bir erkek eşine karşı?Merhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
O video da okulda arkadaşlar arasında olan Bi takılma videosuymus onunla ilgiliymis ondan yollamış"Ben gülüyorsam Nur da gülsün" diye bir cümle kuracak haddi nasıl buluyor bir erkek eşine karşı?
Samimi arkadaşlarımız hepimizin var ama sınırları da oluyor.
Gece video göndermek, bir şekilde iletişim, espriler, güldük eğlendik bunda bir şey yoklar...
hepsi paylaşımı artıran etkenlerden ve bu zamanla alışkanlıkla ilerler, hayatınıza dahil olur siz bunu anlamadan bir baktınız "yemek yiyemiyorum keşke Nur da olsa o da yese" gibi aptalca boyuta varır.
Tepkisiz kalmak, küsmek, kırılmak bunlar erkek için çok anlamsız kalıyor iki özür diler olay kapanır.
Siz bir dahakine şöyle elinizi belinize koyup ona haddini bildirin bakalım.
Bu kadınlık yapmakmişSenin olana mı? Abooo. Değiştirin bu terapisti başınıza iş alacaksınız.
Terapist mi gerçekten bilmiyorum ama yöntemleri çöp. Mahalle teyzesi gibi. Boşuna para kaptırmışsınız.Bu kadınlık yapmakmiş
Bu nasil terapist yakinda sizi kadinin sacini başini yolmaya da gönderir.Aslında benim tepkisizligime kızıyor o o yüzden böyle bisey istedi senin olana sahip çıkmalisin diyor
Esra Ezmeci falan herhalde terapistTerapist mi gerçekten bilmiyorum ama yöntemleri çöp. Mahalle teyzesi gibi. Boşuna para kaptırmışsınız.
Bakın bu yöntemi mahalle teyzesi de söylerdi size bedavadan, kendinizi tokatlatmışsınız yani yoksa napıyosanız yapın hayat sizin haysiyet sizin.Yoo iyi düşünün Bi mantıklı aslında ama herkes yapmaz ikisine de haddini bildirmek gerek tabi yaparım yapmam orası ayrı bence gayet mantıklı yöntem.Cunku bakışları falan normal değil kadının bana kızımın saçını yapmanı istemiyorum demek bile yeter ona.Sonucta o da sağlam pabuç değil ki kalp atıyor gece cevap veriyor falan.Mesajlarin yanlış anlamaya müsait dikkat et demek de yeter ona.Utanir en azından benim yerime o utanır.
Psikoloji bilginiz var mı ya da hiç gittiniz miBakın bu yöntemi mahalle teyzesi de söylerdi size bedavadan, kendinizi tokatlatmışsınız yani yoksa napıyosanız yapın hayat sizin haysiyet sizin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?