Belki başka biseye dayanarak demiştir bilemiyorum bana da fazla geldi zaten yapacağım bisey degil
Hiçbir uzmanın ağzından böyle abuk subuk şeyler duymadım. Psikolog/terapist sizi yönlendirmez, yol çizmenize yardımcı olur. Boşuna paranızı kaptırmışsınız.

Aslında benim tepkisizligime kızıyor o o yüzden böyle bisey istedi senin olana sahip çıkmalisin diyor

Eşim konusunda da haklısınız ayrıca ama gittiğim psikolog çok iyi biri çok araştırdım
Yanlış araştırmışsiniz o zaman
İyi bir psikolog senin olana sahip çık falan demez. Ne kadar çiğ bir muhabbet bu zaten.
Kadınların istediklerini söylüyor diye iyi denmiş olabilir.

Ben olsam kadınla konuşup kendimi komik duruma düşürmem ama siz bilirsiniz.

Kadın “Sen asıl kocana bak, o kadar yanlış buluyorsan nasıl yanında tutuyorsun?” dese ne diyeceksiniz? Sonuçta kocanız çok seviyeli davranmış da kadın buna rağmen kalp atmış değil.

Terapistinizin dediklerini hayretler içerisinde okudum. Hiç böylesini de duymamıştım.

Sınırı kadın mı koyacak
Sen asıl kendi kocana bak derse ne olacak?

Kadına msj atmak çok saçma değil mi ya?

Bunu eşiniz söylemeliydi siz değil, eşinizin velisi misiniz? Eşime birisi kalp atsa kendi tepkisini kendi vermesini beklerim, kendi sınırını kendi çizmesini beklerim. Neden yazıp da kendimi başka bir kadına küçük düşüreyim? Siz bu konuyu bu şekilde aşamayacaksınız zaten, eşinizle birlikte terapiye başlayın ve düzgün bir terapist bulun kendi terapistinizden hayır yok çünkü

Sınırı kadın mı koyacak
Sen asıl kendi kocana bak derse ne olacak?

Kadına msj atmak çok saçma değil mi ya?
Hem de ne saçma. Nikah bağı olan sadakat sorumluluğu olan adam, kalp atmasına sınır koymayan da adam, ama kadın adamın velisi gibi diğer kadını uyaracak. Banane ablacım kocan da bana gayet yazıyor konuşuyor derse ne diyecek acaba

Yani haklısınız da evet bazen yazayım o rahatsız olsun diyorum ama içime de sinmiyor.Onun davranışları da hoş değil o yüzden yazsam mı dedim ama gerek yok muhatap olmaya sorun eşimden kaynaklı haklisiniz

Ne diyeceğini ne tepki vereceğini merak ediyorum belki de utansın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…