- 19 Mayıs 2020
- 47.752
- 214.443
- 598
- Konu Sahibi Serpil8989
-
16 yıllık profesyonel hastayım sayısız kere gittim.Psikoloji bilginiz var mı ya da hiç gittiniz mi
Çok terbiyesizce yazdığınızkocanız sizden sıkılmış macera peşinde. boşanmıs kadının cınsel ıhtıyacı da vardır şimdi karşılamak lazım kafasında ilgisini, çekiyor .
Belki başka biseye dayanarak demiştir bilemiyorum bana da fazla geldi zaten yapacağım bisey degil16 yıllık profesyonel hastayım sayısız kere gittim.
Hiçbir uzmanın ağzından böyle abuk subuk şeyler duymadım. Psikolog/terapist sizi yönlendirmez, yol çizmenize yardımcı olur. Boşuna paranızı kaptırmışsınız.Belki başka biseye dayanarak demiştir bilemiyorum bana da fazla geldi zaten yapacağım bisey degil
Aslında benim tepkisizligime kızıyor o o yüzden böyle bisey istedi senin olana sahip çıkmalisin diyor
Yanlış araştırmışsiniz o zamanEşim konusunda da haklısınız ayrıca ama gittiğim psikolog çok iyi biri çok araştırdım
evet ama bu kocanızın zihniyeti yanınızda tutmaya da devam edeceksiniz ama maalesef. buraya daha çok konu açarsınız.Çok terbiyesizce yazdığınız
Ben olsam kadınla konuşup kendimi komik duruma düşürmem ama siz bilirsiniz.Yoo iyi düşünün Bi mantıklı aslında ama herkes yapmaz ikisine de haddini bildirmek gerek tabi yaparım yapmam orası ayrı bence gayet mantıklı yöntem.Cunku bakışları falan normal değil kadının bana kızımın saçını yapmanı istemiyorum demek bile yeter ona.Sonucta o da sağlam pabuç değil ki kalp atıyor gece cevap veriyor falan.Mesajlarin yanlış anlamaya müsait dikkat et demek de yeter ona.Utanir en azından benim yerime o utanır.
Yok ona bisey demeyecegimSiz harekete geçene kadar kadın attığı mesajları unutacak bu gidişle
Sınırı kadın mı koyacakBu mesajı gördüm de tuhaf geldi kalpler falan yanlış anlaşılmaya müsait sanki.Arkadasliginiza biraz sınır koyarsanız sevinirim kızımın saçına da başkasının dokunmasindan hoşlanmıyorum. Böyle yazabilirim
Bunu eşiniz söylemeliydi siz değil, eşinizin velisi misiniz? Eşime birisi kalp atsa kendi tepkisini kendi vermesini beklerim, kendi sınırını kendi çizmesini beklerim. Neden yazıp da kendimi başka bir kadına küçük düşüreyim? Siz bu konuyu bu şekilde aşamayacaksınız zaten, eşinizle birlikte terapiye başlayın ve düzgün bir terapist bulun kendi terapistinizden hayır yok çünküBu mesajı gördüm de tuhaf geldi kalpler falan yanlış anlaşılmaya müsait sanki.Arkadasliginiza biraz sınır koyarsanız sevinirim kızımın saçına da başkasının dokunmasindan hoşlanmıyorum. Böyle yazabilirim
Hem de ne saçma. Nikah bağı olan sadakat sorumluluğu olan adam, kalp atmasına sınır koymayan da adam, ama kadın adamın velisi gibi diğer kadını uyaracak. Banane ablacım kocan da bana gayet yazıyor konuşuyor derse ne diyecek acabaSınırı kadın mı koyacak
Sen asıl kendi kocana bak derse ne olacak?
Kadına msj atmak çok saçma değil mi ya?
Ne diyeceğini ne tepki vereceğini merak ediyorum belki de utansın istiyorumHem de ne saçma. Nikah bağı olan sadakat sorumluluğu olan adam, kalp atmasına sınır koymayan da adam, ama kadın adamın annesi gibi diğer kadını uyaracak. Banane ablacım kocan da bana gayet yazıyor konuşuyor derse ne diyecek acaba
Hiç muhatap olmayın derim ben, size karşı sorumlu olan kişi o değil eşiniz.Ne diyeceğini ne tepki vereceğini merak ediyorum belki de utansın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?