- 4 Eylül 2018
- 18.768
- 72.096
- 598
- Konu Sahibi Serpil8989
-
Kızınıza dokunmasına eşiniz sebep olmuş ama. Bir de eşiniz bilsin kadınlarla fazla samimi olmaması gerektigini. Gecenin bir vakti mesaj atan o. Nur da gülsünmus. Ne alaka? Eşiniz şanslı erkeklerden çıktı.Hayır eşim de haklı buldu beni için rahat edecekse tamam dedi o da söyledi Bi daha ben böyle bir ortama fırsat vermezdim diye ama diğer tarafı ve niyetini bilmiyoruz o da ona göre davransın artık erkeklerle o kadar samimiyet fazla olduğunu bilsin kızıma da dokunmasın istemiyorum
Bu sorunun cevabı da eşinizde. Eşiniz kadınla samimi olmasa bu yazışmalar olmazdı. Eşiniz neticede tayininin çıkmasından epeyce korkacak kadar seviyor kadını belli ki.Bana atsaydı kalpleri o zaman ne diye çekiyor çocuğun resimlerini bekletiyor telinde 3 saat sonra gönderiyor iltifat bekliyor
Size mi atsaydı?Bana atsaydı kalpleri o zaman ne diye çekiyor çocuğun resimlerini bekletiyor telinde 3 saat sonra gönderiyor iltifat bekliyor
Yanlış soru.Bana atsaydı kalpleri o zaman ne diye çekiyor çocuğun resimlerini bekletiyor telinde 3 saat sonra gönderiyor iltifat bekliyor
Iyi yaptiniz cunku yuzlestiniz.Konusmasaydiniz emin olun ki ileride pisman olacaktiniz ve icinizi kemirecekti olasiliklari dusunecektiniz acaba konussam daha iyi olur mu gibi. Siz en dogrusunu yapmissiniz, kafasina s*lah dayamadiniz ya gidip konusmussunuz ancak yinede tam anlamiyla ne esinize ne de bu hanimefendiye guvenmeyin. Her zaman kendinize guvenin oncelikle , elbette insanlarin dediklerinde dikkate alin ancak onemli olan sizin karariniz bu hayat sizin :)Sonunda beni anlayan biri teşekkür ederim bence de iyi oldu ben çok rahatladım ikisine de haddini bildirdim içim rahat uyudum gece
Bence bu olayı direkt kocanla yüz göz olup konuşmak yerine şimdi aç instagramını bir reels at kocana altına da “ben gülüyorsam sen de gül dedim cancağzım” yaz postala. Gelip sana bir şey de soramayacağı için mal gibi kalırMerhaba eşim çalıştığımız iş yerindeki boşanmış bir kadınla mesajlasmasini gördüm.Kizjmin saçını örmüş kadın resim atmış eşime.Eşim de çok güzel olmuş eline sağlık yazmış o da kızın güzel demiş.Esim de o senin güzel gormenle alakali cancagzim yazmış.Daha önce de instagramda o gece bana da atmıştı komik videolar eşim. O na da atmış gece aynı saatte ben gülüyorsam Nur da gülsün dedim yazmış.Normal mi bunlar sizce
??
Evet ikisi de suçlu bunun farkındayım.Ikisine de içimden geleni saydım bu yüzden rahatladım haklisinizKadın da adam da suçlu bence. Suçu tek tarafa yüklemeye gerek yok. Tabii ki eşiniz daha suçlu çünkü sizinle evli olan o. Sohbet ederken ki kullandıkları üslup flörtöz. Sizin adınıza sevindim iki tarafa da bir şeyler söylemişsiniz ve içiniz rahatlamış. Önemli olan bu. Ben kadına söyleyip kendinizi rezil ettiniz tarzı bakış açısını doğru bulmuyorum. Bi şeyden rahatsız olduysan söylersin. Eşine de söyledin. Kadına da söyle. Sonuçta kadın atmış fotoğrafı. Rahatsız olduğunu bilsin. Ona göre kendine çeki düzen versin.
TEDAVİ OLUNKadin komple instagrami kapatmış ne diyorsunuz bu işe
Siz deTEDAVİ OLUN
Kadın sütten çıkma ak kaşık demiyoruz ama siz takıntılısınız.Çok ilginç karakterler var kadını suçlayanlar şimdi onu savunup bana takıntılı der oldu
Boşuna değilKadın sütten çıkma ak kaşık demiyoruz ama siz takıntılısınız.
Nasıl sakız gibi yapıştıysanız karı koca, kaçmış da kurtulmuş.Eşim gelip bana diyor beni de silmiş diye baktım komple kapatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?