Kızınıza dokunmasına eşiniz sebep olmuş ama. Bir de eşiniz bilsin kadınlarla fazla samimi olmaması gerektigini. Gecenin bir vakti mesaj atan o. Nur da gülsünmus. Ne alaka? Eşiniz şanslı erkeklerden çıktı.

Bana atsaydı kalpleri o zaman ne diye çekiyor çocuğun resimlerini bekletiyor telinde 3 saat sonra gönderiyor iltifat bekliyor
Bu sorunun cevabı da eşinizde. Eşiniz kadınla samimi olmasa bu yazışmalar olmazdı. Eşiniz neticede tayininin çıkmasından epeyce korkacak kadar seviyor kadını belli ki.

Samimiyeti eşinizle, sizle değil ki size yazsın.

Bana atsaydı kalpleri o zaman ne diye çekiyor çocuğun resimlerini bekletiyor telinde 3 saat sonra gönderiyor iltifat bekliyor
Size mi atsaydı? Eşinizle konuşurken kalbi size atmasını beklemek, iletişim konusunda nerelerde olduğunuzu gösteriyor zaten çok konuşmaya gerek yok.

Yanlış soru.

Doğru soru bu mesajları atma cesaretini nasıl ve nereden buluyor?

Bunun cevabı da kadında değil size boynuzları takmaya dünden hazır eşinizde.

Sonunda beni anlayan biri teşekkür ederim bence de iyi oldu ben çok rahatladım ikisine de haddini bildirdim içim rahat uyudum gece
Iyi yaptiniz cunku yuzlestiniz.Konusmasaydiniz emin olun ki ileride pisman olacaktiniz ve icinizi kemirecekti olasiliklari dusunecektiniz acaba konussam daha iyi olur mu gibi. Siz en dogrusunu yapmissiniz, kafasina s*lah dayamadiniz ya gidip konusmussunuz ancak yinede tam anlamiyla ne esinize ne de bu hanimefendiye guvenmeyin. Her zaman kendinize guvenin oncelikle , elbette insanlarin dediklerinde dikkate alin ancak onemli olan sizin karariniz bu hayat sizin :)

Bence bu olayı direkt kocanla yüz göz olup konuşmak yerine şimdi aç instagramını bir reels at kocana altına da “ben gülüyorsam sen de gül dedim cancağzım” yaz postala. Gelip sana bir şey de soramayacağı için mal gibi kalır

Eşiniz kadını instagramdan sildi mi peki? Silmediyse kendinizi kandırıyorsunuz ve küçük düşürüyorsunuz. Hadi bi hata yaptınız kadınla konuştunuz; kocamdan uzak dur ayarı verdiğim kadın beni instagramdan silecek(doğal olarak), ama eşimle ekli kalacaklar öyle mi? Eşiniz samimiyse tavrınızın arkasında dursun

Kadın da adam da suçlu bence. Suçu tek tarafa yüklemeye gerek yok. Tabii ki eşiniz daha suçlu çünkü sizinle evli olan o. Sohbet ederken ki kullandıkları üslup flörtöz. Sizin adınıza sevindim iki tarafa da bir şeyler söylemişsiniz ve içiniz rahatlamış. Önemli olan bu. Ben kadına söyleyip kendinizi rezil ettiniz tarzı bakış açısını doğru bulmuyorum. Bi şeyden rahatsız olduysan söylersin. Eşine de söyledin. Kadına da söyle. Sonuçta kadın atmış fotoğrafı. Rahatsız olduğunu bilsin. Ona göre kendine çeki düzen versin.

Evet ikisi de suçlu bunun farkındayım.Ikisine de içimden geleni saydım bu yüzden rahatladım haklisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…