Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
Kızlar eskiden topiğimz vardı ne güzel hergnü taktğmız eşrpları ve giyim tarzlarımızı paylaşıyorduk..çoğumuz birbirimz sayesinde yeni tarzlar edinmiştik..ama o kapatıldı sanırım ben o sıralar yoktum nette. tekrar taktığımz eşarpları ve tarzlarımızı paylaşmaya ne dersinizz??

ben başlatıyorum ama devamını bekliyorumm!!resimleri 1 kaç gün sonra kaldırabilrsnz yada
yüzünüzü karalayıp koyablrsinz..

ben bu ara griye takmış durumdayım:)

Son düzenleme:
çok iyi yaptın resim eklemeyince sıkıcı oluyodu
ben hepsini ekledim ama dışarı çıkarsam yenileriyle gelirimmsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

bende isterem sizin gibi güzellerden :) simdik okula gidiyorum vaktim olursa sayet bir zaman eklicem ins

ekle zaten kaçakkk
ben hepten gidiciyim yakında görem gitmedenolumunekankayizsmile

selamün aleyküm eşarplı bayanlar.iyi düşünmüşsünüz bu konuyu.bu forumda biraz adamakıllı kıyafetler görecez hiç olmazsa.

çok iyi bir konu,bu konuya da ihtiyaç vardı

bu konu vardı ama resimler başka saçma sapan sitelere kopyalandığı için kaldırılmıştı ama bence de çok iyi oldu

Kızlar çok güzel bir konuya
Evet malesef resimler kopyalanıp hoş olmayan sitelerde başka şekillerde sergilenebiliyor..
Bir çözümü olsa ya
Nurrose gibi yüzünüzü kapatıp sadece eşarpları ve baglanma stillerini gösterseniz bence daha yararlı olur...
Lütfen bu topic kapanmasın...

aslında buraya kıyafetlerin ve eşarpların resimleri de konulamaz mı kızlar?

öyle de oluyor daha güvenli aslında ama pek anlaşılmıyor
ben her türlü koyarım hatta ötekini sildim sade kıyafet koyuyorum

Son düzenleme:
öyle de olur kızlar kıyafet ve eşarpları, ya da giyimli resimlerinizi koyup topiktekiler gördükten sonrada kaldırabilirsnz... maksat paylaşım olsun topiğmz kapanmasınn. bende karalayıp tekrardan koydum resimlerimi

Son düzenleme:
hicret çok cici olmusun canım topiğin hayırlı olsun

zarife kombinen hoş olmuş canım güle güle giyin cicilerini artık etek alıyosun herhaldeaklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…