Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

evet elbise canım üzerimdeki..

o da kemer ayrıca taktım hemde ben diktim....

ahahah

maşallah becerikli hatunsun cnm güle güle giyy :1hug:

Son düzenleme:
çok hoşsunuz bayanlar karalahana çok hoş gözüküyosun çok şık
şampuan sende öyle hiçte kilolu değilsin bu arada gayet hoş

karalahana süpersin:lepi:

şampucum senin tarzında çok hoşuma gidiyo üstündeki elbisede çok hoş sanada çok yakışmış

çok hoşsunuz bayanlar karalahana çok hoş gözüküyosun çok şık
şampuan sende öyle hiçte kilolu değilsin bu arada gayet hoş

cnm o resimde 1 tane oğlum vardı
şimdi 5.5 aylık bebeğim var 5 kilo felann fazlam var
onlar gittimi ; bu halime dönerim inşşşşşşşş

tşk ederim bu arada a.s.

her tesettür topiğine girip bu gerizekalı tagları yazan beyinsizler çıksanıza ortaya. ödlekler anca yazıp kaçarsınız. takmışlar kafayı gelip aynı şeyi yapıp duruyolar. beyin yerine takıntıları var onların, alakaları olmadığı halde yok dogmatik düşünce yok bilmemne yazıp duruyolar bu topiklere. gerizekalılar, size ne? gelip burada konuşcak kadar bi tarafınız yemiyosa o işi de yapmayacaksınız. bu siteye uğradığınıza pişman ederim sizi saygısız ezikler. hayatınız boyunca ezik ve saklanarak yaşamaya mahkumsunuz zavallılar. hepinizi bi kuyuya koyup üstünü örtmeli, bundan 150 yıl önce dedelerimin yaptığı gibi. ellerine sağlık onların.

kızlar kusura bakmayın siz devam edin... bu insanlara haddini birilerinin bildirmesi gerekiyor. site yönetimi bunca zaman bu şerefsizliğe göz yumdu ama ben yummayacağım. başka şey olsa hemen cezalandırılırlar bu taglar günlerdir burada duruyo.

december arkadaşım ağzına sağlık ne yazıkki çok karşılaşıyoruz bu taglarla kendini bilmezlerin oyunu ne yazikki
ama biz herşeye rağmen dimdik ayaktayız

bu arada yeni topic hayırlı olsun yeni paylaşımlarla hep beraber olucaz inş ben bi pcyi kurcalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…