Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

ben resim koyacam ama hem 100 mesaj olmadı daha hem de fotoğraf makinesinin bugün bozulacağı tuttu.
ya kızlar ben diyorum ki burada sadece kıyafet resmi paylaşmayalım başka güncel konulardan da birbirimizi bilgilendirelim olmaz mı?

senda canım tesettüre dair sohbet topiği var orda konuşuyoruz zaten sen de oraya gelirsin olmaz mı geyik sohbetinde bak bulursun

tşkler hcrt hep şu yeni bluzların nasıl duracağını düşünmüştüm arkadaşında gördüm çok güzel olmuş sağol

kıyafet kombinini bende çok beğendim canım özellikle etegin çok hoşmuş bencede kıyafet kombinlerimizi koyalım illa giyinip koymak zorunda değiliz.bu arada güzel bir topik olmuş hayırlı olsun

yahu bu 100 mesaj zorunluluğu da nerden çıktı.resim eklicem ama ekleyemiyorum bi türlü.

he he he...

yakaladım sizi...

belki bende gelirim

resmimin üzerinde koccaman bir kk yazısıyla yoksa hırkıslar sinirimi bozuyor...

amanın ne zaman kapandı bu topık yaw.. 4 aydır nete gırmıyodum neler olmus ya.. nese bundan sonra bende eklerım inş.. optum hepınızı

Selam kizlaarr..

yeni topigimiz hayirli ugurlu olsun issallahh.. bu arada sunu belirteyim resmler kaldirinca ban yeme sansiniz cok yuksek.. resimleri editlediginizde siteye zarar geliyormus galiba.. o bakimdan bence yuzleri karalayalim oyle devam edelim kaldimgiz yerdennnnnnnnn... ee nerde kalmistikkkaydirigubbakcemile3

acıbiber eşarbın rengi modeli çok hoş
çoğu kıyafete uyarr çok kullanışlı
güle güle kullan

sağol canım bende çok seviyorum çok kullandım eskidi ama yinede en çok onu takıyorum

benden gelsin bir tane ağzımın payını almış biri olarak artık böle ekliyorum...
sizde öle yapın üzerine kocamn kk yazın ki alamasınlar...

karalahana çok şıksın
üstündeki elbise sanırım belindeki kemermi yoksa elbiseyle bütün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…