Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

Merhaba bayanlar resimlerinize tek tek baktım hepiniz çok hoşsunuz bayanssulusmile
bende yeni kapandım bu ilk başörtülü resimim eklemek istedim

ayy gercekten cok kilo almismiyim ben yaa.. ? evet farkindayim biraz genisliyorum benim acilen kilo vermem lazimmm

Merhaba Arkakaşlar nasılsınız?
Zarifercik sen bu hafta evleniyomusun yoksa tatlım?

:kedi::kedi:evet canım 2 gün sonra şimdi de kına için müzik seçmem lazım diye ayaktayımkaydirigubbakcemile3
nerelerdeydin sen
durdun durdun ben gidicem öle geldin:asigim::asigim:

leloss çok sevindim canım tebriklerrropuyorumnanaktan
eşarbın arkasını göremiyoruym ama önden güzel olmuş:lepi:

feryallgömleğini çok beğendimm

kim ne yazmış biricik yawww

kim ne yazdı?çok merak ettim ama silinmiş galiba.

yaa canım bazı kendini bilmezler gelip topik hakkında bizim hakkımızda abuk sabuk bişiler yazıp gidiyolar insanın sinirini bozuyolar.böyleleri burdan fotoları alıp nrelerde kullanırlar Allah bilir):

bencede bacim topigi acan rica etse sanirim daha uygun olur
canım hicret pek sık girmiyo sanırım en iyisi biz diyelim yaa.
slm kizlarr bende bugun boleydimm
yaa cankız seni de masayıda özlemişim vallakaydirigubbakcemile3
tatlım bluzun çok hoşuma gitti çok seviyorum böyle rahat bulzları
eteğinde eşarbında çok gözel e daha ne olsun:lepi:kilo flanda almamışın gözüme daha iyi geldin bu sefer:)

elbisen çok hoşmuş şampum ben normalde böyle elbiseler giymem ama heveslendirdiniz sonunda elbise aramaya gitcemsempatiksalakcinni

bu eşarbımı çok severek taktım her renkle uyum sağlıyo , kullanımıda çok rahat opuyorumnanaktan

dreamlover kısa zamanda eşarp bağlamayı çok güzel öğrenmişin
eşarbında çok hoş sanada yakışmışzemuszemus

yaww ben de koyacağım da resim sadece başörtüsü değil sanırım boy fotosumu koyuyorsunuz anlamadım

robot sen biraz daha dolan öyle gel eklenen fotoları görmüyon mu anlamadımki boy fotosuda olur sadece kafanda eşarpta olur...

alın size bir sürü foto bakın da sileceğim

Son düzenleme:
kaç gundur cvp yazıcam bi fırsat bulamadım herkes cok şık dreamlover esarp çok yakışmıs canım tebrik ederim seniopuyorumnanaktan

meryemcim elbisen hoşmus canım güle güle giyin bende arkadaşlara katılıyorum ama

cankızım sen ascık kilomu aldın banamı öle geldibilmiyorumkismile

hatshe seni diğer topikde görmüştüm çok güzel biyüzün var canım burdanda söliyimm maşallah sen annemiydin kuzummopuyorumnanaktan

feryal çok şıksın canım üzerinde kıyafetelerin çok hoş durmuş

başka kimse varmıydı hatırlıyamadım kusura bakmayın lütfeeennnn:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…