Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

talya o dert bende de var çekin beni diyorum yamuk yumuk çekiyolar istediğim gibi olmuyokaydirigubbakcemile3

bizdemi bir yamukluk var acebasempatiksalakcinni

sebebi var mı sizden kaynaklanıyor işte :roflol: ben olacağım varya sizi çeken muma çeviririm alimallah :roflol::roflol:
beni çekmek istemiyon demek:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

ne çekecek seni çekecek nevale mi var da
:roflol:

çekeyim biricikim ayıp ettin kuzum ama çok fazla gösterme kendini nazar değmesinler sana bebişimm maşallahh bebek gibi yüzün varr oğlum olsaydı alırdım wallaaklinialirimsmile

burda sadece yüzümü gösterebilirim anlaşılan sadece yüz koyayım bari

bu arada feryal iltifatın için sağol idare ediyoruz işte

Son düzenleme:
günaydın güzel hanımlar
nasılsınız bugün
leloş sanırım nicki yanlış yazmadıysam yeni kapanan arkadaşımız
hayırlı olsun diyorum allah niyetini kabul etsin
başörtü çok yakışmış cnmmmm

mutfak robotu sende çok şekersin, evinde çok güzel maşallah güle güle otur cnmmmmm

biricik boy poss fidan gibi cnmmm
resimde başörtü rengini tam çıkaramadım ama bağlayış tarzın ve kıyafetin çok hoşşşş

günaydın hoşgeldin de evimi nerden gördün yawww

feryal çok hoşsun cıvıl cıvıl.. içim ısındı valla.. ama kuzum kapa yüzünü eklerken.. sonradan can sıkan şeyler yaşama diye diyorum...

feryal çok hoşsun cıvıl cıvıl.. içim ısındı valla.. ama kuzum kapa yüzünü eklerken.. sonradan can sıkan şeyler yaşama diye diyorum...

Hemen çalarlarmıki ya...Ya ne insanlar var anlamıyorum..Başka işleri güçleri yokmu bunların..Sonra karalıyorum zaten cnm..

Teşekkür ederim bu arada..Yaz gelsede ewden dışarı çıkabilsem..Hapis kaldık oğluşumla ewde :gitme:

Son düzenleme:
Biriciiigiim tamam bundan sonra o masayi ozletmicem sana :)
cnm yaa biraz gercekten kilo aldim ben aslinda basenlerim ckti iyice..

feryal bi de ben görsem şu yazdan kalma halini ii olacak yawww sen albümüne koysana şu resmini ben ordan bakayım

Açıldık robotçum ne demek bilmiyorumkismile delikafadulden

Senda: sağol cnm eski bi resim.Ama ekliyim dedim yinede... buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…