Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

feryal eşarbını çok beğendim oğluşuna bayıldım vede pozuna maşşallah bu arada yaşın baya küçükmüş
dreemlover ne zaman yarasa kol kazak görsem aklıma sen geliyon bgnki eşarbın ve kıyafetin çok güzel ben en çok kırmızılı eşarbını beğendim
şampuanım webcamdaki eşarbın güzel ama düğünde yapılan eşarp modelini ne yazıkki beğenmedim

bu arada şunu farkettimn kocaman fotolar eklememe rağmen çoğu kişi tarafından teğet geçiliyorum anlamadım gitti senağlamainş başka bi neden yoktur

tşkler cnm saol :1hug: ,biliyorum bende beğenmedim çok tuhafıma gitmişti zaten
sonradan resimlere baktıkça hiç hoş olmadığını farkettim :umursamaz:

ben senin fotoları görüyom cnm yorumda yapmışlığım var yanii
sanırım arkadaşlar geçmişe bakmayı unutuyodur

biliyorum şampuanım sen her fotoma yorum yapıyosun bende geçmişe bakılmıyo diye ümit ediyorum
çoğu zaman bende ancak bikaç sayfa geriye gidebiliyorum

Teşekkür ederiz teyzesi.. :asigim:

Ben sana yorum yaptım diye hatırlıyorum ama yapmamışım bi kaç sayfa geriye gittim..Resmini de kaldırmışssın ..Eşarbından ziyade kara kaşların ve gözlerin dikkatimi çekmişti.Maşallah çok güzel bi yüzün var.. boshayallersmile

kiz:mymeka: böe dediginhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/icon_confused.gife göre sen önceden tanimissin :umursamaz:
niye caktirmiyosun kafamçokkarıştı

:mymeka: kızceyizin günahını niye alıyosun, sohbet toğiğinde demişti sana beni şurdan şurdan hatırlıyor musun diyee

kızlarr ya çok tşkürr ederim valla topiği açtım canlandırmışsınız hepnz harikasınızzz 1 haftadır yoktm ben ... yeni resmler getrdimm (bazıları eski ama olsn)

:mymeka: kızceyizin günahını niye alıyosun, sohbet toğiğinde demişti sana beni şurdan şurdan hatırlıyor musun diyee

evet bir kez laf attıydım aybükeye bak sende görmüşün şahidim bile var :roflol:

cvb alamayınca bende ses etmedim bi daha naniknanik

Hcrt'cim tüm resimlerde hoşsun ama ben ilk resimdeki halini çok sevdim canım.trençkot mu üstündeki çok hoşmuş valla.eşarbına da bayıldım ...ikisini de postalasak süper olur:lepi: güle güle giy tatlım.
Leptap'cım belki bana demedin ama söyliyim nedenimi ya resimlerini göremiyorum hep kaçırmış oluyorum niyeyse ondan yorum yapamıyorum yoksa ne kadar güzel ve şık olduğunu biliyorum canım.

teşekkürler tatlımm :)
evet trençkot gibi bişii yazın giyiyorum onu incecikk..
inanmazsın 15 ytl ye almıştım bööle kuytu bi dükkandan 2,5 senedir seve seve gyiyorum:) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…