feryal maşallah oğluna bende yiğen var istersen beşik kertmesi yapabilirz çok tatlı bebeğin sempatiksalakcinni gömleğin eşarbında çok hoş.. ama bu gömlekte kısa gelmiş biraz:):) boyun kaç kuzum senin merak ettim valla??
şampu geçmiş pcye vermişsin pozunu on numara olmuş hee:sinifsinif: çok güzel eşarbın..
dream bende montunu eşarbını çok beğendim.. birde montun içindeki krem şey hırkamı onuda görmek isterdim çok şık duruyor.. kahve krem uyumuna bayılırımdelikafadulden
feryal maşallah oğluna bende yiğen var istersen beşik kertmesi yapabilirz çok tatlı bebeğin sempatiksalakcinni gömleğin eşarbında çok hoş.. ama bu gömlekte kısa gelmiş biraz:):) boyun kaç kuzum senin merak ettim valla??
şampu geçmiş pcye vermişsin pozunu on numara olmuş hee:sinifsinif: çok güzel eşarbın..
dream bende montunu eşarbını çok beğendim.. birde montun içindeki krem şey hırkamı onuda görmek isterdim çok şık duruyor.. kahve krem uyumuna bayılırımdelikafadulden
ooo süper olmuşun
kolyende çok uymuş
valla yıllar önce kapanmış gibisin
çok güzel uyum sağlıyosun tbrklerr
:1hug::asigimDreamlower harika görünüyosun... boshayallersmile
ooo dreamlower yeni kapanmışsın ama pek de acemilik çekmemişsin heralde.eşarbın falan ne kadar güzel.ben yeni kapandığımda ne giyeceğimi şaşırıyordum.senin maşallahın var. kolyeler falan..çok şık..
şampuan çok ama çok zevklisin çok beğeniyorum senin zevkini
hatırlarsaan ne giydin çek de görelim topiğinde de yorum yapmıştım sana
bayramda güzel bi elbise giymiştin de beğenmiştim o zama naçıktım ben tabii
ama kapalı giyinmek harbi zormuş başörtü uydurmak heleeebayanssulusmile
saol cnm evet hatırlıyom senii :1hug:
şu son zamanlarda eşarbın ucunu sivri yapıyolar ya
yakışana gerçekten yakışıyo CADIARZU
sende biraz sivri tutuyon anladığım kadarıyla sanada yakışmış
ben kendime yakıştıramadım hala eskisi gibi bağlıyorum boshayallersmile
ama başkasında görünce hoşuma gidiyorr
DreamLover giydiklerin çok hoş ve tabiki sen de öylesinopuyorumnanaktan
Ve 38 beden misin bi de çocukların var ooo ben bu yaşta 40 beden oldummafoldumben
bu arada eşarbını nerden aldın.markalı mı. kaça aldın.ne çok soru sordum dimi?bayanssulusmileçok beğendim valla.
istanbulda oturanlar ne şanslı.bir sürü güzel kıyafet buluyorlar.hem de ucuza.ben de armineye bayıyorum her defasında paraları...
benim yaş 17:kedi:
Bende de tam tersi üst 38 alt 40 eee tatilde sürekli evde can sıkıntısına bişeyler yiyorum bi de haplar iğneler iştahımı açtı böyle oldum göbekim bile varsempatiksalakcinnidelikafadulden
Dreamlower bugun ekldiğin eşarbı kaça aldın..Bi arkadaşım satıyodu ben ondan aynı eşarbın mavi tonlarını 30 liraya aldım..pahalı sattıysa yakışcam yakasına alsanaalsanasmile
oyy oyy oyyyy sende daha çok tazesin maşallahhhhhh:jeyyar:
çıtır çerezim benimmmmm:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?