Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

opuyorumnanaktan bir yere gidecektik bu fotoyu çektiğimde
dedim hazırken poz verem bi bayanssulusmile

Bu gömleğim uzun sayılır..Etek kemerli oldugu için içine sokmuştum kalanı akannehir

Boyum 1.76 canım..Biraz kısayım yaaa kaydirigubbakcemile3

Yapalım beşik kertmesi.Oğluşum yakışıklıdır..Orda pek belli olmuyo yüzü ama tam karizmadır yani zemuszemus

dream bende montunu eşarbını çok beğendim.. birde montun içindeki krem şey hırkamı onuda görmek isterdim çok şık duruyor.. kahve krem uyumuna bayılırımdelikafadulden

çok teşekkürler cnmm ama kabanım sanki biraz darlaşmış bana 38 bedendi ama son aldığım kilolardan dolayı biraz oturuyo neyse inşallah veririm kiloları
bende krem kahve uyumuna bayılıyorum cnm yaaa

ooo süper olmuşun
kolyende çok uymuş
valla yıllar önce kapanmış gibisin
çok güzel uyum sağlıyosun tbrklerr

sizin gibi tecrübeli ve bu işi hakketen hakkıyla beceren kapalı arkadaşlarımdan bunları duymak çok hoşuma gidiyo kızlar çok teşekkür ederim
akrep kadını olarak yakıştırmayı seviyorum galibaaCADIARZU:kedi:

Dreamlower harika görünüyosun... boshayallersmile
:1hug::asigimpuyorumnanaktan
feryalcim bende senin giyim tazrzını çok beğeniyorum hele şampuanın elibiselerine bayıldım
sizlerden fikir almış oluyorum burda çok güzel bi topik oldu burası
:lepi:

size eltimin düğünden bir foto koyuyom
türban yapmıştı kuaförün biri hiçte güzel olmadıydı şimdi bakıyorumda bilmiyorumkismile
altımda krem rengi pantolan krem rengi ayakkabım var, ama boydan fotolarım pc de yüklü değil

ooo dreamlower yeni kapanmışsın ama pek de acemilik çekmemişsin heralde.eşarbın falan ne kadar güzel.ben yeni kapandığımda ne giyeceğimi şaşırıyordum.senin maşallahın var. kolyeler falan..çok şık..

şampuan çok ama çok zevklisin çok beğeniyorum senin zevkini
hatırlarsaan ne giydin çek de görelim topiğinde de yorum yapmıştım sana
bayramda güzel bi elbise giymiştin de beğenmiştim o zama naçıktım ben tabii
ama kapalı giyinmek harbi zormuş başörtü uydurmak heleeebayanssulusmile

teşekkür ederim cnmmmmmmmm:1hug:
eşarp konusunda herkesin bi tarzı zevki var
demek beğendin eşarbımı
bu eşarplarımın çoğunu salı pazarından almıştım:lepi:
inşallah o tezgahı gene bulurum da bi 10 tane daha alırım
hem fiyatı çok uygun hem ipek kullanımı rahat hemde desenleri falan çok modern delikafadulden

saol cnm evet hatırlıyom senii :1hug:

şu son zamanlarda eşarbın ucunu sivri yapıyolar ya
yakışana gerçekten yakışıyo CADIARZU
sende biraz sivri tutuyon anladığım kadarıyla sanada yakışmış
ben kendime yakıştıramadım hala eskisi gibi bağlıyorum boshayallersmile

ama başkasında görünce hoşuma gidiyorr

DreamLover giydiklerin çok hoş ve tabiki sen de öylesinopuyorumnanaktan
Ve 38 beden misin bi de çocukların var ooo ben bu yaşta 40 beden oldummafoldumben

bu arada eşarbını nerden aldın.markalı mı. kaça aldın.ne çok soru sordum dimi?bayanssulusmileçok beğendim valla.

istanbulda oturanlar ne şanslı.bir sürü güzel kıyafet buluyorlar.hem de ucuza.ben de armineye bayıyorum her defasında paraları...

cnm valla o kadar çok tarz varki ben aslında çok sivri tutmuyorum bazıları çok yuvarlak yapıyo benimki biraz ortası gibi , zamanla inşallah daha da güzel yaparım şimdilik çok beğeniyo eskiden beri kapalı arkadaşlarım bizi geçtin falan diyolar hoşuma gidiyoo:kedi:aslında
insan bi tarza alışıca değiştirmesi zor oluyo anladığım kadarıylayerimseniben

DreamLover giydiklerin çok hoş ve tabiki sen de öylesinopuyorumnanaktan
Ve 38 beden misin bi de çocukların var ooo ben bu yaşta 40 beden oldummafoldumben

cnm 31 yaşındayım senin yaşını bilmiyorum ama ben hep 38-40 arası giyiyorum kalıbına göre değişiyo tabii
benim üst bölge biraz daha dolgun aşağıya göre
alt 38 üst 40 oluyo daha çoksengözlerimebaksanabdelikafadulden

benim yaş 17:kedi:
Bende de tam tersi üst 38 alt 40 eee tatilde sürekli evde can sıkıntısına bişeyler yiyorum bi de haplar iğneler iştahımı açtı böyle oldum göbekim bile varsempatiksalakcinnidelikafadulden

bu arada eşarbını nerden aldın.markalı mı. kaça aldın.ne çok soru sordum dimi?bayanssulusmileçok beğendim valla.

istanbulda oturanlar ne şanslı.bir sürü güzel kıyafet buluyorlar.hem de ucuza.ben de armineye bayıyorum her defasında paraları...

yok tatlım markalı değil, 15-25 arası çok güzel eşarplar var seçemiyosun hepsini almak istiyosun diyebilirim
dediğin gibi istanbul çok şanslı tekstilde seçenek çok ve yerini bulursan çok ucuza alabiliyosun markaları
bende armineye bayılıyorum kaban trenchkot tarzı alıcam ordan indirime girmesini bekliyorum
başörtüsü için o kadar para vermem
kimi az olsun öz olsun diyo ama ben çok olsun güzel olsun ucuz olsun diyorum eşarplarım içinnzemuszemus

oyy oyy oyyyy sende daha çok tazesin maşallahhhhhh:jeyyar:
çıtır çerezim benimmmmm:1hug:

Dreamlower bugun ekldiğin eşarbı kaça aldın..Bi arkadaşım satıyodu ben ondan aynı eşarbın mavi tonlarını 30 liraya aldım..pahalı sattıysa yakışcam yakasına alsanaalsanasmile

of benimde canim esarp almak istiyo, ama burda ipek esarp yokkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mafoldumben

oyy oyy oyyyy sende daha çok tazesin maşallahhhhhh:jeyyar:
çıtır çerezim benimmmmm:1hug:

evet ablacım küçüküm daha benkaydirigubbakcemile3
benim yaşıma dönmek isteyen çok. onlar dönemeyecekler benim yaşıma da ben onların yaşına ereceğim inşAllahzemuszemus

hiç etol takan yok mu acaba benim hoşuma gidiyor da dışarıda da burda da pek göremiyorum takanfisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…