Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

buldun mu bari pantolonukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ben de o gün resimlerine bakmıştım ne kadar genç ne kadar güzelsin
bi de bebeğin mi varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

bulmammı buldum tabi :lepi:
ama benzeri ap aynısı değil naniknanik
sağol cnm iltifat içinde , senide göreceğiz anne olunca inşallah :CüvCüv:

işine gelmiyorsa girme topiğe...

bu ne ilk okul çağında insan modelleri ya...

yeter artık..

rahat bırakın ya...

yaa kızlar kazene söylesekte belirli kişilerin girilmesine izin verilmezmi topiğe
açıkçası resim eklemeye çekiniyorum böyle yazan insanlar fotolarımızı ne şekilde kullanırlar Allah bilir.

yaa kızlar kazene söylesekte belirli kişilerin girilmesine izin verilmezmi topiğe
açıkçası resim eklemeye çekiniyorum böyle yazan insanlar fotolarımızı ne şekilde kullanırlar Allah bilir.

kim ne yazdı?çok merak ettim ama silinmiş galiba.

elbiseniz çok şıkmış yakından daha belli oluyor AMA sanki birşeyler eksik gibi (üzerinzdeyken yani) CADIARZU
demek genel yorum böyle ben kemerle deneyim bidahakine

Gelinbaşımı koymak istiyorum ama hata veriyo
vermesin hata falan cok merak ettim ben

ahanda buraya bir kere eklemiştim umarım beğenirsiniz, siz kadar şık değilim biraz pasaklıyım ama zemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...m-misafirlere-kapali-versiyonu-2960-a-25.html
uy fizik on nümero yani :) burayada ekleyebilirsin balim aa niye olmasin

[[/IMG]

3 gün sonra evleneceğim nişanlım ve bennn ALINTI YOKKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu resimde esarbin gömlegin harika masallah
cok sekersiniz bende istiyoooom belki kasimda evleniyorum öyle pilanlar var kafamda

denicem canim ins :)

esarp belli olmamis uzaktan orta ve kenar kisimlar mor cicekli ama iki morun arasi gri, tabi elbiseden rengi acik ama esarplarimdan en cok bunu yakistirabildim koyu gri siyahli vardi oda dedim iyice koyu düsecek ama daha uygun bisi olabilirdi haklisin bacim

sagolasin sen bide emziklimisin a masallah tig gibisin ayrica genc annesin

çok güzel bir elbise meryemciğim güzel günlerde giy inşallah
daha güzelleri senin olsun insallah :) vardir zatende bizle paylasmiyon

Feyalcigim gomlegin cok guzelmis.. cunku aynisinin grisi bendede varrrrrrrr opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

bencede bacim topigi acan rica etse sanirim daha uygun olur

Feyalcigim gomlegin cok guzelmis.. cunku aynisinin grisi bendede varrrrrrrr opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

görünce ilk aklima senin gömlek geldi zaten bunlar cok güzelde bana gelmiyolar malesef boylari cok kisa ya türkiyeden pek gömlek alamiyorum

Yok kızlar..Gömlek normalde benim boy uzun..Ondan öyle kısa görünüyo:)

olabilir :) benim boyda uzun onun icin bütün gömlekler bunun oldugu gibi kisa geliyor bende hic rahat edemiyorum ozaman tik yapiyorum elim hep gömlegin kenarlarindna cekiyor oysa aslinda acilan eden yerde yok ama takinti iste :)

Meryem sağol cnm..Ewet oğlum var 1 yaşına girmek üzere bende 22 yaşındayım..

Deniyim tekrar gelinbaşımı..Bu sefer hata vermez heralde sabah çok denedim olmadı ama...

olabilir :) benim boyda uzun onun icin bütün gömlekler bunun oldugu gibi kisa geliyor bende hic rahat edemiyorum ozaman tik yapiyorum elim hep gömlegin kenarlarindna cekiyor oysa aslinda acilan eden yerde yok ama takinti iste :)

Çok iyi anlıyorum..Uzun boyda başa bela..Benim 1.76 boyum :bbo:

Albümden çektiğim için fazla güzel değil ama idare edin: )

Son düzenleme:
güzel olmuşsun... kapalı gelin başını herkes yapamıyor..sen hangi kuaförde yaptırdın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…