buldun mu bari pantolonukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de o gün resimlerine bakmıştım ne kadar genç ne kadar güzelsin
bi de bebeğin mi varkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
yaa kızlar kazene söylesekte belirli kişilerin girilmesine izin verilmezmi topiğe
açıkçası resim eklemeye çekiniyorum böyle yazan insanlar fotolarımızı ne şekilde kullanırlar Allah bilir.
demek genel yorum böyle ben kemerle deneyim bidahakineelbiseniz çok şıkmış yakından daha belli oluyor AMA sanki birşeyler eksik gibi (üzerinzdeyken yani) CADIARZU
vermesin hata falan cok merak ettim benGelinbaşımı koymak istiyorum ama hata veriyo
uy fizik on nümero yani :) burayada ekleyebilirsin balim aa niye olmasinahanda buraya bir kere eklemiştim umarım beğenirsiniz, siz kadar şık değilim biraz pasaklıyım ama zemuszemus
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...m-misafirlere-kapali-versiyonu-2960-a-25.html
bu resimde esarbin gömlegin harika masallah[[/IMG]
3 gün sonra evleneceğim nişanlım ve bennn ALINTI YOKKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
denicem canim ins :)zarifeee evinin kapısınıdamı ekledin gülüm güzel süslemişler ama bide küçük zarifecik koymuşlar kapının ortasına:ecrin_bebek:Rabbimm güle güle oturmanızı nasip etsin
ikinci fotodaki eşarbınıda beyendim.
meryemcim cankızın dediği gibi kemer taksan daha bi hoş olurdu ama her halükarda hoşsunzemuszemus
esarp belli olmamis uzaktan orta ve kenar kisimlar mor cicekli ama iki morun arasi gri, tabi elbiseden rengi acik ama esarplarimdan en cok bunu yakistirabildim koyu gri siyahli vardi oda dedim iyice koyu düsecek ama daha uygun bisi olabilirdi haklisin bacimgünaydın kıslar...
seyhancım elbisen çok güzel yakası ve kolları ama eşarbını yakıştıramadım ben.sanki başa bişiy istmiş elbise..
zarife ilk resimdeki eşarbını çok beğendim.
bi de 3 gün mü kaldı gerçekten...
bu kadar çabuk mu...
ohh yeni gelin evinide süslemişsiniz.
rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş...
sagolasin sen bide emziklimisin a masallah tig gibisin ayrica genc annesinMeryem elbisen çok yakışmış..Benimde var bu tarz elbisem giydiğimde eklerim..(Emzirdiğim için pek giyemiyorum ama)..
Nurrose hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..Yüzünüzü göremiyorum ama yakıştıgınız çok belli...
daha güzelleri senin olsun insallah :) vardir zatende bizle paylasmiyonçok güzel bir elbise meryemciğim güzel günlerde giy inşallah
yaa kızlar kazene söylesekte belirli kişilerin girilmesine izin verilmezmi topiğe
açıkçası resim eklemeye çekiniyorum böyle yazan insanlar fotolarımızı ne şekilde kullanırlar Allah bilir.
Feyalcigim gomlegin cok guzelmis.. cunku aynisinin grisi bendede varrrrrrrr opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
görünce ilk aklima senin gömlek geldi zatenbunlar cok güzelde bana gelmiyolar malesef boylari cok kisa ya türkiyeden pek gömlek alamiyorum
Yok kızlar..Gömlek normalde benim boy uzun..Ondan öyle kısa görünüyo:)
olabilir :) benim boyda uzun onun icin bütün gömlekler bunun oldugu gibi kisa geliyor bende hic rahat edemiyorum ozaman tik yapiyorum elim hep gömlegin kenarlarindna cekiyor oysa aslinda acilan eden yerde yok ama takinti iste :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?