Eşarplı hatuncukların paylaşım yeriiii :)

oooooooooooooooo topik costuu:lepi:

herkez dokuldu yaa demekki bu topige ihtiyacimiz varmistii :)

neyse bende yakinda eklerim biseylerr :) efsane geri donecek kaydirigubbakcemile3

cankız evet iyi oldu...

zaten bence herkes istiyorduda sütten ağzı yanan misali...

herkes artık sıkılmıştı olaylardan...

hadi bakalım inş uuzn süreli olsun...

çanta ablamın biraz basit pazardan almıştıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama ben bunun gibi güzellerini kotonla mangoda çok gördümgamyoncuiremsu

vaaaoow be pazardan ha mutıssın ya bayıldım çantaya tek kelıme mukemmel

güle güle hayırlı gnlerde kullannın cnm.. :)

elbisemi daha önce eklemistim üstümde görmek isteyen arkadaslar icin ekliyorum, malesef resim kalitesi pek güzel degil idare edin :)

3 gün sonra evleneceğim nişanlım ve bennn ALINTI YOKKopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
süslemeyi hepten unutmuştuk
neyse ki ablamla kuzenim öle doğaçlama bişeyler yaptılarropuyorumnanaktan

vee gene ALINTI YOKKnaniknanik

Son düzenleme:
zarifeee evinin kapısınıdamı ekledin gülüm güzel süslemişler ama bide küçük zarifecik koymuşlar kapının ortasına:ecrin_bebek:Rabbimm güle güle oturmanızı nasip etsin

ikinci fotodaki eşarbınıda beyendim.

meryemcim cankızın dediği gibi kemer taksan daha bi hoş olurdu ama her halükarda hoşsunzemuszemus

günaydın kıslar...

seyhancım elbisen çok güzel yakası ve kolları ama eşarbını yakıştıramadım ben.sanki başa bişiy istmiş elbise..

zarife ilk resimdeki eşarbını çok beğendim.
bi de 3 gün mü kaldı gerçekten...
bu kadar çabuk mu...
ohh yeni gelin evinide süslemişsiniz.
rabbim huzurla oturmayı nasip etsin inş...

evet canım pazar öğleden sonra nikah var 3 gün kaldıopuyorumnanaktan
ilk üye olduğumda söz resmi eklemiştim ne çabuk geçmişş dimi
evim de hazır ama yazdığım gibi kapı süsünü unutunca bi milyoncularla halletiler son andakaydirigubbakcemile3

eşarp kıyafet için de çok sağolunnn

Meryem elbisen çok yakışmış..Benimde var bu tarz elbisem giydiğimde eklerim..(Emzirdiğim için pek giyemiyorum ama)..

Nurrose hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..Yüzünüzü göremiyorum ama yakıştıgınız çok belli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…