Sevgili Ebru,
yanlış anladın sanırım..bu benim düşüncem değil..
genelde böyle demiyormuyuz??
senin benim düşünmemle olacak iş değil bu..
bu olay sadece duyduğuz basına yansıyan..kimbilir neler var duymadığımız..
çaresizlik insana herşeyi yaptırır özellikle bir anneye..
bu kadın çaresizlikten yanlış bir yola sapsaydı ozaman o olmayan akrabalar komşular ortaya çıkardı..
ama yardım etmek için değil yargılamak için..
Dün bu haberi okuduğumda çok kötü oldum..4 gündür evinde aş pişmemiş olan bu kadının bir konu komşusu yok muydu diyede içim içimi yedi..Sorumluyuz hepimiz..
Devletin bu durumda olan insanlara karşı duyarsız kalışıda ayrı incitti beni..Kimbilir neler dendi ve yardım verilmedi bu kadınaALAH'ım el kadar iki sabi..Sen merhamet et
Oduncu bilmiyor mu kadının durumunu.
Ben o oduncunun yerinde olsam derhal muhtara bildirirdim onunla pazarlık yapacağım yerde.
Kadının hali belli. Herkese de parasız ya da veresiye veremez elbette ki bu adam.
Ama elinden gelebilecek olanı düşünmedi mi hiç?
Ne yapılabiliri düşünmedi mi
Canım oduncu ücretsiz bir çuval odun vermiş kadına acıyıp ama odunlar ıslakmış ve yakmayı başaramamış bu yüzden.
İhtiyacı olanları gördüğümüzde bunda benden çok para vardır demeyeceğiz.
Babamın başına geçende markette birşey gelmiş. Adamın biri tek bir elma alıyormuş markette ve parası ona dahi çıkışmamış. Babam da adamın parasını kendi ödemiş. Sonra bana bunu anlattı bende dedim ki baba öyle yapacağına bir torba meyve alıp onların parasını ödeseydin ya dedim doğru dedi düşünemedim dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?