Eşcinsel mi?

MissCyg

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
779
1.071
113
33
Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?

Edit: kızı tehdit ederek konuşturdum, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .

Son düzenleme:
ben de lgbt yürüyüşüne katıldım ama eşcinsel değilim.
4 yıldır birlikte olduğunuz adamı sizden daha iyi tanıyıp yorumlamamız mümkün değil, dikkatinizi çeken bir davranışı var mı?
4 yıl değil 4 ay, Sırf yürüyüşe katılmış olsa bana bunun fotoğrafını atsa bir şey değil der geçerim. Ama açık açık böyle bir mesaj yazmış. Neden durduk yere böyle iftira atsın?

Hayır tabi ki yürüyüşe katılması ne eşcinsel olduğunu gösterir ne de başka bir şeyi kanıtlar.
İstanbulda olduğum vakitler LGBT onur yürüyüşüne denk gelmişti. Biz de 3 arkadaş toplanıp yürüdük hepimiz de %100 heteroseksüeliz.
Amacımız Eşcinsellerinde hakları olduğunu toplumdan dışlanmaması gerektiğini gayet normal insanlar olduğunu göstermek ve onlara destek olmaktı.
Bunda kötü bir şey yok

Acaba kızın bi alıp veremediği varda iftira mi atıyor?
Yürüyüşe katılması ona iftira için fırsat olmuştur yoksa tek başına yürüyüş onu eşcinsel yapmaz.

Anlamak da kolay değil bence. .

pardon yanlış okumuşum düzelttim, gıcıklığına da yapmış olabilir, kendisinin ya da bir yakınının eski aşkı olduğu için aranızı bozmak isteyebilir ya da gerçek olabilir, bunu ancak gözlemleyerek öğrenebilirsiniz.
çaktırmadan ağzını arayın, sosyal medyada takip ettiği hesaplara bakın, ama daha çok o kızla geçmiş ilişkisini öğrenmeye çalışın.

Tanımadığınız kız belki de sizi ayırmak amaçlı söylemiştir. Başka şüpheli durumu var mı ki ?

Lgbt(lezbiyen gey biseksüel transeksüle olması lazım) yürüyüşüne katılan insanlar heteroseksüelde olabilir. Sadece hak be özgürlüklerine destek veriyor olabilirler. Yıllar önce odtüde bir yürüyüşe denk gelmiştim ben ve arkadaşlarımda destek vermiştik. Bunları atan kız sevgiline aşık olmasın?

Biseksüel de olabilir. Yani sizi kandırmamış gerçekten sevmiş olabilir. Onun dışında trans da olabilir interseksüel de aseksüel de olabilir bunların yanında heteroseksüel de olabilir. LGBTİ yürüyüşlerine LGBTİ+ insanlar ve destekçileri katılıyor. Bu bir şeyi kanıtlamaz ama size gelen mesajda direk gay olduğunu belirtmiş. Bence sevgilinize sormanız en sağlıklısı olur. Tepkisine göre bir tahmin yürütürsünüz

Bu kızda ortaya laf atmış gerisini getirmemiş ya aranızı bozmak gibi bir amacı olamaz mı çünkü yürüyüşe katılması başlı başına kanıt sayılmaz

Tanımadığınız kız belki de sizi ayırmak amaçlı söylemiştir. Başka şüpheli durumu var mı ki ?

Benim gördüğüm şüpheli durumu yok. Aramız da oldukça iyiydi. Hatta birkaç gün önce telefonunu masada unuttu, kurcaladım whatsappdan bir arkadaşı rus uçağı düşürmeye gidiyoruz sen de gel demiş, bu da yok benim sevgilim var demiş, çok hoşuma gitmişti sadakati ama bu yüzden mi gitmemiş acaba

Kıza noluyor ki durduk yere aklınızı karıştırıyor. O tarz yürüyüşlere birçok insan katılıyor. Siz şüphelenecek bir şey görmediyseniz davranışlarında sorun etmeyin.

Bir insanın lgbt yürüyüşlerine katılması herkesin yazdığı gibi eşcinsel olduğunu göstermez.
Madem gelip anlatıyorsun o zaman o diğer bildiklerini neyse anlat. Anlatmış etmiş sonra asıl söylenmesi
gerekenleri yani ispat gereken şeylere gelince onları söyleyemem demiş kız.

Hadi sorduk öyleyse bile kabul etmez ki bu niyetle yaklaşan adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…