4 yıl değil 4 ay, Sırf yürüyüşe katılmış olsa bana bunun fotoğrafını atsa bir şey değil der geçerim. Ama açık açık böyle bir mesaj yazmış. Neden durduk yere böyle iftira atsın?ben de lgbt yürüyüşüne katıldım ama eşcinsel değilim.
4 yıldır birlikte olduğunuz adamı sizden daha iyi tanıyıp yorumlamamız mümkün değil, dikkatinizi çeken bir davranışı var mı?
4 yıl değil 4 ay, Sırf yürüyüşe katılmış olsa bana bunun fotoğrafını atsa bir şey değil der geçerim. Ama açık açık böyle bir mesaj yazmış. Neden durduk yere böyle iftira atsın?
Tanımadığınız kız belki de sizi ayırmak amaçlı söylemiştir. Başka şüpheli durumu var mı ki ?
Biseksüel de olabilir. Yani sizi kandırmamış gerçekten sevmiş olabilir. Onun dışında trans da olabilir interseksüel de aseksüel de olabilir bunların yanında heteroseksüel de olabilir. LGBTİ yürüyüşlerine LGBTİ+ insanlar ve destekçileri katılıyor. Bu bir şeyi kanıtlamaz ama size gelen mesajda direk gay olduğunu belirtmiş. Bence sevgilinize sormanız en sağlıklısı olur. Tepkisine göre bir tahmin yürütürsünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?