Eşcinsel mi?

Bunu anlamak çok zor, eğer açık açık yaşamıyorsa anlamak o kadar kolay değil, ayrıca gelen mesajı doğru kabul edip adamdan vazgeçmedi ama böyle bir mesaj ister istemez şüphe uyandırır üstelik daha 4 aydır tanışıyorlar, adam gib sordu ve cevabını aldı. Şuan hala acabaları kalsa dersiniz ilişkinizi sorgulayın diye .

direkt soracak ve o da evet mi dicek yanı

ole de bişi yok ki ama cok gay var coluk cocuk sahibi ordan anlaşılmaz

Bende bu durumları araştırmak zorunda kaldım sizin arkadaş bisexuel oluyor. Gayler karşı cinsle birlikte olamazmış.

bir kadın sevgilisinin eşcinsel mi değil mi anlamıyorsa onu çok yakından incelemiyor sadece lafta sevgili oluyor demektir. 4 aydır tanışmaları bir şeyi değiştmez. hep diyorum size uygun değilse sevgili olmayın diye ama hep özentilik işte.

Sabırla cevap verdim ama ilişkimi ve karakterimi sorgulamak size mi düştü ?

Bende bu durumları araştırmak zorunda kaldım sizin arkadaş bisexuel oluyor. Gayler karşı cinsle birlikte olamazmış.

Valla oluyorlarmış ben bunu başka gay olan kişilerden de duydum ki bu benim arkadaşım baya ilişkileri oluyodu hata en sonuncu sevgilisiyle 3 yıl birliktelerdi kadınlarla da çok sık olmasa da birlikte olabiliyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…