Sizi yargılamayacağım sadece bilgi için yazıyorum bu yürüyüş yani LGBT+ destek yürüyüşleri lezbiyen, gey (bu ikisi homoseksüel yani eşcinsel yani kendi cinsine ilgi duyan oluyor.) , biseksüel (her iki cinse de ilgi duyan), transeksüel (doğduğu cinsiyete ait hissetmeyen/ olmayan kişiler), artı kısmı da heteroseksüel olmayan her türlü insanı gösteriyor. Ancak bu tür dernek ve gruplarda heteroseksüeller de bulunur yani karşı cinse ilgi duyan "normal" insanlar. Herhangi bir şekilde yargılanmazlar. Herkes birbirine destek olur arkadaş edinir mutlu olur. Kendimi çok reklamcı hissettim ama önyargı oluşmasını engellemek amacım
Tsk ederim.
On yargili olacak bir mesaj yazmamissiniz ki on yargili bakayim.
Hani bdv konularinda uyelere diyoruz ya.. kendinizle uyusan biriyle evlenin. Denginizle evlenin diye.
Oyle birsey. Hani ben o seylere karsiyim. Ve oyle biri ile evli olmak istemem.
Ornegin ben esime evlendikten sonra icki icme diye dayatmadim. Zorlamadim. Evlenmeden önce konustum. Bak ben kapaliyim. Acil secil diyeceksen simdiden tak sepeti koluna herkes kendi yoluna.
Birde kabullenmeyecegim diger sey ise icki.
Icki iciyorsna acik acik soyle bana hic kendimi yormayayim. Icebilirsin icme diyemem ama ben evlenemem seninle dedim.
Icmiyormus sevmiyormus zaten.
Baktım ben o gibi, o ben gibi. Kendimizce dengiz evlendik.
Debk olmadigimizi anlasaydik evlenmezdik.
Suda var gizleyedebilirdi.
Evet icki vs. Ile alakasi yok. Demek istedigim bu tarz yuruyuslerede destek verdigini bilsem denk degiliz yasam ve fikir ayriliklarimiz var ser hic evlenmezdim.
Bende yadirgamiyorum yada yargilamiyorum ama kendime ters olan birseyi istemiyorum en bastan. Buda benim secenegim.
Insanlar cok on yargili gerçektende. Birgun kaynim gelmis. Yenge sana bir soru soracagim dedi. Sor dedim. Birgu ben bir kizla gelsem, sacinin birnyani kazitmis diger yaninuzun boyali falan ne tepki verirdin? (Herhalde cok sasiracagimi elimle agzimi kapatio aboo bu ne diyecegimi falan dusunmus olsa gerek)
Ne dusunurum birsey dusunmem. Belkide birbirinize yakisiyorsunuzdir.unuttun galiba ben oyle insanlarin arasindan geldim (hollandada yasadim 18 yil). Yadirgayacagimi falan sandin galiba dedim. Birsey demedi.
On yargi iste...