Eşcinsel mi?

Aman kızım pek safdriksn ya heycanın içine ettn:) insan test eder sınar once hemen pat diye sorulur muu

Aman kızım pek safdriksn ya heycanın içine ettn:) insan test eder sınar once hemen pat diye sorulur muu
Eğlencenize mani olduğum için üzgünüm. Ama o beni fesatlık yapmadığım, sinsi olmadığım için seviyor. Sinsilik yapsam kesin çok kızardı. Bir de şu da kafama yattı, eşcinsel olup saklıyor olsa bile bunu bildiğimi bile bile benimle evlenemez. Kabul etmeyeceğimi gördü. Kaldı ki böyle bir yalanı 1 dk içinde uydurup beni inandırdıysa helal olsun.

Hıhı bende oylr dusunuyorum zaten fesatlık sinsilik etmedgn için sana msj atan kızı tehdtle konşturdn demi neyseee

Hıhı bende oylr dusunuyorum zaten fesatlık sinsilik etmedgn için sana msj atan kızı tehdtle konşturdn demi neyseee
yalvardım söylemedi. Bir laf söyleyip kenara çekildi ne yapsaydım yani. Fesatlığı sinsiliği sevgilime ve sevdiklerime karşı yapmıyorum.

benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .

Bu da bir kanıt değil. Evlenmeden ya da herhangi biriyle sırf yapmis olmak icin yapmak istemeyebilir.

Arkadaşı böyle bir şey sorabiliyorsa onun gay olduğunu biliyordur tabi ki yoksa niye sorsun.

Kılıf için olsa peşinden kosmazdi bence herhangi biriyle sevgili olurdu.

Ayrica yıllarca sevgilisi olmamis diyorsun da zaten daha 23 yasinda :)) öncesinde zaten cocukmus

baştan böyle bişeye tamah ederek bence sevgiline güvenmediğini düşündüm hani konuşulmuş edilmiş iyi ama demek ki sen sana her mail, mesaj gönderene inanıp sevgilini sorguya çekecek birisin. ben sevgilinin yerinde olsam yollarımı ayırırdım.

Her gelen maile, mesaja inansaydım sevgilime tekmeyi basmıştım şimdi eşcinsel diye. Ayrıca sorguya çekmek nedir kendi anlattı zaten. Birisi benim hakkımda ona mesaj atarsa bende doğrusunu anlatmaya hazırım. Şüpheyle yaşanmaz.

sevgilinden emin olsan şüphe de duymazdın. hani biri sevgilinin bana borcu var dese gidip sorarsın bu emin olamayacağın bişeydir ama eşcinseldir dediğinde şüpheye düşüyorsan bu başka şeydir.

sevgilinden emin olsan şüphe de duymazdın. hani biri sevgilinin bana borcu var dese gidip sorarsın bu emin olamayacağın bişeydir ama eşcinseldir dediğinde şüpheye düşüyorsan bu başka şeydir.

Bizim aramızda cinsellik yok nereden bilebilirim bu adam eşcinsel mi? Birisi gelip bu adam hırsızdır dese hadi ordan derim, ya da ne bileyim karıya kıza sarkıyor dese git işine derim. Ama çok bel altı vurdular.

Bizim aramızda cinsellik yok nereden bilebilirim bu adam eşcinsel mi? Birisi gelip bu adam hırsızdır dese hadi ordan derim, ya da ne bileyim karıya kıza sarkıyor dese git işine derim. Ama çok bel altı vurdular.

bundan emin olmak için cinsellik yaşamanız gerekmez ki biseksüel olabilir mesela cinsellik yaşasanız da bu eşcinsel olmadığını kanıtlamaz sadece tavırlarından halinden size bakışlarından belli eder zaten. iyi gözlemlerseniz o da.

siz ilişkinizi sorgulayın derim.

Bende sorgucu başı oldum, bir sevgilimi sorguluyorum bir ilişkimizi sorguluyorum. İlişkimizi de sorguladım sorun yok

O yürüyüşe cinsel tercihi farklı olan kişiler katılmadı sadece ki bunu gizleme derdinde olan biri de katılmaz diye düşünüyorum.

bende bunu düşünüyorum. Nasıl bu kadar emin konuşabiliyor, mahvetti beni şuan ağlamaktan helak oldum. Bir laf ettin madem gerisi getir, yok o kısmı söyleyemem, ben sadece uyarmak istedim diyor.

Arkadaşım ağlamakla iş çözülmez bu kız bunları yazdıysa sonuçlarınada katlanacak yazdıklarını sevgiline okut açıklamasını iste ha yok ben öyle değilim iftira filan derse de kızla yüzleşin ya bu kızın sevgiinle bir zoru var ya da eşcinsel haketen neyse de sen bunu açıkça konuşarak çözebilirsin hem 4 ay olmuş dünyanın sonu değil ben 2 senelik sevgilimi unutmuşum 4 ay dediğin nedir ? ama bence benim hissetiğim bu kızın sevgilinde gözü var ve çok ilginç bir çözüm bulmuş kendine valla bravo şeytanın aklına gelmez

Açık açık sor.senin zaten bir kere içine kurt düşmüş daha istesen de kolay kolay gitmez.Bana böyle böyle mesaj geldi de bence konusurak çözmeye çalış

Ben yeni gördüm konuşmuşsun aynen çok iyi yapmışsın bi kızla birlikte olmak istemedi diye kimse eşcinsel olmaz ama şunu da belirtmeden geçemiycem bunu ustalıkla saklayanlar var maalesef ve birde benim çocukluktan arkadaşım olan çok yakınım dediğim insan gay asla başka insanlar anlayamaz gay olduğunu ailesi biliyor tabi ama bir keresin de benimle yakınlaşmak istemişti şok olmuştum tabi ki bir şey olmadı ama niye böle yaptığını sormuştum gay olmak kadınları arzulamayacağım anlamına gelmez demişti yani hiç bir türlü anlamak mümkün değil bence bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…