oluyor hera. evlenen bile var.
hatta bu forumda seneler evvel konu açmıştı bir üye.(eski üyelerdenim ben)
kadının kocası kadını beğenmiyomuş hep küçümsüyormuş aldığı havluları yaptığı şeyleri bile beğenmiyomuş. kadına etmediği kalmamış. meğer ortağıyla sevgiliymiş adam(ortak da erkek. gayler yani) ortak da aşk acısı çekiyomuş küsmüş buna evlendi diye falan
daha neler görevek Allahım bu gözler. Ortakla sevgili adam aşk acısı çekiyor falan. Herkes dilediğini dilediği gibi yaşayabilse keşke
Cinsel tercihi erkek olan biri bir kıza dokunmaktan iğrenir canım iğrendiği sen değilsin.off bu da okumuş, aşırı kültürlü. Zaten el ele tutuşmak dışında bir şey yapmadık neden iğrensin bendenkonuşmasında falan bir anormallik yok.
Erkek arkadaşıma söylersem kız haklıysa adımı yayıyor diye ağzına eder, haksızsa iftira atıyor diye ağzına eder. kızın ailesinin konumu nedir bilmiyorum ama erkek arkadaşımın ailesi çok güçlü. Babasıyla da tanıştım, açık görüşlü insanlara benziyorlar ama bir tanecik oğlunun böyle olmasını da kabullenmez gibi. o kadar da değil yani.
Oyy çok hassas bir cümle. Lgbt yürüyüşlerine katılıyorsa gay olup olmadığının sorulmasını erkekliğine bir darbe olarak değerlendirmeyecektir büyük ihtimalle. Öyle düşünüyorsa da o yürüyüşlere şov amaçlı katılıyor demektir.
orasını bilemem artık kendi kararlarıdır
ayrıca bir sürü ark. buraya yazmış değiliz ama gittik diye
üzülmelerini istemem
Yok anlatamadım yürüyüşe gidip de eşcinsel olamayabilir. Ama eşcinsel misin sorusunu da hakaret olarak algılamaz çünkü saygı duyuyor, çünkü bu bir tercih, çünkü bu erkekliğe hakaret değil onun için. Onu diyorum. Yoksa eşcinsel değildir bence.
benim tutmadı. havada kaldı elimCinsel tercihi erkek olan biri bir kıza dokunmaktan iğrenir canım iğrendiği sen değilsin.
Şöyle ki empati kuralım mesela sen lezbiyen olsan bir erkeğe asla dokunmak istemezsin yada lezbiyen olmamıza da gerek yok gidip bir kızla cinsel bir iletişim kurmak istemezsin çünkü iğrenirsin değilmi.
İşte eşcinsel olmakta böyle bişey yani.
Elini tutuyor olması bile önemli bir davranış çünkü eşcinsel olsa elini de tutmazdıBence sen gidip durumu sevgiline anlat.
nasıl anladınKonuştuk, eşcinsel değilmiş çok şükürÜzerimden büyük yük kalktı valla
normal ya da anormallik olarak değil. lgbt ile igili olaylar destekliyorum ve cinsel eğilimimi söyledim.Sanki çok farklı birşeymiş gibi yansıtmanız garip siz yazınca meraktan arastırdım vallahi normal olmakmıs.Kadının erkeğe,erkeğin kadına ılgı duyması yanı normal olanıymıs.
ne konuştunuzKonuştuk, eşcinsel değilmiş çok şükürÜzerimden büyük yük kalktı valla
Konuşmanız iyi olmuş .. Hadi geçmiş olsun..Konuştuk, eşcinsel değilmiş çok şükürÜzerimden büyük yük kalktı valla
Yok anlatamadım yürüyüşe gidip de eşcinsel olamayabilir. Ama eşcinsel misin sorusunu da hakaret olarak algılamaz çünkü saygı duyuyor, çünkü bu bir tercih, çünkü bu erkekliğe hakaret değil onun için. Onu diyorum. Yoksa eşcinsel değildir bence.
Hemen bi tanıdıgımdan ornek veriyorum kız birini cok sevyo falan evleniyolar gerdege giremiolar adam da ben normalde boyleym sırf kmliğimi gizlemek ve seni üzmemek için evlendm diyo kız sok ve paat ayrloyo noldu işte kız adı dula cktı vs vala pat küt birlkte ol demiyorum ama sevişerek ogreneblrsn opuşurken yada ereksiyon olup olmadgına fln bakablrsn ne blm tahmnlerm bunlar :)Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?
Edit: kızı tehdit ederek konuşturdum, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?