Eşcinsel mi?

daha neler görevek Allahım bu gözler. Ortakla sevgili adam aşk acısı çekiyor falan. Herkes dilediğini dilediği gibi yaşayabilse keşke

Cinsel tercihi erkek olan biri bir kıza dokunmaktan iğrenir canım iğrendiği sen değilsin.
Şöyle ki empati kuralım mesela sen lezbiyen olsan bir erkeğe asla dokunmak istemezsin yada lezbiyen olmamıza da gerek yok gidip bir kızla cinsel bir iletişim kurmak istemezsin çünkü iğrenirsin değilmi.
İşte eşcinsel olmakta böyle bişey yani.
Elini tutuyor olması bile önemli bir davranış çünkü eşcinsel olsa elini de tutmazdı Bence sen gidip durumu sevgiline anlat.

orasını bilemem artık kendi kararlarıdır
ayrıca bir sürü ark. buraya yazmış değiliz ama gittik diye
üzülmelerini istemem

orasını bilemem artık kendi kararlarıdır
ayrıca bir sürü ark. buraya yazmış değiliz ama gittik diye
üzülmelerini istemem

Yok anlatamadım yürüyüşe gidip de eşcinsel olamayabilir. Ama eşcinsel misin sorusunu da hakaret olarak algılamaz çünkü saygı duyuyor, çünkü bu bir tercih, çünkü bu erkekliğe hakaret değil onun için. Onu diyorum. Yoksa eşcinsel değildir bence.

hayırlısı olsun o zaman

benim tutmadı. havada kaldı elim

Lgbt yürüyüşüne katılmakla mı eşcinsel olunuyormuş? O yürüyüşlere homofobik olmayan birçok heteroseksüel de katılıyor, katılamayan yine birçok heteroseksüel de sosyal medyadan destek veriyor, yani bu yürüyüşe katılmış olması eşcinselliğinin kanıtı asla olamaz.

Ayrıca bu kızın çok güzel olduğunu iddia ettiği arkadaşıyla beraber olmayı reddetmesi de bence kesinlikle eşcinsel olduğunu kanıtlamaz. Aksine bu ikisi sözde kanıtın bir araya gelmesi, son derece düzgün, duygusal ve açık görüşlü bir erkek profili de çizebilir. Yani biz de pek dışarıdan bilemeyiz bu kadar şeyle, önemli olan senin değerlendirmen bence. Seni normal görünmek için kullanıyorsa bunun başka göstergeleri de mutlaka olur zaten. Mesela daha önce adını koyamadığın garip davranışları olmuş muydu, böyle bir itham sonucu bunlar ve bazı olaylar anlam kazanır gibi oldu mu?

Yine de bana bu işte başka bir iş var gibi geldi. Sevgilin konusunda senin kişisel görüşlerinden kaynaklı bir şüphen yoksa, yerinde olsam Lgbt yürüyüşüne katılmasını ve bu kızın güzel olduğunu söylediği arkadaşıyla beraber olmamasını kanıt saymaz, hiç tanımadığım bir kızın ithamlarını dikkate almazdım. Başka bir hesap var sanki bu işin içinde. Sen kendin bunların etkisinde kalmadan değerlendir sevgilini derim.

Son düzenleme:
Çok yakışıklı bir arkadaşını (varsa tabii yoksa ayarla birini) onunla tanıştır ve hareketlerini iyi izleböyle anlayabilirsin bence başka türlü bilemiyorum

Bence çocuk fırsatı olduğu halde o kızla beraber olmadığından kız içerlemiş, bir de üstüne yürüyüşe katıldı diye, ikisi bir olup bu çocuğu eşcinsel olarak yorumlamışlar kendilerince sanki, yani en iyi ihtimalle kötü niyetli olmasalar da böyle düşünmüş olabilirler, ya da bir haset durumu vardır belki. Dediğim gibi, bana kızın iddiasında gerçeklik payı yok gibi geldi.

Son düzenleme:
Madem Gay olduğu hakkında bir şey söylendi test et onu. Mesela çok yakışıklı bir erkek geçerken bakıyor mu? yada gözü kayıyormu bunlara dikkat et. Ben olsam çok yakışıklı bir arkadaşımla tanıştırırdım ve ona nasıl davrandığını izlerdim illaki açık verirdi yani Ayrıca ben bu sana msj atandan da şüphelendim belkide ona saplantılı bir aşık ve siz ondan iğrenin diye böyle bir şey uydurdu.. He diceksin ki LGBT yürüyüşüne katılmış bende katılmıştım önceden ama karşı cinsten hoşlanıyorum.. Desteklemiş olabilir yani sadece.. Bunu dediğim gibi küçük ip uçlarından yakalayabilirisin tatlım kolay gelsin

Sanki çok farklı birşeymiş gibi yansıtmanız garip siz yazınca meraktan arastırdım vallahi normal olmakmıs.Kadının erkeğe,erkeğin kadına ılgı duyması yanı normal olanıymıs.
normal ya da anormallik olarak değil. lgbt ile igili olaylar destekliyorum ve cinsel eğilimimi söyledim.

Konuştuk, eşcinsel değilmiş çok şükür Üzerimden büyük yük kalktı valla
Konuşmanız iyi olmuş .. Hadi geçmiş olsun..
Ama ne konuştunuz, sen nasıl söyledin, o ne tepki verdi? O kızdan ve yazdıklarından bahsettin mi? Ne dedi?
Yani ayrıntıları da - tabi paylaşmak istersen - alabilir miyiz acaba
Yanlız ben de BDV sayesinde iyice meraklı olup çıktım

Bugün buluştuk daha selamlaşmadan halimi görünce neyin var ne oldu diye sormaya başladı. Bende sakin bir yere oturunca densizin birisi canımı sıktı dedim, saçma sapan mesajlar atmış yok sen eşcinselmişsin (şaşırdı suratının halinden belliydi) yok efendim benimle birlikte olmanın sebebi kendini gizlemekmiş vs döküldüm. Yok öyle bir şey kim bakayım o dedi. Söyledim, bu da olayı anlattı;
-Lgbt yürüyüşüne arkadaşının biriyle gitmişler o fotoğrafta arkadaşının facebook'undan alınmaymış. (hayır arkadaşı eşcinsel değilmiş, sadece i..e olarak nitelendirip dışlanmaları, baskı görmeleri vs saçmaymış.)
-O kızın bahsettiği arkadaşı, benimkinin küçüklükten beri arkadaşıymış. Bunlar arkadaş grubu olarak 3 sene önce tatile gitmişler, ama tatil sezonu daha açılmadan yeni yeni açılırken mayıs ayı falan. Tatil yeri baya baya boşmuş, bunlar birgün bir arkadaşının babasının yatıyla açılıp parti yapmaya karar vermişler. arkadaşlarından birisi tekneye rus turist kızlar davet etmiş onlarda gelmiş. Tabii rus kızlar ortama girince erkek sayısı az kalmış, baya alkol falan alınmış. Benimki daha önce kötü tecrübe yaşadığı için dışarıda kendini kaybedecek kadar içmiyormuş. Neyse erkek arkadaşım teknede uyuyamıyormuş bu yüzden gece otele gitmek için tekneyi limana döndürtmüş ve o ayrılırken bu kız da ona yapışmış benimde çok midem bulanıyor, tekne tuttu heralde bende otele gelecem diye, o da epeyce sarhoşmuş diğerleri zaten çoktan ya sızmış ya da kamaralara başka iş yapmaya gitmişler.

Neyse bu kız benim başım dönüyor diyerek benimkine iyice sarılmış Bunlar arabaya binince sarhoş kafa saçma sapan konuşup gülüyormuş. Otelin orada inince gene başım dönüyor diye sarılmış, odasına hatta yatağına kadar götürtmüş kendini sarmaş dolaş. Yatağa bırakınca da, atağa geçmiş. Benimki de bırakıp kaçmış. Nedenini ise şu şekilde açıklıyor, onun ağzından yazıyorum; hem aşırı sarhoştu, hem de bence kokain çekmişti (Kendi asla kullanmadığını söylüyor, bu konuda doğru olduğuna eminim çünkü aşırı bağımlılık yapar bizim bölümde mümkün değil okuyamaz kullanıyor olsa). Hem de o anda beni istemiyordu sadece bir erkek istiyordu.,elinin altında ben vardım. O gece rus kızların gölgesinde kalmış diğerlerinden ilgi görememişti. O da bana sardı. Annesini babasını da tanırım, birlikte büyüdük sayılır. Ben onu kardeş gibi gördüm. Ama sonra bu kız bunalıma girdi. Hem gece boyunca diğerleri ilgi göstermedi, hem de ben red edince, ben çok mu çirkinim istenmeyecek birisi miyim vs diye. Bu kızın sana mesaj atan bu arkadaşı da seni red eden bir erkek ya eşcinseldir ya da rahiptir demiş. Bunlarda benim eşcinsel olduğuma kanaat getirdiler. Ben de gururu kırılmasın diye kabulde etmedim inkar da etmedim.

Daha sonra benim yanımda kızı arayıp hoparlöre verdi; ilk defa küfrettiğini duydum ama içimin yağları eridi Baya bir kızdı. Ailesinin hatırı olmasa ben yapacağımı bilirdim diyor. Sonra bana mesaj atan kızı aradı. Kız diyor yalan mı eşcinsel değil misin, öyle kızı red etmek için eşcinsel olmak lazım vs ona da baya hakaret etti En son benim ablam savcı hakkımda böyle yalan şeyler yaymaya devam edersen sen bilirsin dedi.

Bana da şakayla karışık içinde şüphe kaldıysa zinaya karşı olduğunu biliyorum gidelim bir imam nikahı yapalım dedi.

Yani tepkileri oldukça doğal göründü. Bu kadar rahat olmasına bakılırsa iftiraya kurban gitmiş

Direkt konuşarak en iyisini yaptığını şimdi daha iyi anlıyorsundur. Böyle durumlarla karşılaşılıyor malesef, Uzak bi tanıdığım evlendikten 2 sene sonra ayrıldı eşcinsel olduğunu öğrenmiş. Ama bunu serzenişlerinden öğrenmiştim nasıl öğrendi neler yaşadılar bilmiyorum. Çok zor bir durum olsa gerek. Geçmiş olsun size , içiniz rahat olsun

Sunu duzelteyim cunku cok onemli.

Escinsellik bir tercih degildir. Dogustan gelen bir yonelimdir. Heteroseksuel olmak gibi.

Bu da hak demek istiyorsunuz anliyorum ama bu en onemli vurgu noktasidir derneklerin, tercih degil yonelim.

Hemen bi tanıdıgımdan ornek veriyorum kız birini cok sevyo falan evleniyolar gerdege giremiolar adam da ben normalde boyleym sırf kmliğimi gizlemek ve seni üzmemek için evlendm diyo kız sok ve paat ayrloyo noldu işte kız adı dula cktı vs vala pat küt birlkte ol demiyorum ama sevişerek ogreneblrsn opuşurken yada ereksiyon olup olmadgına fln bakablrsn ne blm tahmnlerm bunlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…