- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.491
- 358
Kız buna yanaşınca, ne yapıyorsun diye ittirip kaçmış. mekan-zaman müsaitmiş.
Gay mi değil mi diye endiseleneceginize sevgilinizin ne bicim bi arkadas çevresi olduğu konusunda endiselenin. Ya da ne bicim ortamlarda takılıyo da böyle bisey icin "müsait" durumlara girebiliyor.
Gay oldugu icin degil de bunun için midem bulanır benim.
ilk deneyimi ise belki çekinmistir. kiz konustuguna gore simdi sevgilinle yuzyuze konusma sirasi.
direkt sor bence escinsel misin diye. yuzundeki ilk tepkiden az cok anlarsin.
sonra sıkıştır bak oyleyse anlarim ama bilmem gerekir. aramizda kalacak ama bileyim ki bende uzulmeyeyim vs gibi artik damardan gir.
hala reddederse ilk mesajlarda biri demisti. peki escinsellik hakkinda ne dusunuyorsun diye sor
en sonda yuruyusu sorarsin. onu en son sor ki gittigini bildigini bilmesin
LGBT yürüyüşüne katılmak için eşcinsel olma şartı aranmıyor canım. Destek veren herkes hatta sen bile katılabilirsin istersen. Ama emin olamıyorsan konuyu sevgiline aç. Direk soramıyorsan internetten LGBT yürüyüşüyle ilgili bir haber açıp, normal sohbet edermiş gibi bu konu hakkında çok bilgin olmadığını, LGBT'nin ne olduğunu bilip bilmediğini sor. Vereceği cevaplardan az çok anlarsın sadece insani destekçi mi yoksa eşcinsel mi.Bugün tanımadığım bir kız sosyal medya üzerinden sevgilimin eşcinsel olduğunu, kendini gizlemek için benimle birlikte olduğunu içeren bir yazı yazmış. Nerden bildiğini sordum, bana onun LGBT midir nedir onların yürüyüşlerine katıldığını söyledi ve bunu kanıtlayan bir fotoğraf attı. Erkeklerle ilişkisi mi var dedim onu bilmiyorum dedi, başka şeyler bildiğini ama söyleyemeyeceğini söyledi. Çok ısrar ettim söylemedi. Sana da dokunmadı değil mi dedi. Açıkçası 4 aylık bir ilişkimiz var ve dokunmak istese de ben izin vermem. Ben onu seviyorum ama böyle bir şey için benimle birlikteyse, beni bunun için kendine aşık ettiyse onu bir ömür affedemem Ben şimdi nasıl anlayabilirim bu adam eşcinsel mi değil mi?
Edit: kızı tehdit ederek konuşturdum, benden daha güzel olduğunu iddia ettiği bir arkadaşıyla, müsait ortamda birlikte olmamış hatta kaçmış .
Ne var bunda! üstüne atlasaymis dahami iyiymiş.saçma, bu şekilde anlasilmaz.Kız buna yanaşınca, ne yapıyorsun diye ittirip kaçmış. mekan-zaman müsaitmiş.
Ne var bunda! üstüne atlasaymis dahami iyiymiş.saçma, bu şekilde anlasilmaz.
LGBT yürüyüşüne katılmak için eşcinsel olma şartı aranmıyor canım. Destek veren herkes hatta sen bile katılabilirsin istersen. Ama emin olamıyorsan konuyu sevgiline aç. Direk soramıyorsan internetten LGBT yürüyüşüyle ilgili bir haber açıp, normal sohbet edermiş gibi bu konu hakkında çok bilgin olmadığını, LGBT'nin ne olduğunu bilip bilmediğini sor. Vereceği cevaplardan az çok anlarsın sadece insani destekçi mi yoksa eşcinsel mi.
Eşimle öpüşmek için kaç ay uğraştım gay mi kiYaşı kaç bu kızların, gerçekten merak ettim?
Bir erkek bir kadınla sevişmek istemeyebilir. Kız nasıl hırs yaptıysa artık.
Sen bir baaayan olarak bir erkekle öpüşmeye mi uğraştın?Eşimle öpüşmek için kaç ay uğraştım gay mi ki
O zaman anlaman zor.evlendikten sonrada herşey için çok geç olur.Ben zinaya karşıyım o da bunu biliyor. Cinsellikten konuşmamız bu kadar.
HahahaSen bir baaayan olarak bir erkekle öpüşmeye mi uğraştın?
Lütfen muhatap olmayalım. Sil beni.
Kız sallıyor gibi geliyor bana. İlla üstüne mi atlamsı lazımmış. Bu erkeklerin işi de zor valla sevişse şeyini tutamadı olur, sevişmese gay damgası yazıkKız buna yanaşınca, ne yapıyorsun diye ittirip kaçmış. mekan-zaman müsaitmiş.
Sevgilinize sorsaniz inkar eder büyük ihtimalle,bunu size soyleyen arkadaşi sıkıştırcan ne biliyorsa adam gibi anlatsin yada sussun.Peki nasıl anlıcam ?
Kız sallıyor gibi geliyor bana. İlla üstüne mi atlamsı lazımmış. Bu erkeklerin işi de zor valla sevişse şeyini tutamadı olur, sevişmese gay damgası yazık
Te allahim yaa sinirden zipladim okuyunca. Evliyim, kocama tapiyorum, ama lgbti haklari konusunda herkesten once meydanlara iner, facebookda falan durmadan onlarla ilgili paylasimlar yaparim. Simdi bende lezbiyen miyim? Sacmalamayin yahu! Duyarli olmak da dert bu ülkede artik.
Himm anladım, daha güzel biri var ve üstüne atlamamis diye eşcinsel. Peki ..
Böyle bir bahaneyle suphelenmeniz bile yanlış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?