Okuyup da düşüncelerini değiştirecek olsalar buyursunlar. Ama hiç ümidim yok. Ben daha önceki LGBT konularındaki nefretin pasını aklımdan henüz silemedim.Homofobikler okusun mümkünse.
Okuyup da düşüncelerini değiştirecek olsalar buyursunlar. Ama hiç ümidim yok. Ben daha önceki LGBT konularındaki nefretin pasını aklımdan henüz silemedim.
Ben bu videonun konusunu açtım konu kapandı , ve karşı yorum yapanlardan biride açıp izleyerek yapmadı yorumu. Keşke izleseler beni çok etkilemiştiGelir şimdi allah lanetlemiş, hastalık bu, ruh sağlıkları bozuk diyenler...
Sadece 20 dakikanızı ayırın ve izleyin lütfen şu filmi. Belki bir nebze olsun empati kurabilirsiniz.
Niye kapandı ki? Uygun olmadığından mı yoksa tartışmalar büyüdü diye mi?Ben bu videonun konusunu açtım konu kapandı , ve karşı yorum yapanlardan biride açıp izleyerek yapmadı yorumu. Keşke izleseler beni çok etkilemişti
Tartışma olmaması için gayet düzgün açıklamalara rağmen tepkiler çığ gibi büyüyünce , mune'ye mesaj attım böyle böyle bir bak olmadı kapat bu konuyu , o da kapattı . İlk mesaj hala aklımda ; Sürekli eşcinsellere yönelik haberler yayınlıyorsunuz, aslında bu konular yasaklanmalı .Niye kapandı ki? Uygun olmadığından mı yoksa tartışmalar büyüdü diye mi?
Ben mesaj atmıştım kapat istersen diyeAman hanımlar lütfen, herkes aynı düşünecek diye birşey yok.
Tahmin yürütüyorum, linda'nın topiği link olmadığı veya tekrar konu olduğu için kapanmıştır.
Linksiz konularla, tekrar konular kapatılır.
Aman hanımlar lütfen, herkes aynı düşünecek diye birşey yok.
Tahmin yürütüyorum, linda'nın topiği link olmadığı veya tekrar konu olduğu için kapanmıştır.
Herkes aynı düşünmek zorunda değil tabii. Ama eşcinseller inşallah helak olur demek aynı fikirde olmamayı feci bir şekilde aşıyor.Aman hanımlar lütfen, herkes aynı düşünecek diye birşey yok.
Mune ah ah anılarım canlandı birden gözümün önünde , o videoyu sırf sana anlatabilmek için ne zorluklarla yüklemiştim , iş yerinde açmıyor da youtube vs. bir yorum dahi yapamadan kapandı konu , 4 gözle beklemiştim yorumunu 24 saat çıkmazsın forumdan o gün girmeyeceğin tuttu , o kadar da mesaj attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?