• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşcinsellik Modası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
yav derslerine çalış unıversite sınavına hazırlan vırt zırt saçma konular açma abla tavsiyesidir ha kırılma da ama cidden garıp gorunuyorsun artık site de.daha gereklı sana fayda sağlayacak konular ac yorumlayalım yardımcı olalım gözünü seveyim

Hayir uydurmuyorum asla.İlişkiye giriyor dediğim; sevgili oluyorlar, elele tutuşuyorlar,öpüşüyorlar vs.
Umarım bu durum için sanal âlemde dedikodusunu yapmak dışında da bir şey yapmışsındır. Cinsel yönelimi geçtim, bu söylediğinde açık bir şekilde çocuk istismarı var.

Son zamanlar özellikle 3-4 ay sitede bu kadar çok aktif oldum. Ve bu 3-4 ay süre içerisinde tüm konularında değindiğim bir kısım var ki o da “cinsellik” içinde yatan gizli benliğinde veyahut ergenliğinin verdiği hormonlarının seviyesinden dolayı sende “hiperseksüel”lik seziyorum. Hemen hemen her bir konunun içinde cinsellikten bahsetmesen bile cinsellik çağrışımı yapan, cinsel tercih alanları ile ilgili yazılar yazıyorsun.
Psikolog’a gittiğini asla düşünmüyorum, gitseydin şu an bambaşka biri olup çıkmıştın eminim. Tek derdin burada milleti birbirine düşürmek olduğunu varsayıyorum.

İnsanların cinsel tercihlerini artık saklamaya gerek görmediklerini, bu konuda toplumsal bir farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını, insanın cinsel tercihine göre değil insan olarak adlandırılması gerektiğini düşündüklerini, bu sınıflandırma ve baskılara karşı koymak için artık cesurca kendilerini açıkladıklarını düşünürsen üzülmez ve onlara destek olursun. Benden bir abla tavsiyesi:KK66:

Escinsellik modasi mi ? Boyle bir moda oldugunu duymadim gormedim ama cani sıkıldıkca konu acmak moda, evet.
Konu sahibi "moda" diyerek yanlis ifade etti. Ama bazi gencler sirf escinsellik kavramini kullanarak dikkat cekmeye calisiyor. Vardi benim de boyle ogrencilerim. Bi kavc yil once ogrencimin biri tum okulda kendi adini cikardi hamile oldugunu soyleyerek. Amaci bence dikkat cekmekti. Ailesi duydu kiyametler koptu. Kizlarini test icin hastaneye goturmusler. Birakin hamile olmayi hickimse ile birlikteligi olmamis. Kiz kendini boyle kucuk durumlara dusurdu.

Cok sacma kimsenin ne yaptigi kimseyi ilgilendirmez. Sen kendinden sorumlusun. İsteyen ustedugini yapar. Kime ne ki:duduk:

Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.

Söylesene neden her güne bir konu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X