Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yav derslerine çalış unıversite sınavına hazırlan vırt zırt saçma konular açma abla tavsiyesidir ha kırılma da ama cidden garıp gorunuyorsun artık site de.daha gereklı sana fayda sağlayacak konular ac yorumlayalım yardımcı olalım gözünü seveyimMerhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
Umarım bu durum için sanal âlemde dedikodusunu yapmak dışında da bir şey yapmışsındır. Cinsel yönelimi geçtim, bu söylediğinde açık bir şekilde çocuk istismarı var.Hayir uydurmuyorum asla.İlişkiye giriyor dediğim; sevgili oluyorlar, elele tutuşuyorlar,öpüşüyorlar vs.
Konu sahibi "moda" diyerek yanlis ifade etti. Ama bazi gencler sirf escinsellik kavramini kullanarak dikkat cekmeye calisiyor. Vardi benim de boyle ogrencilerim. Bi kavc yil once ogrencimin biri tum okulda kendi adini cikardi hamile oldugunu soyleyerek. Amaci bence dikkat cekmekti. Ailesi duydu kiyametler koptu. Kizlarini test icin hastaneye goturmusler. Birakin hamile olmayi hickimse ile birlikteligi olmamis. Kiz kendini boyle kucuk durumlara dusurdu.Escinsellik modasi mi ? Boyle bir moda oldugunu duymadim gormedim ama cani sıkıldıkca konu acmak moda, evet.
hepsiyle sex mi yaptın nerden biliyorsun ya da hepsinin sex hayatını nerden biliyorsunHayır LGBT ile ilgili paylaşım yapanların hepsi eşcinsel demedim ki ben. Paylaşım yapıp öyle olduğunu söyleyenler için dedim.
hahahaaaa bibi haklı ne denir başkaSen kendi işine bak bence herşeyi bu kadar takma bu yaşta
kullanicilarin actiklari konuyu gormeme gizleme gibi ozelligi var mi sitenin?
Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.