Eşcinsellik Modası

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunlarla uğraşacağına, başkalarının hayatını kendine dert edeceğine otur ders çalış yoksa seneye daha çok konu açacaksın. Bak içeriklerini ben söyleyeyim:

Sınavı kazanamadım ahh ne çok acı var....

Arkadaşlarım üniversite okuyacakları şehirlere dağıldılar çok yalnızım...

Arkadaşım şunu dedi çok kırıldım...

Annem böyle davrandı hayat çok zor....

Siz hiç sınav stresinin acısını bilir misiniz?

Diyee uzaaar gider...

Lütfen gerçekten bir psikologa git hem kendin hem de çevrendekiler için.

Haa amacım polemik değil sadece tavsiye diyelim :işsiz:

Eşcinseller üzerinde bu kadar aile ve toplum baskısı varken, birilerinin olmadıkları halde kendilerini eşcinsel gibi lanse edeceklerini pek sanmıyorum. Ha, yapıyorlarsa da belki kimlik arayışındadırlar, sonsuza kadar sürmez, bir gün eşcinsel ya da değil, asıllarını bulurlar. Çok da kafaya takmamak lazım, zira kendilerini ilgilendiren kişisel bir durum.

Eşcinsel olduğunu söylemenin kolay bir şey olduğunu mu sanıyorsun? Ben biseksüelim ama burda yazdığım gibi dışarda asla dile getiremem insanların önyargılarıyla uğraşmamak için. Kimse sapık muamelesi görmek, dışlanmak için can atmıyor. Ergen olan insanların eşcinselim demesinde bir sorun görmüyorum. Hava atmak için değil öyle olduğunu düşünüyordur çünkü. Zaten gerçekte öyle değilse yakın zamanda anlayıp devam ettirmez.

Nicedays, senin hiç mi kendine özel hayatın, işin gücün yok yahu? Haftanın 8 günü buraya incik cincik konular açıyorsun. Burası kadın sitesi. Okullar tatile girince çoluk çocuk amma seviyorsunuz burayı ha.

Ayrıca benim sosyal hesaplarımdaki birçok paylaşımımda LGBT'ye destek verdiğim olmuştur. Bende mi modaya uyuyorum pardon? Bende eşcinselim de haberim yok galiba. Hayret birşey ya. İnsanların doğal haklarını savunmak ne zaman moda oldu,sen yemek yiyorsun,su içiyorsun bunlar neden moda değil? Yeme içme ne kadar ihtiyaçsa cinsellikte o kadar ihtiyaç. Herkes karşı cinse ilgi duymak zorunda değil,o yüzden bu moda değil. NOKTA.

Valla kim nasıl yaşar , ne hisseder beni bağlamaz .
Saygı duyarım .
Ama şu Kerimcan d. Kalça danslarından tiksinmiyor değilim .:kusmuk:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X