- 24 Nisan 2015
- 6.986
- 7.194
- 398
kimse hava atmak için eşcinselim demez heleki türkiye gibi bazı şeyleri hala tam anlamıyla aşamamış doğu batı karması bir toplumda demez buna emin olabilirsiniz. ayrıca lgbt ile paylaşım yapmak demek kişinin homoseksüel eğilimli olduğunu göstermez.Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
Türkiye gibi bir ülkede kimsenin hava atmak için eşcinsel taklidi yapacağını sanmıyorum. Kimse gerçekten öyle değilse o riski almaz.
O nasil oluyor ayol
Onerin guzel ama dini konu acmak yasak o yuzden acamaz boyle bir konu , hos ben bu konuyu da kibledim banlanacak yine
Abla o değilde yine bi cinsellik konusu . Senin de dikkatini çekiyor mu ? :/
Farkindayim kuzum , toplum icin com tehlikeli kendisi ama yapacak birsey yokAbla o değilde yine bi cinsellik konusu . Senin de dikkatini çekiyor mu ? :/
Ne ima ediyorsunuz anlamıyorum. Geçen de bir yerde daha gördüm böyle bir yorumunuzu. Cinselliğe meraklı bir insan olsaydım bu sitenin cinsellik bölümü var oraya girerdim. Bakın oraya,o bölümde yazılmış tek bir mesajimi bulamazsiniz. Ne ima ediyorsaniz da acik acik söyleyin.Abla o değilde yine bi cinsellik konusu . Senin de dikkatini çekiyor mu ? :/
Orada durun bir kere,bana toplum için tehlikeli diyemezsiniz. Beni tanıyor musunuz?? Hangi hakla böyle bir iftirada bulunabilirsiniz siz?Farkindayim kuzum , toplum icin com tehlikeli kendisi ama yapacak birsey yok
Yoo hiç birşey ima etmesin . Aksine bir önceki mesajımda da açık açık söyledim, ama anlayamadıysanız tekrar söylerim tabii ki .Ne ima ediyorsunuz anlamıyorum. Geçen de bir yerde daha gördüm böyle bir yorumunuzu. Cinselliğe meraklı bir insan olsaydım bu sitenin cinsellik bölümü var oraya girerdim. Bakın oraya,o bölümde yazılmış tek bir mesajimi bulamazsiniz. Ne ima ediyorsaniz da acik acik söyleyin.
Normal bulun bulmayın. O sizin düşünceniz.Yoo hiç birşey ima etmesin . Aksine bir önceki mesajımda da açık açık söyledim, ama anlayamadıysanız tekrar söylerim tabii ki .
Konularınızın ya da yorumlarınızın bir çoğunun cinselliğe bağlanmasını normal bulmuyorum küçük hanım
Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
peki bundan bize ne?Merhaba . Öncelikle amacım kesinlikle polemik yaratmak değil. Ben kendim 18 yaşındayım ve yaşıtlarımda gördüğüm bir şeyi uzun zamandır sorguluyorum. Bakın baştan şunu söyleyeyim,bir insan eşcinsel doğar ona hiçbir şey denmez. Saygı duyulur. Çünkü o öyle doğmuştur ve bu elinde değildir. Benim kafamı kurcalayanlar özenti olarak eşcinsel olanlar. Sosyal medya kullanıyorsunuzdur hepiniz,bir bakın sosyal medyaya,gençlerin çok büyük çoğunluğu LGBT ile ilgili paylaşımlar yapıyor. Moda gibi bir şey oldu. Gerçekte eşcinsel olmayan insanlar, hava atmak için eşcinsel olduğunu söylüyor. Ki böyle bir şeyle hava atarak elerine ne geçiyor o da ayri konu. Yani anlamıyorum yaşıtlarimin bu haline üzülüyorum.
Aynı kişiden bahsediyorsak, o kadar çok nefret ve küfür alıyor ki. Seçtiği yoldan memnun olmadığına eminim. Sadece zor bir hayatın ona sunduğu en iyi yol olarak bunu bulmuş. Hayatta kalmaya çalışmak var, hava atmak var :/gecenlerde bir youtubere denk geldim. Izleyince escinsel oldugunu düsünüyorsunuz öylede davraniyor özelikle ama ünlü olmak icin erkekliginden vazgectigini ve bunun icin öyle davrandigini söylüyor. Tek tükte olsa vardir bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?