Bunu cok merak ettim esım vicdan sahibi Asır'ı iyi niyetli olduğunu düşünüyor tabii bu onun düşüncesi ama ben ne zaman ona bı sıkıntımı paylasicam olsam beni hirpaliyor hep baskalarını savunuyor ve hep baskalarına hak veriyor bana mı ne düşüyor hakaret yemek ben anadoludan değil batıdan bir kızım ben egitimsiz değil eğitimli bı ailenin kiziyim kendimde iyi kötü egitime sahibim eşimde anadolulu oda eğitimli bir bey fakat arkadaşlıkta göze batmayan ama evlilikte tek gercek olan kültür farkı sakın sakın kültür farklılığını göze almayın sonra benim gibi hem mutsuz hemde sindirilmis bı hayat yasarsiniz hatta esınız karninizdaki cocuğu bile size cok görüp alabilir
Eğitiminizi alırken "Anlatım bozukluklarını atladınız galiba?" Yazdıklarınızdan hicbirsey anlaşılmıyor. Simultane tercüme lazım.
Bunu cok merak ettim esım vicdan sahibi Asır'ı iyi niyetli olduğunu düşünüyor tabii bu onun düşüncesi ama ben ne zaman ona bı sıkıntımı paylasicam olsam beni hirpaliyor hep baskalarını savunuyor ve hep baskalarına hak veriyor bana mı ne düşüyor hakaret yemek ben anadoludan değil batıdan bir kızım ben egitimsiz değil eğitimli bı ailenin kiziyim kendimde iyi kötü egitime sahibim eşimde anadolulu oda eğitimli bir bey fakat arkadaşlıkta göze batmayan ama evlilikte tek gercek olan kültür farkı sakın sakın kültür farklılığını göze almayın sonra benim gibi hem mutsuz hemde sindirilmis bı hayat yasarsiniz hatta esınız karninizdaki cocuğu bile size cok görüp alabilir
batı derken?
avrupadan mı bahsediyorsunuz, ülkemizin ege cenahından mı?
ege tarafından bahsediyorsanız, bu bölgemiz anadolunun güzide bir kısmıdır..
eğitimli bir kişi basit dil bilgisi kurallarını dahi bilmiyorsa, eğitimsizler ne alemdedir acaba?
yazdığınız metin Türk gramer kitaplarında ibretlik sunulsa (gerek anlatım bozuklukları; gerek yazım ve imla yanlışları) yeri var..
anadoludan değilde batıdanmısınız.batı dediğiniz ya yurt dışı yada istanbul tarafı.
Bu ne demektir!
Ülkemizin belli bir kısmına aşağılık alayı ile yaklaşıyorsunuz.
Eğitim herşey olsaydı önce yazınızdan birşey anlaşılırdı.
Artı emin olun şuanda biçok meslek sahibi insan sizin dediğiniz yerlerden gelme.
Bildiğiniz şeyleri size anlatmıyorum.
Efelik dağlarından içinizde bulunan aşağılık kompleksini usul usul kabul etseniz iyi olur.
Gerekende bu.
anadoludan değilde batıdanmısınız.batı dediğiniz ya yurt dışı yada istanbul tarafı.
Bu ne demektir!
Ülkemizin belli bir kısmına aşağılık alayı ile yaklaşıyorsunuz.
Eğitim herşey olsaydı önce yazınızdan birşey anlaşılırdı.
Artı emin olun şuanda biçok meslek sahibi insan sizin dediğiniz yerlerden gelme.
Bildiğiniz şeyleri size anlatmıyorum.
Efelik dağlarından içinizde bulunan aşağılık kompleksini usul usul kabul etseniz iyi olur.
Gerekende bu.
erkek milletinde vicdan arama bende eşimi çok vicdanlı şerefli bilirdim ama 10 yıldan sonra ne kadar yanıldığımı öğrendimkimseye hele de erkek milletine fazla değer vermeyeceksin kendini ezdirme canım
Ömür boyu mutlu olmanızı dilerim tabiimize genelleme yapmamak lazım haklısınızGenelleme yapmamak gerekiyor bence bu kultur farki konusunda.
Ben batidan esimde dogudan.
Annemde biz sevgiliyken cok takilmisti.
Hatta gonlu rahatlasin diye tanistirmistim bile ama yinede fikri degismemisti.
Simdi evliyiz ve hersey yolunda.
Elbettee uyusmadigimiz noktalar var tabiki.
Ama eger kultur farki diyip bunu goz onune koyarsaniz daha cok sorun yasarsiniz.
Esinizin kisiligiyle ilgili sorunlar yasiyorsunuzdur belkide.
Beni yanlış anladınız genelde batı kadını erkeğe gücünü geçiren Yada eşit soz hakkına sahip olarak bilinir aslında dogrusu da bu esinizle esitsinizdir tek farkınız cinsiyettir ben burda anadoluyu Yada doğuyu eleştirmek için yazmadım ben burda bir olaydan bahsediyorum ve acı bir olaydan en ufak bir durumda bizde bu böyledir denmesinden bahsediyorum yoksa nereli olursan ol önce insan olmalısın ben buna inanıyorum anlatmak istediğim yaşadığınız sorun farklı kültürler olunca aileler tarafından da farklı karşılanıyor ben burda kimseyi eleştirmek yargılamak için birsey yazmadım lütfen yanlış ablukadan beni uzmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?