tamam her sey bir yana boyle bir adamdan neden cocuk yapmak icin ugrasiyorsunuz?
sizi simdiden itip kakiyor
kuzum siz nerelisiniz,bazı kelimelerinizi gerçekten anlamıyorum.sanki yöresel bir dil kullanıyorsunuz:26:
Gercekten okuyunca bende şaşırdım telefondan nete giriyorum kelimeleri telefon tamamlayinca saçma sapan cümleler çıkmış ortaya
bu yoruma katılıyorum bende yazacaktım ama kırılırsınız diye yazmadım, belliki tüp bebek için uğraştığınıza göre bebek sahibi olmayı gerçekten çok fazla istiyor olmalısnız ama acaba eşiniz baba olmayı hakediyor mu? daha şimdiden sizin karnınıza vuran bir vicdansız ilerde neler yapar düşünmek bile istemiyorum umarım herşey gönlünüzce olur ...
eşte vicdan olur mu? derken ne demek istediğini anlayamadım açıkçası..
Teşekkür ederim yorumunuz için cocuk sahibi olmak istedim çünkü esım bu sekilde davranmiyordu bu kadar vicdansiz degildi ufak sorunlarida cozebilecegimizi düşünmüştüm. Yanılmışim esım beni isteseydi böyle davranamazdi, cocuk isteseydi bu sekilde kiyamazdi. Esım etrafa karsı o kadar saygılı sevecen, yardımsever ki anlatamam hamilelere itina gösterir kardesinin karısını gunde dört defa arardi.hamile üzülmesin diye,peki kendi esine nasıl bu kadar gaddar olabiliyor ben anliyamadim nasıl yaptığını...
Transfer olduktan 3gin sonra esım karnıma vurdu . Buna dayanarak es de vicdan mı olur dedim
Diğer konuda size yazmıştım.
"Vicdanı olmayan insan, doğadaki en tehlikeli yırtıcıdır"
Bence bir an önce eşinizin yaptıklarını kayıt edin.. Bir kayıt cihazı edinin önce...
Eşinizin böyle davranışlar sergilediğine aileniz inanmıyormuş..bunu ancak kayıt ederek ispatlayabilirsiniz...
Beni dinlediğiniz için, fikirleriniz için cok teşekkür ederim.telefonun azizliğine uğrayarak yazdığım kelimeler anlasilamaz olsa da vaktiniz emeginiz için teşekkürler. Bana gelince bir gercegi anladım esım beni sevmiyor hatta sevmediği gibi saymiyorda yaşadıklarım güzel değil tabiiki de ben bukadarini haketmedim diyerek isyan etmiyecegim sadece esimi taniyamamisim ben hayalimin katılıyle evlenmisim artık hicbirsey eskisi gibi olmayacak biliyorum önümde kötü günler var farkındayım güçlü durmaya çalışacağım teşekkür ederim hepinize
canım benim eşin eltinin tavırlarından şikayetçi değil sanırım. senin rahatsızlık duymandanda rahatsız olmuş öyle gözüküyor.
karnına darbe alman çok üzücü olmuş yaşın kaç bilmiyorum ama anlattıklarına göre bu adam sana değer vermiyo. afedersin ama öküzün önde gideni sakince düşün taşın derim ben. ayaklarının üzerinde durabiliyosan ailen arkandaysa çekme derim ben..
Transfer olduktan 3gin sonra esım karnıma vurdu . Buna dayanarak es de vicdan mı olur dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?