Eşe aşırı bağlılık

Özgüven eksikliği yaşıyor musunuz? Kendinizi seviyor musunuz?

Kendimi seviyorum beğeniyorum. Ozguvenle alakalı bir sıkıntım yok. Ondan önce kimseye karşı bir zaafim olmadı. Bana uygun olmayan insanları çok kolay sildim hayatımdan mantigimi dinledim.

Çocuk yapın bence çünkü o ilgi ve adayışınızın aşırı yüksek bir oranı çocuğa kayıyor

Sizin kadar olmasa da ben de eşime aşırı düşkündüm. Çocuklardan sonra aşırı olan kısmı gitti :)

Bu kadar baglilik bana hic normal gelmiyor. Ben de esimi cok seviyorum ama herkesten once kendim gelirim ve bunu da ona acik acik soylemisimdir. Bu bencillik degil ya da onun icin fedakarlik yapmiyorum falan gibi bir sonuc anlasilmasin sadece kendimi daha cok seviyorum ve olmasi gereken de bu bence. İnsan kendini sevmezse, kimse onu sevmez benim dusunceme gore

Normal değil tabiki kendi sevmiyor da değilim insan kendini sevmese nasıl yaşasın

Bende öyleyim bir an olsun yanımdan ayırmıyorum hatta kendi işyerimiz var beraber çalışkyoruz evde ve işte beraberiz Bende çok bağımlıyım

Ben de boyleydim. 4 sene oldu gecmedi Hala böyleyim.
Neden bilmiyorum. Bana ne yaptı onu da bilmiyorum. Cok romantik vs biri de degil. Ama ona bisey olacagina ben bin defa öleyim daha iyi. cok kavga da ettik Ama onsuz bir hayat hayal edemiyorum. .

Eşine bağlı olmak ve bağımlı olmak farklı kavramlar
Bağımlı kişilik bozukluğu dye bir şey var araştırın lütfen

asık olmussun pskolog napsın. o senin esin olsada bu kadar beni boslukları dolduruyo dememen lazım. herkes gecici Allah baki.

birde hakiki ask ve mecaz ask kavramlarını belki biliyorsundur yoksa arastırmakta fayda var

Eşine bağlı olmak ve bağımlı olmak farklı kavramlar
Bağımlı kişilik bozukluğu dye bir şey var araştırın lütfen
Araştırdım doktora da gittim ama doçent aşık olmuşsun ben yaşamadim bilmiyorum dedi şaka gibi

asık olmussun pskolog napsın. o senin esin olsada bu kadar beni boslukları dolduruyo dememen lazım. herkes gecici Allah baki.

birde hakiki ask ve mecaz ask kavramlarını belki biliyorsundur yoksa arastırmakta fayda var
Katılıyorum zaten dinen birini bu kadar sevmek doğru değil. Biliyorum mecaz aşk hakiki aşkı ben de hic memnun değilim bu durumdan ve düzeltmek istiyorum dediğim gibi

Geçecektir 6 ay daha yeni. Ama kendinizi fazla gazlamamaya çalışın.

Yukarda bi arkadaş yazmış. Bağlılık ve bağımlılık farklı şeyler.

Bağımlılık her neye karşı olursa olsun hastalık kabul edilir. Bağımlılık bi davranış bozukluğudur. Bağımlı kişinin tercih maddesi değişebilir. Sizin durumunuzda tercih maddeniz eşiniz olmuş. Yarın öbür gün bu başka biri veya başka bir şey olabilir.

Uzun lafın kısası, tedavi olman gerekebilir.

Zaten tedavi olmayı çok istiyorum ama velakin anlattığım gibi kaç doktor gezdim hiç biri yardımcı olmadı ilacı zorla alıyorum psikologa gidiyorum bir şeyin yok. Kendin düzeltmeye çalış diyor

Esimle bir süre ayrı kalıp yokluğuna alışmayı bile düşündüm insanlar aşk acısıni atlatiyorlar. Abartmiyorum ben kalp hastası oldum. Geçen TV de Yeşim salkım esimle boşandım kanser oldum dedi. Aşırı üzüntü insani hasta ediyor işte ne yazık ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…