- 21 Temmuz 2015
- 6.678
- 6.065
- 198
Özgüven eksikliği yaşıyor musunuz? Kendinizi seviyor musunuz?O kadar haklısın ki ölüm denen bir şey var. Sorun yok diyip gecistirmiyorum. Bundan kurtulmak zorundayım. Etrafim çok yakın dostlarımla doluyken, ailem yanımdayken, sabahtan akşama yoğun bir işte çalışırken yaşadım bir de bunları ama uygulayabileceğim hiç bir yontem gelmiyor aklıma. Urkuyorum
Güzel fikir100% cozum cocuk yapin esini gormez gozun ozaman merak etme
Normal değil tabiki kendi sevmiyor da değilim insan kendini sevmese nasıl yaşasınBu kadar baglilik bana hic normal gelmiyor. Ben de esimi cok seviyorum ama herkesten once kendim gelirim ve bunu da ona acik acik soylemisimdir. Bu bencillik degil ya da onun icin fedakarlik yapmiyorum falan gibi bir sonuc anlasilmasin sadece kendimi daha cok seviyorum ve olmasi gereken de bu bence. İnsan kendini sevmezse, kimse onu sevmez benim dusunceme gore
Araştırdım doktora da gittim ama doçent aşık olmuşsun ben yaşamadim bilmiyorum dedi şaka gibiEşine bağlı olmak ve bağımlı olmak farklı kavramlar
Bağımlı kişilik bozukluğu dye bir şey var araştırın lütfen
Katılıyorum zaten dinen birini bu kadar sevmek doğru değil. Biliyorum mecaz aşk hakiki aşkı ben de hic memnun değilim bu durumdan ve düzeltmek istiyorum dediğim gibiasık olmussun pskolog napsın. o senin esin olsada bu kadar beni boslukları dolduruyo dememen lazım. herkes gecici Allah baki.
birde hakiki ask ve mecaz ask kavramlarını belki biliyorsundur yoksa arastırmakta fayda var
Araştırdım doktora da gittim ama doçent aşık olmuşsun ben yaşamadim bilmiyorum dedi şaka gibi
Zaten tedavi olmayı çok istiyorum ama velakin anlattığım gibi kaç doktor gezdim hiç biri yardımcı olmadı ilacı zorla alıyorum psikologa gidiyorum bir şeyin yok. Kendin düzeltmeye çalış diyorYukarda bi arkadaş yazmış. Bağlılık ve bağımlılık farklı şeyler.
Bağımlılık her neye karşı olursa olsun hastalık kabul edilir. Bağımlılık bi davranış bozukluğudur. Bağımlı kişinin tercih maddesi değişebilir. Sizin durumunuzda tercih maddeniz eşiniz olmuş. Yarın öbür gün bu başka biri veya başka bir şey olabilir.
Uzun lafın kısası, tedavi olman gerekebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?