Eşe aşırı bağlılık

Evet öyle düşünüyorum Rabbim sinamasin acziyetimle beni de başkalarını da ins

Benim ailem de dört dortluktu evin tek ve son kiziyim. Ama evlendikten sonra eşim bi bambaşka oldu. Bekar arkadaslara sesleniyorum,en cok merhametli olmasi icin dua edin ve ilk once buna bakin,cok onemli.
Bi donem ailelerimizden uzakta yaşıyorduk ilk evlendigimizde. Ve ben çok bunaliyordum. Resmen hayatini adadi bana orda. Sonra annemin ve butun sulalemin olduğu mahalleye taşındık. Sandım ki kendi ortamima dönünce bu bağlılık biraz azalır. Ama azalmadi. Ben de artık düşünmüyorum, bunun bi problem olduğu fikrinden uzaklastim. Çünkü biz evleneli 4 yil oldu, yorulmadik, yipranmadik, demek ki bizim iliski seklimiz de bu dedim :) bence dikkat edilmesi gereken nokta, eşinin hayatini kisitlamamak ve onu aşırı ilgiyle bunaltmamak. Benim esim ilgiyi çok seviyor. Ama yine de yalniz kalmak istediğini hissedersem ona kendine ayiracak vakit veriyorum

Gerçekten abartılı duyguları içeridesiniz.Eşimin böyle olmasını bende istemezdim.O ölünce yaşayamam gibi laflar bana gerçekçi gelmiyor.

Başka bir psikiyatriste gidin.

Çocuk olunca değişir. Kimsede düşünmediğim ya benden önce ona bişey olursa korkusunu oğlumda hissediyorum düşününcede ağlayasım geliyor allahım korusun herkesin evladını.

Hayatta sizi eşiniz kadar kimsenin sevmeyeceğini düşünüyorsanız ondan da nöyle hissedebilirsiniz. Anne babayla ilişkiniz nasıl?

Anne babamla ilişkim iyi çok şükür çok iyilerdir. Hakikaten eşim kadar kimse beni sevemez diyorum. Çünkü burda anlatamayacagim benim için yaptığı çok uç şeyler var. Anlayabildiğim bir iki yakınım bile çok garipsedi yaptıklarını. Aslında çok güzel bir şey böyle bir evliliğe sahip olmak ama işte bağımlılık urkutucu

Gerçekten abartılı duyguları içeridesiniz.Eşimin böyle olmasını bende istemezdim.O ölünce yaşayamam gibi laflar bana gerçekçi gelmiyor.

Başka bir psikiyatriste gidin.
Ne yazık ki gerçekçi insan ne olacagini bilmiyor hayatta. Size çok tuhaf gelebilir ama gerçek, psikiyatriste gittim tekrar da gidicem ama hiç faydalarını goremedim ne yazık ki.... İlacın dozajini artırmalarıni isteyen bile benim onlar yapmadi. Allah'a havale ediyorum hepsini o kötü zamanlarımda bir hayirlarini goremedim. Hastalık sahibi oldum

napalım amateme mi yatıralım seni. sen de böyle birisin demek ki.

Bunun için ilaç almanız komik geldi bana açıkçası.
Bir psikologla birkaç seans konuşmanız daha yararlı olmaz mıydı?

niye hakaret ediyosun? kocnaın eteğinin dibinde olmaktan kadın saygıyı unutmuş.
Kabalığı marifet sayanlara pek tahammülum yok da ondan. Reel hayatta muhatap alacağım bir tip olmadığın için başka mesajına da cevap yazmiycam istediğin lafı soyle
Bunun için ilaç almanız komik geldi bana açıkçası.
Bir psikologla birkaç seans konuşmanız daha yararlı olmaz mıydı?
Bazı doktorlardan ilaç vermek istemedi gereksiz gördü. Yaklaşık on seans falan iyi bir psikologa falan gittim. Ama pek de büyük bir sorun olmadığını kendi kendime telkinler vererek halletmem gereken bir mesele olduğundan bahsetti bu durumun nedenlerini söyledi. Ben de buradaki arkadaşların fikrini alayım diye dusundum

ben de sizin gibiyim
tüm hayatım eşim resmen
3 senelık evlıyız , dün iş için ist a yolcu ettim.
ido iskelesinde hungur hungur ağladım :)
5 gun ayrı kalacağız alt tarafı.

Sanirim esinizle aranizda kaybetme korkulariniz olusmus kaygan zemin olusmus.
Bu durumda insnalar genelde baglanir zaten saplanti olur.
Akisina birakirsaniz kendiliginden gececektir

biz de siz gibiyiz
ben de eşim evde iken asla onun dibinden ayrılıp iş yapmam:=))
illa onunla birseyler yapacağım ya da beraber iş yaparız
koltukta hep dipdibe otururuz , birimizin bacagı dıgerının kafasında, karnında , belinde vs
Akşam işten gelir mesela ilk sözü seni çok özledim olur, ben de bazen sanki onun cocugu gbi yavrusu gbi düşünürüm kendimi
Birçok insana garip gelebilir ama bizde de ciddi bir bağımlılık duygusu var.

Çok tatlı haller aslinda

Çok tatlı haller aslinda
tatlı evet ama şimdi 5 gün ayrıyız mesela
ben resmen mutsuzum , gün sayıyorum ve o olmadan hıcbırsey yapmak ıstemıyorum
yarın öbürgün birsey olsa allah korusun, çok buyuk yıkım olur.

Konu sahibi neden banlandı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…