Eşek kulakli midas

Size ne? Kardeşiniz de olsa hayat onun hayatı.

Bu yorumun alni olsa opmek isterdim

Hiç normal değilsiniz.

Kardeşiniz geçmişte ne yasamışsa yaşamış, adı üstünde geçmiş. Doğrusu, yanlışı kendine.

Üzerinden zaman geçmiş, kadın evlenmiş mutlu mesut yaşıyor.

Siz ne yapıyorsunuz, kocasına ilk gece ne demiş diye düşünüp, kardeşinizi ilişki yaşarken ki hallerini hayal ediyorsunuz

Gidin tedavi olun.

Kusurlari ortmek gerekir, acmak degil. Kardesiniz yasadigi hayattan dersini almistir. Gerisi kimseyi ilgilendirmez. Kimseyi kinamamak gerekir. Kim neyi kinarsa basina gelirmis. Affedici olmali, herkesi kusurlariyla sevmeyi bilmrliyiz. Hicbirimiz kusursuz degiliz.

Bence ortada bir kızkardeş yok.
Belki de o kızkardeş bizzat konu sahibi.
Çoklu kişilik durumu olabilir ve tutucu kişilik diğerine kızgın.
Kardeşi de olsa bir başkasının hatasını bu kadar içselleştirmek çok tuhaf.
Eğer konuda gerçekten bir kızkardeş varsa konu sahibi patolojik vak'a.

Kendine şahsi dertler edin. Kiz evlenmis yuva kurmus gitmiş.. Sana ne? Kendi hayatina bak düş kardeşinin yakasindan.

Kocası nasıl mi kabul etti? Evlenmeden de seviştigi bir adamdır ülkedeki milyonlarca çift gibi. Birbirlerini sevdiğine kanaat getirince de evlenmislerdir. Belki tüm olayları biliyrodur ve karısı gençken böyle kötü şeyler yaşadı diye üzülüp onu daha çok bağrına basıyordur..

Bu kadar kardeşinize bilenmenizi anlamadım ya ablam kovdu da annem kabul etti diye kızmışsınuz ne yapsaydı sokağa mı atsaydı yani insanoğlu hata yapar cinsel ilişki yaşayınca kötü kadın mı oluyor size göre atılması mı lazım inanmış yaşamış bakın serseriydi diyorsunuz ondan çocuk mu doğursaydı? İlk gecelerini nasıl yaşadıklarından size ne yaa kocası sevmiş kabul etmiş mutluymuş ne güzel hayatını kurmuş ee daha ne? Ne bu nefret?

İyi de bundan sizene. Herkesin günahı sevabı kendine, belki de eşine açıkça anlattı bunda bu kadar abartılıp dram yapılacak ne var onu anlamadım. Herkes hata yapabilir, her koyun kendi bacağından asılır.

Bence acil tedavi görün. Sıkıntı sizde.

Çok çaresizim

Bu konuda sizin ama siz çok takiyorsunuz
Arkadaşlar şu konuyu okusaniza !!! Bir çarpıklık yok mu?

Çok ilginç bir yaklaşım
Gerçi iki durumda da patolojik vakka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…