Sagol canim iyiyim cok sukur simdiay canım rabbim beterinden saklasın. şimdi iyisindir inşallah. ayten hanımdan ne kadar memnun vardı birde. ben cansu hanımı medical parktan tanıyorum orda hastasıydım hala ona devam ediyorum.
romatoloji doktorum izin verirse değerlerim normal seviyedeyse tedavi olucak. cansu hanım normalde rahim filmi istemişti ama romatizmadan ağrım çok olduğu için erteledi önce senin sağlığın dedi. şu an glifo kullanıyorum bakalım zaman ne göstericekSagol canim iyiyim cok sukur simdi
Sen tedaviye devam mi ediyorsun
Rahim filmi icin echomari tabsiye ederim bende orda cektirdim ertesi gunde deneme yaptik ve mimnaga hamile kaldimromatoloji doktorum izin verirse değerlerim normal seviyedeyse tedavi olucak. cansu hanım normalde rahim filmi istemişti ama romatizmadan ağrım çok olduğu için erteledi önce senin sağlığın dedi. şu an glifo kullanıyorum bakalım zaman ne göstericek
bende orda çektirmek istiyorum bakalım bütçe müsait olursa oraya gidicem canımRahim filmi icin echomari tabsiye ederim bende orda cektirdim ertesi gunde deneme yaptik ve mimnaga hamile kaldimins bir an once sende atlatirsin bu donemi
İns canim ben gecen sene 500 e mi ne cektirdim sanirimbende orda çektirmek istiyorum bakalım bütçe müsait olursa oraya gidicem canım
en son aradığımdada 500 dü bakalım zam falan olmadan giderim inşallahİns canim ben gecen sene 500 e mi ne cektirdim sanirim
Nedense sen hiç inandırıcı gelmedinBen bi yakinimin tavsiyesiyle yaninda gittim Ayten olguna 9haftalik hamileydim ilk gittiğimde surekli migrenimin tuttuğundan bahsettim o kadar titizlikle isini yapiyorki tahlil sonuclarini görmeden ilaç falan vermedi ve yakinim bensiz gittiği bi gün daha beni birkez görmesine rağmen migreni nasil tutuyomu gene diye sormuş ve ben ogunden sonra dahada birakmam onu dedim hic bir test yada tetkik için insani zorlamayan sadece güler yüzlü değil insana arkadaşı gibi davranan öpen cocuklarinla bile çok güzel ilgilenen bir doktor hatta dost.. insulin kulkabacagimi öğrendim dahiliye de gebelik şekerim cikti dahiliyeden yanina gittiğimde agladim diye beni çok güzel motive etti doğumunda sık sık odama geldi mart ayında doğum yaptim hala hastaneye gittiğimde ugrarim yanina kizima kizim diye hitap eder ben eltim çok yakin arkadasim doğum yaptik Ayten hanimcimda ve hala tavsiyemizle giden arkadaslarimiz var çekinmeden beni ssöyleyip gitmek isteyen gide bilir
Evet suan icin olmadigini soyluyorlar fakat medipol megaya ücretsiz olarak sevk ediyorlarmiş öyle bi ihtiyac oldugundaMerhaba arkadaşlar :)
İlk sayfadan itibaren yazılanların coğunu okudum. Ben de 7 haftalık gebeyim. Beylikdüzünde oturuyorum ve bu hastaneye dr şehruz hanıma basladım. Ben yazılanlara katılmıyorum ebe hemşire bir annenin kızı olarak başladım şehruz hanıma. Annem 20 küsür yıldır birçok doktorla bir çok hastanede çalıştı. Kendisi özellikle beni sehruz hanıma yönlendirdi bende sehruz hanımı cocukluk denilen yaslarımdan beri tanıyorum :) cok tatlı cok guzel ve işinde kesinlikle risklere yer vermeyen biri. Tamam insan hastayken ve gebeyken pışpışlansın istiyor. Ama bundann onemlisi anne ve bebeğin sağlığı. Bence gonul rahatlığıyla kendisine gidebilirsiniz. Kafama takılan gek soru bu hastanede neden yoğun bakım yok??
burcu hanımın böyle bişi yapması çok çok acayip çünkü kendisini nöbet gününde tanıdım kendisi doğumhaneyele odası arasında mekik dokumuştu. size kötü denk gelmiş.Merhabalar
Ben 2.5 aylık evliyim ve henüz ilişki yasayamadik eşimle ve bu durumdan cok mutsuzumArtik vajinismus olduğumu sanirim kabullendim. Denemedigim yöntem ilac kalmadi bu yüzden bi kadın hastaliklarina gidip psikolojik mi yoksa fiziksel mi olduğunu anlamak adına medipole arkadasimin tavsiyesiyle burcu hanıma gittim. O kadar ovdü ki onu bende araştırdım çoğunlukla pozitif yorumlar okumuştum. Neyse randevu aldim saat 16:45 icin. Saat 14:20 de beni aradilar duymadim ben aradim mesgule verdiler sonra ben 3 te ciktim evden o sırada beni tekrar aradılar doktorun bütün randevulari bitmis biraz erken gelirmisiniz isi varmis erken cikicakmis bende dedim zaten yoldayim hani gelicem neyse sansima fena trafik var bundan dolayi biraz yolda kaldim tam yoldayim hastaneye gelmeme 5 dk kalmis ve randevuma daha 25 dk var o sirada tekrar arandim bu sefer burcu hanim tarafindan randevunuz var gelicekmisiniz evet geliyorum yoldayim dedim eger 10 dk icinde gelmezseniz ben çıkıyorum dedi ve o an acayip derece sinirlerim bozuldu daha ilk dakikadan. Her neyse gittim dedigim gibi randevu saatime vardigimda daha 20 dk vardi. Girer girmez asistanlara biraz fırça attim haliyle neden saatim gelmeden surekli araniyorum diye beni doktora yonlendirdiler. Odasina girdim gec kalmismiyim dedim bide kılı kilina geldiniz demezmi neyse ben yine uzatmak istemedim tartismamak adina durumumu anlattim beklentim şuydu beni ozel bolgeden muayene eder fiziksel sikinti varmi yokmu diye hic bi sekilde bakmadı yasak olduğunu ve ben bakmıyorum dedi sadece ultrasondan yunurtaliklarima bakti ve ilac yazdi gonderdi resmen 5 dk bile durmadim ve sorunum hakkinda en azindan konusarak rahatlatmasini bekledim onu bile yapmadı ben ciktim arkamdan hemen o da çıktı. Velhasil sirf kendisi erkenden cikip gitmek için benim sorunumla ugrasmadi bile. Kendisiyle ilk ve son gorusmem olduğunu söyleyebilirim. Sanirim hamile olsaydim devamli musterisi olacaktim o zaman bana daha samimi davranacakti diye dusunmeden edemedim. Ama su da bi gerçek ki kendisini gerekli yerlere şikayet ettim umarim gerekenler yapılır takipteyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?