ESENLER MEDİPOL HASTANESi

ay canım rabbim beterinden saklasın. şimdi iyisindir inşallah. ayten hanımdan ne kadar memnun vardı birde. ben cansu hanımı medical parktan tanıyorum orda hastasıydım hala ona devam ediyorum.
Sagol canim iyiyim cok sukur simdi
Sen tedaviye devam mi ediyorsun

Sagol canim iyiyim cok sukur simdi
Sen tedaviye devam mi ediyorsun
romatoloji doktorum izin verirse değerlerim normal seviyedeyse tedavi olucak. cansu hanım normalde rahim filmi istemişti ama romatizmadan ağrım çok olduğu için erteledi önce senin sağlığın dedi. şu an glifo kullanıyorum bakalım zaman ne göstericek

Rahim filmi icin echomari tabsiye ederim bende orda cektirdim ertesi gunde deneme yaptik ve mimnaga hamile kaldim ins bir an once sende atlatirsin bu donemi

Ben bi yakinimin tavsiyesiyle yaninda gittim Ayten olguna 9haftalik hamileydim ilk gittiğimde surekli migrenimin tuttuğundan bahsettim o kadar titizlikle isini yapiyorki tahlil sonuclarini görmeden ilaç falan vermedi ve yakinim bensiz gittiği bi gün daha beni birkez görmesine rağmen migreni nasil tutuyomu gene diye sormuş ve ben ogunden sonra dahada birakmam onu dedim hic bir test yada tetkik için insani zorlamayan sadece güler yüzlü değil insana arkadaşı gibi davranan öpen cocuklarinla bile çok güzel ilgilenen bir doktor hatta dost.. insulin kulkabacagimi öğrendim dahiliye de gebelik şekerim cikti dahiliyeden yanina gittiğimde agladim diye beni çok güzel motive etti doğumunda sık sık odama geldi mart ayında doğum yaptim hala hastaneye gittiğimde ugrarim yanina kizima kizim diye hitap eder ben eltim çok yakin arkadasim doğum yaptik Ayten hanimcimda ve hala tavsiyemizle giden arkadaslarimiz var çekinmeden beni ssöyleyip gitmek isteyen gide bilir

Nedense sen hiç inandırıcı gelmedin

Kime neyi inândirmam gerek anlayamadım herkez gibi bende doktorumdan nekaradar memnun kaldigimi söylemekistedim kimseyi iinandırmakgibide bir cabam yokki herjez yaziyo degilmi iyi veya kotu iisteyen de doktorunun secebiliyor buradan bende bu sebeple dile getirdim yeterince aciklayici olmusumdur sanirim sayin daisybel

Kızlar coluk cocuk derken bır baktım yazı uztune yazıBen sunu soyleyeyım hastane cok yogunlasmıs.Ama bu yogunluga rahmen tavrı tutumu degısmeyen tek kısı canım doktorum ablam Burcu Aydın Boyama dır.Ona gıdıpte pısman olanı gormedım.Tek pısmanlık olsa olsa yogunluk olur.Ama hak vermek lazım Istanbulu gecelım Turkıye artık ona gelıyor.Asırı unlu artık kendılerı.-Buna ragmen kıbırden eser yok kendısınde.Tekrar ve tekrar soyluyorum kı kendısıyle tanısın

merhaba arkadaşlar.bende ayten hanımın hastasıyım ve doğumuma son bir ay kaldı. dendiği gibi hastane çok yoğunlaşmış.en fazla burcu hanımın kapısı dolu. ve ardından ikinci yoğunluk ayten hanımda.zaten bu iki doktor yar doç ünvanını alan doktorlar. son gittiğimde tüm doktorların muayene ücretleri 25 tl iken ayten hanım ve burcu hanım yar doç oldukları için muayene ücretleri %100 artrılarak 50 tl ye çıkarılmış.şaşırdım doğrusu bu kadar fazla artışın olmasına. bu arada doğum fiyatlarına da zam yapılarak sezeryan 1200 tl normal doğum 850 tl olmuş. bilginize.ayrıca geçen kontrol için dr u beklerken çok yoğunluktan dolayı doğumu başlamış 3 hastanın yatışını yapamadılar.üstelik oradaki dr ların takibinde olan hastalardı. tüm odalar da doluymuş. başka hastanelere gitmelerini söylediler.bu ne demek yaaa. böye mağduriyetlerlede karşılaşabilirsiniz haberiniz olsun. doğumumu burada yapıp yapmayacağımı tekrar gözden geçireceğim bu nedenle.

Merhaba arkadaşlar :)
İlk sayfadan itibaren yazılanların coğunu okudum. Ben de 7 haftalık gebeyim. Beylikdüzünde oturuyorum ve bu hastaneye dr şehruz hanıma basladım. Ben yazılanlara katılmıyorum ebe hemşire bir annenin kızı olarak başladım şehruz hanıma. Annem 20 küsür yıldır birçok doktorla bir çok hastanede çalıştı. Kendisi özellikle beni sehruz hanıma yönlendirdi bende sehruz hanımı cocukluk denilen yaslarımdan beri tanıyorum :) cok tatlı cok guzel ve işinde kesinlikle risklere yer vermeyen biri. Tamam insan hastayken ve gebeyken pışpışlansın istiyor. Ama bundann onemlisi anne ve bebeğin sağlığı. Bence gonul rahatlığıyla kendisine gidebilirsiniz. Kafama takılan gek soru bu hastanede neden yoğun bakım yok??

Bayanlar bende selma ömüre gidiyorum 5. Ayimdan itibaren ve dogumuma 1 hafta kaldı.Kendisinden memnunum sakin bilgili ve aciklayici..bakalim dogumda bana rast gelicekmi....

Evet suan icin olmadigini soyluyorlar fakat medipol megaya ücretsiz olarak sevk ediyorlarmiş öyle bi ihtiyac oldugunda

Doğumumu yaptim kizlar medipol esenlerde selma ömür doktorumdu kendisi cok anlayışlı nazik ve bilgili bir bayan...insan doktorundan daha ne isteyebilirki...41 hafta oğlumuzu bekledik hersey cok normal düzeyde gittigi icin son dakka kalp atislari zayif oldugu icin benimde kararımla sezeryan oldum...Riske atmak illaki normal doğum diye zorlamaninda anlamı yoktu.Biz cok iyiyiz sukurler olsun..Hastanenin tüm personelindende cok memnun kaldik ebeler hemsireler ilgi cok guzel.Fiyat bilgisi de vereyim normal dogum 550 tl sezeryan 1000 tl

Merhabalar
Ben 2.5 aylık evliyim ve henüz ilişki yasayamadik eşimle ve bu durumdan cok mutsuzum Artik vajinismus olduğumu sanirim kabullendim. Denemedigim yöntem ilac kalmadi bu yüzden bi kadın hastaliklarina gidip psikolojik mi yoksa fiziksel mi olduğunu anlamak adına medipole arkadasimin tavsiyesiyle burcu hanıma gittim. O kadar ovdü ki onu bende araştırdım çoğunlukla pozitif yorumlar okumuştum. Neyse randevu aldim saat 16:45 icin. Saat 14:20 de beni aradilar duymadim ben aradim mesgule verdiler sonra ben 3 te ciktim evden o sırada beni tekrar aradılar doktorun bütün randevulari bitmis biraz erken gelirmisiniz isi varmis erken cikicakmis bende dedim zaten yoldayim hani gelicem neyse sansima fena trafik var bundan dolayi biraz yolda kaldim tam yoldayim hastaneye gelmeme 5 dk kalmis ve randevuma daha 25 dk var o sirada tekrar arandim bu sefer burcu hanim tarafindan randevunuz var gelicekmisiniz evet geliyorum yoldayim dedim eger 10 dk icinde gelmezseniz ben çıkıyorum dedi ve o an acayip derece sinirlerim bozuldu daha ilk dakikadan. Her neyse gittim dedigim gibi randevu saatime vardigimda daha 20 dk vardi. Girer girmez asistanlara biraz fırça attim haliyle neden saatim gelmeden surekli araniyorum diye beni doktora yonlendirdiler. Odasina girdim gec kalmismiyim dedim bide kılı kilina geldiniz demezmi neyse ben yine uzatmak istemedim tartismamak adina durumumu anlattim beklentim şuydu beni ozel bolgeden muayene eder fiziksel sikinti varmi yokmu diye hic bi sekilde bakmadı yasak olduğunu ve ben bakmıyorum dedi sadece ultrasondan yunurtaliklarima bakti ve ilac yazdi gonderdi resmen 5 dk bile durmadim ve sorunum hakkinda en azindan konusarak rahatlatmasini bekledim onu bile yapmadı ben ciktim arkamdan hemen o da çıktı. Velhasil sirf kendisi erkenden cikip gitmek için benim sorunumla ugrasmadi bile. Kendisiyle ilk ve son gorusmem olduğunu söyleyebilirim. Sanirim hamile olsaydim devamli musterisi olacaktim o zaman bana daha samimi davranacakti diye dusunmeden edemedim. Ama su da bi gerçek ki kendisini gerekli yerlere şikayet ettim umarim gerekenler yapılır takipteyim.

burcu hanımın böyle bişi yapması çok çok acayip çünkü kendisini nöbet gününde tanıdım kendisi doğumhaneyele odası arasında mekik dokumuştu. size kötü denk gelmiş.

Ben burcu hanim (hatta abla oldu ) icin bu fikre katilmiyorum.Kendisiyle son 5 ayim beraber gecti.Bebegimi onun sayesinde dunyaya getirdim.Isi benle bitmis diye hicbir zaman dusunmedi.hala sikistigimda bebegimle alakali birsey oldugunda kendisine danisirim.O bir anne herseyden once.Kendisini cok beklemisligim var kapisinda ama kesinlikle sonuna kadar degdi.Onun hasta sayisindan bekleyislerinden belli mukemmel oldugu.Kesinlikle size uygunsuz bir zamani gelmistirki onun aslinda keyifsiz suratsiz oldugu zamana rastlamadim bunca aydir ki keza buna bebegimin dogum sonrasi da dahil.Kendisini nerde olsa bulurum.O melek gibi bir doktor sahi

Bende ayni sizin anlattiklariniz gibi öven bi arkadasimdan duyarak ona gitmiştim araştırdım hatta yine kendisinide gördüm tatli bi bayanmis dedim iyi olduguna kanaat getirerek gittim hala daha bu kadar sevilen olduğuna gore oyle olmalı diye düşünüyorum ama o gün benimle orda olsaydiniz eminim cok sasirirdiniz cunku denilenlerin tam aksi seklindeydi bana karsi ne bi guleryuz ne bi sohbet hic bir sey yoktu zaten sorunumla bile doğru düzgün ilgilenmedi o apayri mesele ve bende hakli olarak memnun kalmadim.

Bence sizinki tamamen sans olmus.Onun yuregı kalbı o kadar sıcak bırı ki kendi bazı hastalarını sırf para yuzunden carrahpasaya yonlendırıyordu benım zamanımda sırf takıp veya para yuzunden.Insallah sorununuz da çözülür ve benim gibi güzel bir yavrunuz olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…