Esenler medipolde dogum yapanlar buraya

Kizlar sutumun artmasi icin sut arttirici caydan iciyorum. Gunde en az 3 lt su ve lohusa serbeti , komposto vs tuketiyorum. Masallah iyiyim ama benim tosunuma da yetmiyo ki geceleri bi sefer mama veriyorum daha iyi tok uyuyo. Sarilik oldu benim oglumda. Ek bisey yapmadim. Sadece 2 saati gecmeden besledim. Oyuzden simdi obur oldu :KK70:
Goz aklarina bakip korkma cunku em gec onlar duzelirmis. Onemli olan dusmesi. Bizim bitti gitti cok sukur.
20 gunlukken dr gittigimde kilosu 3670 idi. Yani dogum sonrasi 200 gr verdigini dusununce 850 gr almis oldu 20 gunde. Senin nasil kilosu? Biz bu hafta sonu 1 aylik oluyoruz ve pazartesi asiya gitcekmisiz. Cok heyecanliyim minigimin cani yanmaz umarim..

Kizlar sutumun artmasi icin sut arttirici caydan iciyorum. Gunde en az 3 lt su ve lohusa serbeti , komposto vs tuketiyorum. Masallah iyiyim ama benim tosunuma da yetmiyo ki geceleri bi sefer mama veriyorum daha iyi tok uyuyo. Sarilik oldu benim oglumda. Ek bisey yapmadim. Sadece 2 saati gecmeden besledim. Oyuzden simdi obur oldu :KK70:
Goz aklarina bakip korkma cunku em gec onlar duzelirmis. Onemli olan dusmesi. Bizim bitti gitti cok sukur.
20 gunlukken dr gittigimde kilosu 3670 idi. Yani dogum sonrasi 200 gr verdigini dusununce 850 gr almis oldu 20 gunde. Senin nasil kilosu? Biz bu hafta sonu 1 aylik oluyoruz ve pazartesi asiya gitcekmisiz. Cok heyecanliyim minigimin cani yanmaz umarim..

Selam Papatyacim
Grup süper olmus valla ellerine saglik ;) sut arttırıci çayın markasini soyleyebilitmisin bende alim ondan. Teoya masallah iyi kilo almis gercekten. Keremimde dogum sonrasi 400gram vererek 2900e düştü en 15gunluk kontroldede oglum 3400du.tabi nu durum mamanin kereti. İlk hafta bebelac kullandik gayet iyidi rahat kaka yapiyodi 200grm aldi oğlum sonra sma aldik baya iyi yorum okudum onla ilgili gercekten ohafta 320gram fazla çıktı kontrol de. Doktor cok iyo defi. Sma yiyince gunde 1 kere tuvaletini yapıyor. mama o yuzdwn iyi kilo aldiriyo sanırım. Sariligini kaka yaparak atar demişti sağlık ocagindaki hemsire o yuzden bebelac kullaniyorum şuan yine.

Bizim de asimiz 28 aralıkta bakalim ne olacak :(

Herkese selam. :)
İyi oldu grubumuz :) Hızımızı alamayıp whatsapp grubu falan mı yapsak hahahha:)) şaka bir yana gerçekten aynı hastanede bu güzel duyguyu tecrübe edenler olarak iyi yaptık bir araya gelmekle:)
Benim aklıma direkt ballandıra ballandıra anlattığı yorumuyla beni Burcu hanıma randevu almaya teşvik eden bulyonlupilav bulyonlupilav geldi. :) kendisi de aramıza gelir belki... :)

Papatyacım çok iyi yapıyorsun içtiklerinle. Süt arttırıcı dediğini tahmin ediyorum. Burada marka ismi falan verilebiliyor herhalde sorun olmaz? Hu... ile başlayan şeyi içiyorsun tahminimce. Ben de almıştım ama gereksiz yere arttırmaya çalıştığımı anlamıştım birkaç gün sonra. Bebiş ancak içebiliyor boşalmayan göğüs ağrı yapıyordu. Başka bir neden de içindeki çemen otu yüzünden oğulcuk kakasını suyu fışkırtır gibi altını açar açmaz üzerime yapınca araştırdım ve çemen otunun uçan kaka dedikleri şeye sebep olduğunu öğrendim. :D
Altını açtığım an mahvoluyordu ortalık. Tabii ki bu benim gözlemlediğim birşey.Her bebik aynı değildir muhakkak.
Hem bu nedenlerden dolayı hem de içim rahat değildi. Daha doğal olsun istedim ve dört bitkili bir çaya başladım.
İçinde anason,öğütülmemiş kimyon, rezene (lohusaların milli içeceği :D) ve kuru ısırgan otu olan bir çay. Aktardan ayrı ayrı alıp karıştırdım. İlk başlarda hergün içerdim. Şimdi aklıma eserse...Ama gözle görülür elle hissedilir (:D) bir fark olduğunu rahatlıkla söylüyorum. Çok güzel sütü çoğaltan booolca su, komposto ve tahine güzel bir alternatif eğer bitki çaylarını seven biriysen.
İlk 3 ayda 1 kg.a yakın kilo alması beklenirmiş.ama 500 gr'ın altına düşmedikçe sorun yokmuş. Yani 850 gr çok çokkk iyi.
Ayrıca ilk aşıda pek ağlamıyorlar. Asıl can sıkıcı olan 2. Aydaki karma aşı. Hatta karma aşının içindeki Pnömokok aşısı. Ensar en çok o aşıda o kadar çok ağladı ki katıldı çocukcağız resmen. Hemşiremiz Pnömokok aşısının ağrı ve hafif ateş yapabileceğini, diğerlerine nazaran biraz daha ağır olduğunu söylemişti. Şimdi 3. Ayımız ve 4. Ayımızda bu karmanın 2. Dozu vurulacakmış. 2 tecrübeli arkadaştan duyduğuma göre bu 2. Doz ateş yapıyormuş.
İlk aşı günü için yine de siz güzel annelere bol metanet diliyorum. Ben ağlamıştım çünkü...ilk defa bana muhtaç bir canlı gözüme bakarak ağlıyordu. Annelik farklıymış. Niye ağlayayım onun iyiliği için gerekli bu derdim arkadaşlara ama öyle değilmiş o işler. Allah onların acısını göstermesin. En büyük acıları bu olsun... :)

Ben de bu aralar sünnet olayına epey kafa yoruyorum. Eşimle karar vermek üzereyiz ama nerede nasıl ne kadara yaptıracağız hâlen araştırıyoruz.
Sizler düşünüyor musunuz sünnet olayını?
Yada yakınınızda var mı böyle yaşını doldurmadan yaptıran anneler?
Medipolden de fiyat almak lazım bakalım ne olacak...

Epey uzun yazıp vaktinizi çaldım,hakkınızı helâl edin...
Hayırlı akşamlar :)

Herkese selam. :)
İyi oldu grubumuz :) Hızımızı alamayıp whatsapp grubu falan mı yapsak hahahha:)) şaka bir yana gerçekten aynı hastanede bu güzel duyguyu tecrübe edenler olarak iyi yaptık bir araya gelmekle:)
Benim aklıma direkt ballandıra ballandıra anlattığı yorumuyla beni Burcu hanıma randevu almaya teşvik eden bulyonlupilav bulyonlupilav geldi. :) kendisi de aramıza gelir belki... :)

Papatyacım çok iyi yapıyorsun içtiklerinle. Süt arttırıcı dediğini tahmin ediyorum. Burada marka ismi falan verilebiliyor herhalde sorun olmaz? Hu... ile başlayan şeyi içiyorsun tahminimce. Ben de almıştım ama gereksiz yere arttırmaya çalıştığımı anlamıştım birkaç gün sonra. Bebiş ancak içebiliyor boşalmayan göğüs ağrı yapıyordu. Başka bir neden de içindeki çemen otu yüzünden oğulcuk kakasını suyu fışkırtır gibi altını açar açmaz üzerime yapınca araştırdım ve çemen otunun uçan kaka dedikleri şeye sebep olduğunu öğrendim. :KK70:
Altını açtığım an mahvoluyordu ortalık. Tabii ki bu benim gözlemlediğim birşey.Her bebik aynı değildir muhakkak.
Hem bu nedenlerden dolayı hem de içim rahat değildi. Daha doğal olsun istedim ve dört bitkili bir çaya başladım.
İçinde anason,öğütülmemiş kimyon, rezene (lohusaların milli içeceği :KK70:) ve kuru ısırgan otu olan bir çay. Aktardan ayrı ayrı alıp karıştırdım. İlk başlarda hergün içerdim. Şimdi aklıma eserse...Ama gözle görülür elle hissedilir :-)D) bir fark olduğunu rahatlıkla söylüyorum. Çok güzel sütü çoğaltan booolca su, komposto ve tahine güzel bir alternatif eğer bitki çaylarını seven biriysen.
İlk 3 ayda 1 kg.a yakın kilo alması beklenirmiş.ama 500 gr'ın altına düşmedikçe sorun yokmuş. Yani 850 gr çok çokkk iyi.
Ayrıca ilk aşıda pek ağlamıyorlar. Asıl can sıkıcı olan 2. Aydaki karma aşı. Hatta karma aşının içindeki Pnömokok aşısı. Ensar en çok o aşıda o kadar çok ağladı ki katıldı çocukcağız resmen. Hemşiremiz Pnömokok aşısının ağrı ve hafif ateş yapabileceğini, diğerlerine nazaran biraz daha ağır olduğunu söylemişti. Şimdi 3. Ayımız ve 4. Ayımızda bu karmanın 2. Dozu vurulacakmış. 2 tecrübeli arkadaştan duyduğuma göre bu 2. Doz ateş yapıyormuş.
İlk aşı günü için yine de siz güzel annelere bol metanet diliyorum. Ben ağlamıştım çünkü...ilk defa bana muhtaç bir canlı gözüme bakarak ağlıyordu. Annelik farklıymış. Niye ağlayayım onun iyiliği için gerekli bu derdim arkadaşlara ama öyle değilmiş o işler. Allah onların acısını göstermesin. En büyük acıları bu olsun... :)

Ben de bu aralar sünnet olayına epey kafa yoruyorum. Eşimle karar vermek üzereyiz ama nerede nasıl ne kadara yaptıracağız hâlen araştırıyoruz.
Sizler düşünüyor musunuz sünnet olayını?
Yada yakınınızda var mı böyle yaşını doldurmadan yaptıran anneler?
Medipolden de fiyat almak lazım bakalım ne olacak...

Epey uzun yazıp vaktinizi çaldım,hakkınızı helâl edin...
Hayırlı akşamlar :)

Herkese selamlar,
roxelanne roxelanne süt arttırıcı çayla ilgili tavsiyeni bende deniyecegim. Maşallah sütün bol ne güzel. Ben ne yaptiysam sutum cogalmadi :KK43: yemedigim icmedigim kalmadı. Oğlumu bi kere kendi sutumle doyurup uyutamadim..hep once emziriyorum ardindan da mama veriyorum. İnşallah benimde sutum çok olurda göğüs ağrısına razıyım valla yeter ki bebegim anne sütü alsın. Dua edin bana kızlar :KK43:

Sünnetle ilgilide ogluşum ilk dogdugunda cisini zor yapiyodu. Hastanede yattigimiz 2 gece kontrole gelen doktora soyledik oda bakıp hemen sünnet olmasi gerektigini söyledi. Tabi biz panik olduk birden sonra durumu cocuk doktoruna bildirmisler aradan 15 dakka gecince cocuk doktoru geldi. Muayene etti tekrar. Hafif bir kapalilik olduğunu ama acil Sünnet olmasini gerektiricek bir durum olmadiginj soyledi simdilik. Zaten yeni dogan bebeklerde sunneti onermediklerini ve hastanede de sünnet yapilmadigini soyledi. Şükür düzeldi şuan bi sıkıntımız yok oyleki oğlum bezinden cok altını açınca koltuklara halıları işemeyi çok seviyor :) bi keresinde koltuktan halinin bir ucuna uzanan bir işeme rekorumuz bilem var yani. :) Ama sen yinede bir sor istersen. Bende sünnet konusunda kararsizim ama eşim 5-6 yaslarinda olmasini istiyor. Hem oda biraz hatirlasin hemde gezdirelim eglendirelim mantigiyla. Bakalim artik İnşallah bir sıkıntı olmazsa öyle yapacagiz sanirim.

Son olarak kilo durumlari nasil kizlar ben 10 kilo almistim hamileyken 9 kilosunu verdim ama bariz büyük bir Karnım var şuan birazda sarkık tabi bakalim ne zaman toparlanmaya başlayacak.

Kendinize ve bebislerinize dikkat edin. İyi geceler.

Merhaba kızlar bende geldim hayırlı olsun yeni forumumuz :) bizede kontrole gelen doktor direk içeri ne zaman sünnet ediyoruz diye girdi hafif uzun saçlı şakacı bir doktordu sonra kontrol etti ve sünnet olması gerekiyor dedi bize pek inandırıcı gelmedi başka bir doktor daha gördü öyle birşey olmadığını söyledi zaten yenidoğana sünnet onermediklerini söyledi çok istiyorsak 6. Ayından sonra yaptırın dedi bizde şimdilik o konuyu askıya aldık şimdi tek dusundugumuz bebegimizin kilo alması en son 3 kilo 50 gramdi bu salı tekrar randevumuz var 15 günlükken muayne ediliyormuş onun için çağırdı birde kızlar kalça ultrasonunun fiyatını biliyormusunuz çok pahalıysa devlette yaptıracağım zaten medipole git gel taksi parası 50 TL veriyoruz :( sanırım hastaneden vazgeçme vakti geldi evime yakın bir yerlerde hastane ve doktor bulmak lazim. Bu arada ben 9 kilo almıştım 7.5 kilosu gitti 10 günde

Kerem agladi yazım yarım kaldı :) gobegimde çok az kaldı ama ben 4.günden itibaren korse kullanmaya başladım onunda etkisi olabilir herkese sevgiler :)

Merhaba kızlar bende geldim hayırlı olsun yeni forumumuz :) bizede kontrole gelen doktor direk içeri ne zaman sünnet ediyoruz diye girdi hafif uzun saçlı şakacı bir doktordu sonra kontrol etti ve sünnet olması gerekiyor dedi bize pek inandırıcı gelmedi başka bir doktor daha gördü öyle birşey olmadığını söyledi zaten yenidoğana sünnet onermediklerini söyledi çok istiyorsak 6. Ayından sonra yaptırın dedi bizde şimdilik o konuyu askıya aldık şimdi tek dusundugumuz bebegimizin kilo alması en son 3 kilo 50 gramdi bu salı tekrar randevumuz var 15 günlükken muayne ediliyormuş onun için çağırdı birde kızlar kalça ultrasonunun fiyatını biliyormusunuz çok pahalıysa devlette yaptıracağım zaten medipole git gel taksi parası 50 TL veriyoruz :KK43: sanırım hastaneden vazgeçme vakti geldi evime yakın bir yerlerde hastane ve doktor bulmak lazim. Bu arada ben 9 kilo almıştım 7.5 kilosu gitti 10 günde
Kalça ultrasonu 14 Ekim günü 80 TL idi canım.Artmamışsa şu an tabii...

Aynı şekilde, taksi parası 50 tl tutuyor. Hastane epey ters kalıyor ama yakında da iyi bir doktor bulamıyorum. Sevinç Hanım'dan da çok memnunum ama gerçekten zorluyor malûm artık evlat büyütmek maddi anlamda da zor...canları sağolsun ♡ :)

Kalça ultrasonu 14 Ekim günü 80 TL idi canım.Artmamışsa şu an tabii...

Aynı şekilde, taksi parası 50 tl tutuyor. Hastane epey ters kalıyor ama yakında da iyi bir doktor bulamıyorum. Sevinç Hanım'dan da çok memnunum ama gerçekten zorluyor malûm artık evlat büyütmek maddi anlamda da zor...canları sağolsun ♡ :)
Teşekkür ederim bildiğim iyi oldu duruma gore bakalım belki devlette yaptiririm evet canları sağolsun Allah riziklarini verir inşallah hayat pahalı artık bende calisamicam Allah yardımcımız olsun sevinc hanimdan bende memnunum ama bazen soylediklerinin cogunu anlayamiyorum :) bu arada bebeğinde goz capagi problemi yaşayan varmi kizlar

Eveeeeet... Grubu actim ve yok oldum :KK52:
Oncelikle sut artiran cay hipp marka. İcinde roxelanne roxelanne saydigin 4 bitki var. Sutum bol cok sukur. 845326 845326 dene sende umarim isine yarar. Sadece gece yatarken mama takviyesi yapiyorum oda uzun sure uyusun diye. grisayfa grisayfa hosgeldin...
Kizlar yarin dr kontrolumuz var. Sanirim bizde kalca usg cekilecegiz. Fiyatini yazarim. Kilo deyince ben cok almamistim. Toplamda 6 kilo aldim. ³ kilosu teoman suyu vs derken cikarken hepsi giti ve suan hamile kaldigim kilonun altina indim cok sukur. Kilolu hamile kalmistim ben. Ve oglumum bana hediyesi oldu kilo vermem. :KK46:
Sumnete gelince ben dr a sordum. Sarilik var diye 1. Ayi dolsun sonra yaptir dedi. Yarin gidecegiz bi gorusecegim tekrar. Pzt. Cars. Cuma gunleri cocuk cerrahi geliyor ve sunnet yapiyordu. Bana oyle demislerdi. Sana sunnet yapilmiyo demeleri sasirtti beni. Ayrica fiyat bile almistim ben. 300 tl idi sunnet.
grisayfa grisayfa bizde de capaklanma sorunu vardi. Goz damlasi verdi. 5 gun kullan dedi. Ayrica masaj yapilacak dedi. Yaptik ama hala biraz var. Azaldi ama bitmedi bakalim yarin ne diyecek dr.
Bu arada ben katinvalidemler burda diye dun mevlutumu yaptim. 1.ayimizdi. Cok yorulduk ama bitti gitti cok sukur.
Amaaaa soguk almiaim heralde haatayim bugun. Yada birisinden kaptim :eek:
Ogluma bulasmasin diye ugrasiyorum het tarafim kirik valla. Dikkat edin kendinize... Haydi opuldunuz.. Haberlesiriz :KK200:

Teşekkür ederim bildiğim iyi oldu duruma gore bakalım belki devlette yaptiririm evet canları sağolsun Allah riziklarini verir inşallah hayat pahalı artık bende calisamicam Allah yardımcımız olsun sevinc hanimdan bende memnunum ama bazen soylediklerinin cogunu anlayamiyorum :) bu arada bebeğinde goz capagi problemi yaşayan varmi kizlar

Evet bizde de var o sorun hemde baya bi. :KK51:

Eveeeeet... Grubu actim ve yok oldum :KK52:
Oncelikle sut artiran cay hipp marka. İcinde roxelanne roxelanne saydigin 4 bitki var. Sutum bol cok sukur. 845326 845326 dene sende umarim isine yarar. Sadece gece yatarken mama takviyesi yapiyorum oda uzun sure uyusun diye. grisayfa grisayfa hosgeldin...
Kizlar yarin dr kontrolumuz var. Sanirim bizde kalca usg cekilecegiz. Fiyatini yazarim. Kilo deyince ben cok almamistim. Toplamda 6 kilo aldim. ³ kilosu teoman suyu vs derken cikarken hepsi giti ve suan hamile kaldigim kilonun altina indim cok sukur. Kilolu hamile kalmistim ben. Ve oglumum bana hediyesi oldu kilo vermem. :KK46:
Sumnete gelince ben dr a sordum. Sarilik var diye 1. Ayi dolsun sonra yaptir dedi. Yarin gidecegiz bi gorusecegim tekrar. Pzt. Cars. Cuma gunleri cocuk cerrahi geliyor ve sunnet yapiyordu. Bana oyle demislerdi. Sana sunnet yapilmiyo demeleri sasirtti beni. Ayrica fiyat bile almistim ben. 300 tl idi sunnet.
grisayfa grisayfa bizde de capaklanma sorunu vardi. Goz damlasi verdi. 5 gun kullan dedi. Ayrica masaj yapilacak dedi. Yaptik ama hala biraz var. Azaldi ama bitmedi bakalim yarin ne diyecek dr.
Bu arada ben katinvalidemler burda diye dun mevlutumu yaptim. 1.ayimizdi. Cok yorulduk ama bitti gitti cok sukur.
Amaaaa soguk almiaim heralde haatayim bugun. Yada birisinden kaptim :eek:
Ogluma bulasmasin diye ugrasiyorum het tarafim kirik valla. Dikkat edin kendinize... Haydi opuldunuz.. Haberlesiriz :KK200:

Selam canim,
öncelikle çok geçmiş olsun. İnşallah cabucak toparlanirsin. Soyledigin çayı hemen araştırıyorum netten. İnşallah işe yarar. Sünnetle ilgili bende şaşırdım gerçekten. Nie öyle bisi dendi cozemedim. Belki biz yanlış anladık diycem ama annemde yanimdaydi oda duydu. Neyse bi karisiklik oldi demek ki.
Yarin ki kontrolle ilgili bilgileri bekliyoruz. Bizim kontrolumuz haftaya ayin 28 inde de ilk aşımız var. Benide bu aşı muhabbeti geriyor baya bi. Bazi çocuklarin aşı sonrası çok zor geciyormuş. Bakalım nasil olucak. :KK51::KK51:

Selam kizlar.. Bugun saglik ocaginda ilk asimizi olduk. Cok az agladi oglum. Bu asi ates yapmazmis. Hepatit asisi. 2. Ayda 3 asi olcakmis. O ates yaparmis bide 3 gun yikanmayacakmis 2 ay asilarindan sonra. Neyse... Sonra hastaneye gittik. Oglumun sariligi tam gecmemis bidaha kan verdik. Ama 10un altindaydi bu yuzden iyi baska bisey yapmayacagiz dedi. Kalca usg cekildik. 80tl. İyi cikti. Cok sukur. Bi daha 2. Ayda gidecegiz. Kilomuz 4500 olmus boyumuz 56 cm. Masallah deyin iyiymisiz. Goz capaklari azaldi ama tam gecmedi. Napiim dedim masaja devam dedi. Bu arada ben cok fenayimmmm.. Salgin varmis aman dikkat edin...
Heee bide sunneti sordum tekrar. Cerraha goster acil bisey varsa yaptir yoksa 6. Ayi bekle dedi. Ama benim cevrrmde herkes yaptirdi ben beklemek istemiyorum. Pzt. Cars. Cuma gunlerinden birinde gidip cerrahla gorusecegim.
Haydi gorusmek uzere.. Sevgiler...

Selam kizlar.. Bugun saglik ocaginda ilk asimizi olduk. Cok az agladi oglum. Bu asi ates yapmazmis. Hepatit asisi. 2. Ayda 3 asi olcakmis. O ates yaparmis bide 3 gun yikanmayacakmis 2 ay asilarindan sonra. Neyse... Sonra hastaneye gittik. Oglumun sariligi tam gecmemis bidaha kan verdik. Ama 10un altindaydi bu yuzden iyi baska bisey yapmayacagiz dedi. Kalca usg cekildik. 80tl. İyi cikti. Cok sukur. Bi daha 2. Ayda gidecegiz. Kilomuz 4500 olmus boyumuz 56 cm. Masallah deyin iyiymisiz. Goz capaklari azaldi ama tam gecmedi. Napiim dedim masaja devam dedi. Bu arada ben cok fenayimmmm.. Salgin varmis aman dikkat edin...
Heee bide sunneti sordum tekrar. Cerraha goster acil bisey varsa yaptir yoksa 6. Ayi bekle dedi. Ama benim cevrrmde herkes yaptirdi ben beklemek istemiyorum. Pzt. Cars. Cuma gunlerinden birinde gidip cerrahla gorusecegim.
Haydi gorusmek uzere.. Sevgiler...
Masallah annesi :) bizde dün gittik henüz 3.300 kilosu olsun bunada sukur 2.800 e dusmustu kilo almaya başladı doktor mamayi biraktirdi kalça usg yı biz devlette yaptırıp sonucunu oraya getireceğiz nerden ne kadar kar etsek onu dusunur olduk artık :) herkese sevgiler

Merhaba çoçuk doktorlarından hangi doktoru önerirsiniz biz arzu hanıma gidiyoruz ama benim kafamda soru işareti var sanki çok ilgili değil gibi siz hangi doktora gidiyorsunuz sünnetle ilgili bende duydum eğer fıtık ya da baska bir sorun yoksa altıncı aydan önce sünnet yapılması iyi değil diye bende oğlumu altıncı aydan sonra yaptırcam

Kizlar merhaba
Nasilsiniz? Teoman dun sunnet olduuuuuuu :nazar:
Cocuk dr onermesede ben dun cocuk cerrahindan randevu aldim muayne oldu. Oda 6 aydan once onermiyoruz ama cok isterseniz yapariz dedi. Bende istedim. Muhasebeye indim fiyat lokal anestezi ile 300 den 400 e cikmis. Ameliyathanede musaitti. Bikac saat bekledik ve olduk. Ameliyathanede biraz aglamis. Cikistada agladi ama meme verince sakinlesti. Gece iyi uyudu. Cok sukur iyiyiz. Ama annelik cok zor. Cok uzuldum onu beklerken. Oldu da bitti masallah. :KK46:
S Sinemomer merhaba. Ben fatih beyle baaladim ama sonra arzu hanima gittim. Memnunum. Bana ilgili geldi. Ama bigun nobete gitmistim hasim bey diye biri vardi. Oda cok iyi bi dr. Ama orda tam zamanlimi calisiyor onu bilmiyorum. Bi arastir istersen.
Eee kizlar bebisler ve sizler nasilsiniz?
Anlatin biraz :KK200:

Kizlar merhaba
Nasilsiniz? Teoman dun sunnet olduuuuuuu :nazar:
Cocuk dr onermesede ben dun cocuk cerrahindan randevu aldim muayne oldu. Oda 6 aydan once onermiyoruz ama cok isterseniz yapariz dedi. Bende istedim. Muhasebeye indim fiyat lokal anestezi ile 300 den 400 e cikmis. Ameliyathanede musaitti. Bikac saat bekledik ve olduk. Ameliyathanede biraz aglamis. Cikistada agladi ama meme verince sakinlesti. Gece iyi uyudu. Cok sukur iyiyiz. Ama annelik cok zor. Cok uzuldum onu beklerken. Oldu da bitti masallah. :KK46:
S Sinemomer merhaba. Ben fatih beyle baaladim ama sonra arzu hanima gittim. Memnunum. Bana ilgili geldi. Ama bigun nobete gitmistim hasim bey diye biri vardi. Oda cok iyi bi dr. Ama orda tam zamanlimi calisiyor onu bilmiyorum. Bi arastir istersen.
Eee kizlar bebisler ve sizler nasilsiniz?
Anlatin biraz :KK200:
Aaa hayırlı olsun canım ya ne iyi ettin...Ben herşeyi göze aldım da eşim de kıyamıyor, hiç değilse 6. Ayından sonra olsun istiyor. Şimdilik kararımız öyle ama bu sünnet işi ne kadar erken o kadar iyi bence. Maşallah Teoman'cığa atlattı çok şükür. Bu bahsettiğin ağlamalarından sonra ağrısı sızısı sıkıntısı oldu mu?
İlk çişi yaparken falan sıkıntısı var mıydı?
Pansumanı, bez değişimini falan nasıl yaptın? Oraya bez falan değmemesi için bir aparat koyuyorlar mı?Arkadaşın bebişi öyleydi ama nette jelatin gibi birşey sarıyorlar ve o aparata gerek kalmıyor diye bilgiler okudum. Merak ediyorum sünnet sonrası bakım kolay mı?

Onun dışında Ensar da gayet iyi 14'ünde 4.ayımızı tamamlıyoruz ve 2. Doz aşılarımız var.
Gene o Pnömokok aşısı yapılacak.Nasıl ağlayacağını düşündükçe sıkıntı basıyor.
Ama bebişin tadını ancak almaya başladım diyebilirim. İlk günler haftalar şaşkın ördek gibiydim. Şimdi agular gülücükler kıpır kıpır şımarıklıklar...Keyfini bu aylarda çıkarıyor insan gerçekten.Birçok şey düzelmiş durumda çünkü. Herkese keyifli günler ballı bebişleriyle ^_^

Arkadaşlar oğlumu gece uyumadan önce bezliyorum gece memeye kalktığımızda üstü ıslanmış oluyor acaba ben mi bekleyemiyorum diyecem ama sabah ıslanmıyor acaba erkek çocuğu olduğu için mi sizde de oluyor mu kısın hasta olacak diye korkuyorum

Aaa hayırlı olsun canım ya ne iyi ettin...Ben herşeyi göze aldım da eşim de kıyamıyor, hiç değilse 6. Ayından sonra olsun istiyor. Şimdilik kararımız öyle ama bu sünnet işi ne kadar erken o kadar iyi bence. Maşallah Teoman'cığa atlattı çok şükür. Bu bahsettiğin ağlamalarından sonra ağrısı sızısı sıkıntısı oldu mu?
İlk çişi yaparken falan sıkıntısı var mıydı?
Pansumanı, bez değişimini falan nasıl yaptın? Oraya bez falan değmemesi için bir aparat koyuyorlar mı?Arkadaşın bebişi öyleydi ama nette jelatin gibi birşey sarıyorlar ve o aparata gerek kalmıyor diye bilgiler okudum. Merak ediyorum sünnet sonrası bakım kolay mı?

Onun dışında Ensar da gayet iyi 14'ünde 4.ayımızı tamamlıyoruz ve 2. Doz aşılarımız var.
Gene o Pnömokok aşısı yapılacak.Nasıl ağlayacağını düşündükçe sıkıntı basıyor.
Ama bebişin tadını ancak almaya başladım diyebilirim. İlk günler haftalar şaşkın ördek gibiydim. Şimdi agular gülücükler kıpır kıpır şımarıklıklar...Keyfini bu aylarda çıkarıyor insan gerçekten.Birçok şey düzelmiş durumda çünkü. Herkese keyifli günler ballı bebişleriyle ^_^
Merhaba canim
Oncelikle teoman iyilesti artik. Ben 6. Aydan sonra daha zor olur daha aci hisseder diye istemedim yoksa hastanedeki tum dr lar anlasmis gibi 6 aydan sonra diyo. Cis yaparken yanmasi olmuyo. Sadece her bez degisiminde batikon damlatiyosun. O biraz yakiyor ki ic geciriyo biraz ona cok uzuluyorum. Bu dr oyle istedi ama arkadaslarim cocuklarina hep krem surmus bizim gibi surekli batikon damlatan yok.
O aparata gelince oyle bisey yok. Sargi bezi vardi onuda ettesi gun cikardik. Pipinin beze degmesinde bir sakinca yokmus normal bezle dedi dr. Ki sorun olmuyo. Tek sorun batikon :110:
Bakim zor degil ama ana yuregi dayanmiyo. Hee bide normalden daha sik bez degisimi yapiyorsun. Ve 5gun banyo yok. Offf. Neyse biz atlattik.az kaldi. Sali banyo yapacak oglum catsambada kontrole gidecegiz. Ensar buyumus epey. Biz bugun 50 gunluk olduk ve her gecen gun yaptigi hareketler vs degistikce anneligi daha iyi anliyorsun dedigin gibi. Lohusalikta cok sikinti cektim. Agladim sizladim depresyondaydim ama artik super hissediyorum kendimi. Annelik cok guzel bisey.
Herkesr selamlar sevgiler....:KK200:

Merhaba taze annelerr... Ben medipol megada doğum yaptım ama çocuk doktorlarından memnun kalmadım. Şimdi medipıl esenlerde çalışan arkadaşımın tavsiyesiyle kontrol ve takiplerimizi Arzu hanımda yapıyoruz.. Doktorumuzu çok seviyoruz.. Bi kere gerçekten bebek dostu:) öyle herşeye ilacı dayayan biri değil bu çok önemliydi benim için. Oğlumda böbrek reflüsü var ve Arzu hanım sayesinde erkenden farkettik. Farketmeseydi böbrek hasarıyla karşılaşacaktık:( Sünnet konuşulmuş... Bizde 3. Ayımızda olduk. Arzu hanım sünnet konusunda çok hassas çağlar beye yönlendirdi bizi. Çok iyi yapıyor için rahat olsun dedi. Gerçektende böbrek reflümüzü takip eden prof pipisini kontrol ederken sünnetini çok beğendi kim yaptı dedi:))) pipiler minik olduğu için sünnetten sonra yapışıklık olup tekrar sünnet gerekli olabiliyormuş o yüzden doktor tecrübesi çok önemli.. Ben sünnetten sınra bir beden büyük bez kullandım daha rahat etsin diye. Doktor ağrı kesici vermişti ilk gün bile kullanmadık. Ömerin neşesi çok yerindeydi ağrısı yok diye vermedim. Bide baticonun yaktığını hiç düşünmedim soğuk damlayınca irkildiğini düşünüyordum. Çok uzun oldu dimi:)

Back
X