MerhabaMerhaba taze annelerr... Ben medipol megada doğum yaptım ama çocuk doktorlarından memnun kalmadım. Şimdi medipıl esenlerde çalışan arkadaşımın tavsiyesiyle kontrol ve takiplerimizi Arzu hanımda yapıyoruz.. Doktorumuzu çok seviyoruz.. Bi kere gerçekten bebek dostu:) öyle herşeye ilacı dayayan biri değil bu çok önemliydi benim için. Oğlumda böbrek reflüsü var ve Arzu hanım sayesinde erkenden farkettik. Farketmeseydi böbrek hasarıyla karşılaşacaktıkSünnet konuşulmuş... Bizde 3. Ayımızda olduk. Arzu hanım sünnet konusunda çok hassas çağlar beye yönlendirdi bizi. Çok iyi yapıyor için rahat olsun dedi. Gerçektende böbrek reflümüzü takip eden prof pipisini kontrol ederken sünnetini çok beğendi kim yaptı dedi:))) pipiler minik olduğu için sünnetten sonra yapışıklık olup tekrar sünnet gerekli olabiliyormuş o yüzden doktor tecrübesi çok önemli.. Ben sünnetten sınra bir beden büyük bez kullandım daha rahat etsin diye. Doktor ağrı kesici vermişti ilk gün bile kullanmadık. Ömerin neşesi çok yerindeydi ağrısı yok diye vermedim. Bide baticonun yaktığını hiç düşünmedim soğuk damlayınca irkildiğini düşünüyordum. Çok uzun oldu dimi:)
Bizim doktorumuzda arzu hanım bende memnunum. Böbrek reflusu ne demek? Ne gibi belirtileri var?
Çağlar bey gerçekten iyi bir doktor. Benim oğlumun da pipisi iyileşti. Ama batikon yakiyo. Normalde açık yaraya dökünce mikropları kırar ve yakar. Senin Ömer de direncliymis demek ki maşallah

Benim oğlan ağlamadı ama hep damlatinca inliyor ve iç geçiriyordu
Ama neyse ki bitti. Yarın kontrole gideceğiz.
Kızlar benim oğlum doymak bilmiyor. Habire emmek istiyo sizde durumlar nasıl?