Esenler medipolde dogum yapanlar buraya

Selam kizlar.. Bende epeydir girmemistim foruma. Teoman 6 ayligi gecti biraz. Dis cikardi. 2.dis de geliyo. Biz annemin yanina geldik balikesir orene. Havasi guzel bag bahce diye teomana iyi olur diye. Burda iyi bi dr buldum. Ek gidaya basladik. Seve seve yiyo valla. Ozellikle yogurt ve meyveyi seviyo.
Sunnet konusuna gelince herkese tavsiye ederum bende. Biz teo 56 gunluktu yaptirdik. Rahat ettik. Herkes bebekken yaptirmali bence. ;)
Sevgiler kizlarrrrrr

Merhaba anneler nasılsıniz umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de iyiyiz şükür çok hareketli
Bir oğlum var vede biraz mızmız ama çok da tatliyiz. Biraz uzun yazicam bayadir bende giremedim keremden pek fırsat kalmıyor malum. Karşılaştırma gibi değilde merak ettiklerim aklıma takılan bazı şeyler var ben size keremi anlatiyim sizde bana kendı bebeklerinizden yola çıkarak fikir verin şimdiden teşekkür ederim:) öncelikle şu anda 6 aylık olmak üzere 1 hafta kaldı 1 aylık olduğundan beri kusuyor hala aynı sürekli ust baş değişiyoruz oda bende elimde sürekli ıslak mendil kustugu yerleri siliyorum :) kilo alımı normal reflu dediler ama ne zaman gecicek sürekli önlük takmak zorunda kalıyoruz ve artık ek gıdaya da başladık renkli kusuyoruz leke çıkartmak çabası sizin bebekleriniz de kusma oldumu bu kadar çok ? Hala capagimiz geçmedi damla krem çay masaj hepsi denendi azaldı ama geçmedi. Oturtma çalışmaları yapıyorum ama kendini gererek itiraz ediyor sizin bebekleriniz ne zaman oturdu yada oturuyormu? Nasıl uyutuyorsunuz ?ben ayağımda salliyorum çünkü başka türlü uyumuyor yatağına uyumadan yatirirsam yatakta dört dönüyor son olarak ta bizimle ilgili doğum kilolarinizi verebildinizmi ben hamile kaldığım kiloma geri döndüm 1 kilo fazla ile ama göbek gitmiyor birde saclariniz dokuluyormu iki aydır çok fena dökülüyor benim . Bu kadar kızlar okuduğunuz için teşekkür ederim:) bebitolara ve kendinize iyi bakin

Merhaba anneler nasılsıniz umarım hepiniz iyisinizdir. Biz de iyiyiz şükür çok hareketli
Bir oğlum var vede biraz mızmız ama çok da tatliyiz. Biraz uzun yazicam bayadir bende giremedim keremden pek fırsat kalmıyor malum. Karşılaştırma gibi değilde merak ettiklerim aklıma takılan bazı şeyler var ben size keremi anlatiyim sizde bana kendı bebeklerinizden yola çıkarak fikir verin şimdiden teşekkür ederim:) öncelikle şu anda 6 aylık olmak üzere 1 hafta kaldı 1 aylık olduğundan beri kusuyor hala aynı sürekli ust baş değişiyoruz oda bende elimde sürekli ıslak mendil kustugu yerleri siliyorum :) kilo alımı normal reflu dediler ama ne zaman gecicek sürekli önlük takmak zorunda kalıyoruz ve artık ek gıdaya da başladık renkli kusuyoruz leke çıkartmak çabası sizin bebekleriniz de kusma oldumu bu kadar çok ? Hala capagimiz geçmedi damla krem çay masaj hepsi denendi azaldı ama geçmedi. Oturtma çalışmaları yapıyorum ama kendini gererek itiraz ediyor sizin bebekleriniz ne zaman oturdu yada oturuyormu? Nasıl uyutuyorsunuz ?ben ayağımda salliyorum çünkü başka türlü uyumuyor yatağına uyumadan yatirirsam yatakta dört dönüyor son olarak ta bizimle ilgili doğum kilolarinizi verebildinizmi ben hamile kaldığım kiloma geri döndüm 1 kilo fazla ile ama göbek gitmiyor birde saclariniz dokuluyormu iki aydır çok fena dökülüyor benim . Bu kadar kızlar okuduğunuz için teşekkür ederim:) bebitolara ve kendinize iyi bakin
Merhabaaa,
Evet küçük beylerden dolayı hepimiz uzak kalmışız buralardan. Olsun...Kerem de iyiymiş ne güzel. Biz de iyiyiz hamdolsun. Bazı yazdıklarına cevap vermek istedim canım.
Öncelikle şu reflü mevzuu...
Kuzenimin oğlu da aynıydı. Çünkü babası da öyleymiş genetik çıktı.
Ama inan ne zaman o sorundan kurtuldular hatırlamıyorum. Sanıyorum yaşından sonra iyiydi çünkü o zamanlar bir sorununu hatırlamıyorum. Çocuk şimdi 7 yaşında taş gibi maşallah...
2. Evladını doğurdu Eylül'de o da reflülü :) Şimdilerde ara ara ufacık kusabiliyor ama o mama ve ek gıdayla besleniyor. Emzirmeyi bıraktı. Yani beslenme şartlarını söylüyorum ki bilahare karşılaştırmayı sen yap artık. Belki de reflüyü azdıran birşeyler vardır bizimkinde. Bilemiyorum...

Oturma konusuna gelince, oğlum 9 aylık olacak 1 haftaya. Ama normal yerde oturduğunda kesinlikle hâlen arkadan tutuyorum. Bilmiyorum geç mi ama birkaç dakika sonra devrilebiliyor.yada gülerken falan küt diye arkaya uçabiliyor. Evet mama sandalyesinde vs. Dimdik ama hiç desteksiz muhakkak bir yerde devriliyor. 6 aylıkken de epey desteklerle oturuyordu açıkçası. Her çocuk farklı. Arkadaşımın bebişi de 7 aylıkken ayağa kalktı abartmıyorum. Hangisi normal hiç bir fikrim yok kısacası...

Saç konusu ise oğlum 2 3 aylıkken korkunç dökülmeye başlayınca kapalı oluşumdan cesaretlenerek saçlarımı 1 e falan vurdurdum eşime. (:
Gerçi genç kızken ve açıkken de çok yaptım bunu ama ilk defa askere gidecek delikanlı kıvamında kestirdim. (: çünkü artık bebeğimin bezi dâhil her yerden saçlarım çıkıyordu. Midem bulanıyordu yerler halılar üstüm başım saç saç saç...

Nedeni de demir eksikliği tabii ki.

Ben kabızlık ve doğum sonrası hemoroid problemim yüzünden demir ilacı alamadım, alamıyorum mahvediyor beni. Şu sıralar daha iyiceyim neyse ki.

Şimdiden sana ve herkese hayırlı ramazanlar...
Hayırlı günler...♡♡

Son düzenleme:
Merhabaaa,
Evet küçük beylerden dolayı hepimiz uzak kalmışız buralardan. Olsun...Kerem de iyiymiş ne güzel. Biz de iyiyiz hamdolsun. Bazı yazdıklarına cevap vermek istedim canım.
Öncelikle şu reflü mevzuu...
Kuzenimin oğlu da aynıydı. Çünkü babası da öyleymiş genetik çıktı.
Ama inan ne zaman o sorundan kurtuldular hatırlamıyorum. Sanıyorum yaşından sonra iyiydi çünkü o zamanlar bir sorununu hatırlamıyorum. Çocuk şimdi 7 yaşında taş gibi maşallah...
2. Evladını doğurdu Eylül'de o da reflülü :) Şimdilerde ara ara ufacık kusabiliyor ama o mama ve ek gıdayla besleniyor. Emzirmeyi bıraktı. Yani beslenme şartlarını söylüyorum ki bilahare karşılaştırmayı sen yap artık. Belki de reflüyü azdıran birşeyler vardır bizimkinde. Bilemiyorum...

Oturma konusuna gelince, oğlum 9 aylık olacak 1 haftaya. Ama normal yerde oturduğunda kesinlikle hâlen arkadan tutuyorum. Bilmiyorum geç mi ama birkaç dakika sonra devrilebiliyor.yada gülerken falan küt diye arkaya uçabiliyor. Evet mama sandalyesinde vs. Dimdik ama hiç desteksiz muhakkak bir yerde devriliyor. 6 aylıkken de epey desteklerle oturuyordu açıkçası. Her çocuk farklı. Arkadaşımın bebişi de 7 aylıkken ayağa kalktı abartmıyorum. Hangisi normal hiç bir fikrim yok kısacası...

Saç konusu ise oğlum 2 3 aylıkken korkunç dökülmeye başlayınca kapalı oluşumdan cesaretlenerek saçlarımı 1 e falan vurdurdum eşime. :-)
Gerçi genç kızken ve açıkken de çok yaptım bunu ama ilk defa askere gidecek delikanlı kıvamında kestirdim. :-) çünkü artık bebeğimin bezi dâhil her yerden saçlarım çıkıyordu. Midem bulanıyordu yerler halılar üstüm başım saç saç saç...

Nedeni de demir eksikliği tabii ki.

Ben kabızlık ve doğum sonrası hemoroid problemim yüzünden demir ilacı alamadım, alamıyorum mahvediyor beni. Şu sıralar daha iyiceyim neyse ki.

Şimdiden sana ve herkese hayırlı ramazanlar...
Hayırlı günler...♡♡
Çok teşekkür ederim cevap verdiğin için biraz olsun aydınlattin beni
Ya keremin kusmalarina alistim artık napiyim sanırım bir sure daha onun kusmuklar benim saçlar yerleri suslucek :) yeterki kilo alımı iyi olsun diye teselli ediyorum kendimi ama kusan bebek çok zor ya birde inanılmaz hareketli bir bebek iki saniye sabit durmaz gece uyandığında normal de bebek ağlayıp annesini çağırır dimi yok bizimki gözü kapalı beşiğin içinde dort dönüyor:) haliyle beslendikten sonrada böyle belkide ondan birde kucağıma alınca daha çok kusuyor yada yerde yüz ustu oyun oynarken pusetinde oturursa sorun yok .

Bizimkini dediğim gibi oturtmaya çalışıyorum ama kendini geriye atıyor açıkçası biraz endişelendim acaba belimi agriyor oturmak istemiyor yada oturmak hareketlerini kısıtlıyor ondan istemiyor yerde tepinmek varken:)

Bende aynı doğumdan 20 gün sonra kabızlık hemoroid ve catlakla uğraştım yaklaşık 4 ay surdu berbat bir şeydi emzirdigim halde kullanmadığım ilaç kalmadı tabiki daha hafiflerini tuvalette ağlıyordum artık en son bir ilaç buldum toz halinde geceden içince sabaha içim yumusuyordu 20 gun kullandım omur boyu kullanamazdim sonra normale dondum ama tabi hasar büyük doktor ameliyat şart dedi ama şu an imkansız bende zaten genç kizligimdan beri arada nukseder böyle işte o yüzden bende kan ilacimi düzenli kullanamazdim geçen ay tahlil yaptırdım kan depom boşalmış resmen bir aydır kan ilacı kullanıyorum ama saç dökülmem aynı yanı onunla ilgisi yok galiba senin şimdi tamamen gectimi dökülmen inan saclarim zaten azdı kedi kuyruğu daha kalındır benim sacimdan

Selam anneler.ben medıpol megada dogum yaptm kızım suan 28günlük. Esenler medıpolde yada baska bır yerde memnun kaldıgınız cocuk doktoru tavsıye edermısınız. Mega bana cok pahalı geliyor.

Selam anneler.ben medıpol megada dogum yaptm kızım suan 28günlük. Esenler medıpolde yada baska bır yerde memnun kaldıgınız cocuk doktoru tavsıye edermısınız. Mega bana cok pahalı geliyor.
Merhaba canım ben esenler medipolde doğum yaptım oranın çocuk doktorundan çok memnunum sevinç kaptan ücreti 20 tl

Merhabalar esenler medipolde doğum yapan hanımlar memnuniyet durumlarını paylaşabilir mi? Sezaryan mı oldu normal mi. İlgi alaka güler yüzlülük nasıl. özel isteklerimiz olursa( kordonun geç kesilmesi gibi) nasıl karşılanır. Bilenler bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim

Back
X