Merhabaaa,
Evet küçük beylerden dolayı hepimiz uzak kalmışız buralardan. Olsun...Kerem de iyiymiş ne güzel. Biz de iyiyiz hamdolsun. Bazı yazdıklarına cevap vermek istedim canım.
Öncelikle şu reflü mevzuu...
Kuzenimin oğlu da aynıydı. Çünkü babası da öyleymiş genetik çıktı.
Ama inan ne zaman o sorundan kurtuldular hatırlamıyorum. Sanıyorum yaşından sonra iyiydi çünkü o zamanlar bir sorununu hatırlamıyorum. Çocuk şimdi 7 yaşında taş gibi maşallah...
2. Evladını doğurdu Eylül'de o da reflülü :) Şimdilerde ara ara ufacık kusabiliyor ama o mama ve ek gıdayla besleniyor. Emzirmeyi bıraktı. Yani beslenme şartlarını söylüyorum ki bilahare karşılaştırmayı sen yap artık. Belki de reflüyü azdıran birşeyler vardır bizimkinde. Bilemiyorum...
Oturma konusuna gelince, oğlum 9 aylık olacak 1 haftaya. Ama normal yerde oturduğunda kesinlikle hâlen arkadan tutuyorum. Bilmiyorum geç mi ama birkaç dakika sonra devrilebiliyor.yada gülerken falan küt diye arkaya uçabiliyor. Evet mama sandalyesinde vs. Dimdik ama hiç desteksiz muhakkak bir yerde devriliyor. 6 aylıkken de epey desteklerle oturuyordu açıkçası. Her çocuk farklı. Arkadaşımın bebişi de 7 aylıkken ayağa kalktı abartmıyorum. Hangisi normal hiç bir fikrim yok kısacası...
Saç konusu ise oğlum 2 3 aylıkken korkunç dökülmeye başlayınca kapalı oluşumdan cesaretlenerek saçlarımı 1 e falan vurdurdum eşime.

Gerçi genç kızken ve açıkken de çok yaptım bunu ama ilk defa askere gidecek delikanlı kıvamında kestirdim.

çünkü artık bebeğimin bezi dâhil her yerden saçlarım çıkıyordu. Midem bulanıyordu yerler halılar üstüm başım saç saç saç...
Nedeni de demir eksikliği tabii ki.
Ben kabızlık ve doğum sonrası hemoroid problemim yüzünden demir ilacı alamadım, alamıyorum mahvediyor beni. Şu sıralar daha iyiceyim neyse ki.
Şimdiden sana ve herkese hayırlı ramazanlar...
Hayırlı günler...♡♡