Esenyurt'ta oturan anneler

Aybera19

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2020
21
-5
36
Merhaba arkadaşlar İstanbul Esenyurtta oturuyorum kızım 2.5 yaşında oyun arkadaşı arıyorum böyle oynayacak vakit geçirebilecek arkadaş istiyorum benimle aynı durumda olanlar var mı oturduğum yerdeki insanlar bir acayip anlamış değilim gidiş geliş yok çıkar için insanlarla iletişim kuruyorlar

Merhaba arkadaşlar İstanbul Esenyurtta oturuyorum kızım 2.5 yaşında oyun arkadaşı arıyorum böyle oynayacak vakit geçirebilecek arkadaş istiyorum benimle aynı durumda olanlar var mı oturduğum yerdeki insanlar bir acayip anlamış değilim gidiş geliş yok çıkar için insanlarla iletişim kuruyorlar
merhaba esenyurtta nerdesiniz acaba ? kizim 3 yasinda

merhaba esenyurtta nerdesiniz acaba ? kizim 3 yasinda
Merhaba arkadaşım kusura bakma mesajını yeni gördüm uzun süredir girmedim siteye, Esenyurt'ta İncirtepe mahallesinde oturuyorum şimdi küçük bir bebeğim daha oldu 6. Ayını doldurdu çok şükür.

Merhaba arkadaşım kusura bakma mesajını yeni gördüm uzun süredir girmedim siteye, Esenyurt'ta İncirtepe mahallesinde oturuyorum şimdi küçük bir bebeğim daha oldu 6. Ayını doldurdu çok şükür.
27 hazirandan beri girmemiş siteye. Sizin muhabbet şuna dönmüş

FCCD0DE1-6069-4D63-B072-1AF923AD5BB0.webp

27 hazirandan beri girmemiş siteye. Sizin muhabbet şuna dönmüş

Eki Görüntüle 3150474
Evet canım girmedim bir problem mi var aktif kullanmak gerekiyor diye bir şart yok hamilelik çocuk derken bir şeye fırsat kalmadı herhalde siz gece gündüz telefon elinizden düşmüyor olsa gerek ki böyle bir espri yapabiliyorsunuz

Evet canım girmedim bir problem mi var aktif kullanmak gerekiyor diye bir şart yok hamilelik çocuk derken bir şeye fırsat kalmadı herhalde siz gece gündüz telefon elinizden düşmüyor olsa gerek ki böyle bir espri yapabiliyorsunuz
Niye bu kadar agresifleştin? Bir derdin sıkıntın mı var? Sakin ol derin derin nefes al :dua:

Tartışmaya kapı aralamak için yazma burası tartışılacak yer değil derdim yok çok şükür mümkünse sen yazma işine bak
Altı üstü bir espriden bu kadar geriliyosanız size de çevrenizdekilere de sabırlar diliyorum. Ayrıca yazma dedin ya şimdi daha çok yazasım geldi. Yazcaaammm

Altı üstü bir espriden bu kadar geriliyosanız size de çevrenizdekilere de sabırlar diliyorum. Ayrıca yazma dedin ya şimdi daha çok yazasım geldi. Yazcaaammm
Gerçekten şu yazdığınız mesajdan bile ne kadar şımarık saygısız ukala tipli biri olduğunuz ortaya çıkıyor normalde benimde kimseye yüzüne bu tarz şeyler söylemem ama nedense şuan söyleyesim geldi huhahaaa 🦑

Sende konu dışında bir şey yazma o zaman, beni tanıyanlar benden çok ama çok memnunlar. Ayrıca çevrem de seni ilgilendirmez olur olmadık yerde espri yapılmaz sen onu kendin gibilerine yap hayat tarzın belli boş konuşmak daha önemli konular var şu hayatta onlara odaklan da biraz kafan çalışsın

Gerçekten şu yazdığınız mesajdan bile ne kadar şımarık saygısız ukala tipli biri olduğunuz ortaya çıkıyor normalde benimde kimseye yüzüne bu tarz şeyler söylemem ama nedense şuan söyleyesim geldi huhahaaa 🦑
Semra hanımcım sitedeki herkes avukat olduğumu bilir. Yarın hakkınızda hakaretlerinizden dolayı suç duyurusunda bulunacağım zaten adresinize kadar kendiniz yazmışsınız

Esenyurtta varmıdır bilmiyorum ama bazi semtlerin cocuk kütüphanesinde belli yas gruplarina gore çok güzel etkinlikler düzenleniyor ben oglumu cok götürüyordum arastirmanizi tavsiye ederim

Back
X