eshimdeki degishim ;((

aklın warsa hemen bebek yapma onları iyi tanimadan sonra daha pişman olursun eşinle otur konus neden bu kadar degiştin gibilerinden ne bilim bu durumda ne söylenirki
bebek icin erken dedim.esim sinirlendi.bunu sen yanliz karar veremezsin dedi.
Degistigini soyledim.oyle bisey yok dedi.
Sanki robot gibi olmus.acima hissi gitmis

allah yardım etsin baska bişey diyemiyorum...

Dedim onlardan niye hesap sormuyosun.bagirdi uzerime. evet sabredicem.fevri karar vermicem.bu arada memnun oldum azerin

Eşin sadece ailesinin yanında bakın nasıl lafimi geçiriyorum gibi göstermeye çalışıyor
Ama durum karışık belki sen alttan aldikca iyice kotulesecek
Belki sen de tepki verirsen duzelecegi varsa da inada bindirecek bu sefer de
Ya da aksine
Bu arada hangi koydesiniz canım

Haklisin canim. Sabretmekte fayda var

Bu arada login eşin buraya üye olduğunu biliyor mu
Biliyorsa konunu göre bilir telin geçmişini silmeyi unutma:18:

canım eşin büyük ihtimal ailesinin etkisinde kalıyo..eskiden uzaktı ve sana bi özlemi vardı..peki kayınvaliden ile ne sorunun var ki ? sende memnun olmadığı şey ne ? belkide seni bilerek kayınvaliden oyuna kaldırttı onun kızacağını bile bile.. belli ki eşinde sana kızmaya hazır. bence sakın çocuk düşünme önce evliliği oturt. keşke evlenmeden daha iyi tanısaydın

Shoyle soyleyeyim.kompleksli insanlar.kushkucular . Amaan oglumuz evlendii,karisini seviyo,bizi sevmicek saymicak,kari sozuyle oturup kalkcak.onun icin birsey yapmak zorunda hissediolar kendilerini. Ben olmayayim baska kiz alsa da boyle olurdu bence, birtek akrabalari olursa farkli olurdu heralde
. 1sene sevgili,2sene nisanli kaldik.tanidim sandim bu surecte

Biliyor.soylemistim.ama aklina gelmez bence girip okumak.silicem yine de canim.chook tesekkuur

Canım kimin e mail adresiyle üye oldun?
Eğer eşinin girip baka bilecegi bi e mail adresiyse konuna yorum yapıldığında bildirim olarak email adresine gele bilir
Eşin ordan göre bilir konunu o yüzden yanlış hatırlamıyorsam kullanici kontrol paneli seçenekleri duzenleden bildirim almak istemiyorum u işaretle

Bence eşiniz ailesinin etkisiyle böyle davranıyor sizde tabi oynadıgınızda tepki verecegini düşünememişsiniz birbirinizi tanıma aşaması evliligin ilk 1 yılı zor geçer diye duyuyorum sürekli eger öyle bir dönem varsa o dönemden geçtiginizi ailesinin yanında oldugunuz için dahada zorlandıgınızı düşünüyorum işte burda alttan alırsanız iyimi olur yoksa dahamı ezilirsiniz orasını en iyi siz bilirsiniz tanıyormusunuz eşinizi karekterini neye sinirlenir degişti demişsiniz ama belkide buydu evlendikten sonra rahatlık geldi üzerine ailesinin yanında diyede böyle erkeklik şanını ezdirmemeye falan çalışıyor bu erkekleri anlayan varmı acaba
Tek söyleyebileceğim eve dönmeyi bekleyin fevri karar vermeyin köyden döndüğünüzde alır karşınıza konuşursunuz belkide kırdığının üzdüğünün farkında değil eşiniz

bana karsi coook iyiydi.fazlasiyla.el ustunde tutardi. Etki altinda kalmak kotu bisey.heralde zamanla duzelir
. Yorumunuz iciiin cok saolun. Shunu da belirteim biz hep eshimin ailesiyle yashicaz.birlikde doncez shehire. Ama eskiden iyiydirse bana,yine duzelir diye dusunuyorum.sevip evlendik cunki. Allah herkesin yardimcisi olsun

Anladım birlikte yaşıycaksınız o zaman siz kırıldıgınızı zoruna gittigini belli edin lafla degil hareketlerinizle nazlı bir şekilde belki böylede işe yarıycaktır sürekli el üstünde tutuyorsa eşiniz bu şekilde yaklaşımınızdan anlıycaktırYanlış yönlendirmekte istemem eşinizi en iyi tanıyan sizsiniz hangi durumda ters tepki verir:26:Rabbim huzur ferahlık versin inşallah.

bana karsi coook iyiydi.fazlasiyla.el ustunde tutardi. Etki altinda kalmak kotu bisey.heralde zamanla duzelir
. Yorumunuz iciiin cok saolun. Shunu da belirteim biz hep eshimin ailesiyle yashicaz.birlikde doncez shehire. Ama eskiden iyiydirse bana,yine duzelir diye dusunuyorum.sevip evlendik cunki. Allah herkesin yardimcisi olsun

Kayinvalidemin ogretisiyle demin kocam annesinin yaninda telefonumu almaya kalkti vermedim.dedim bu da yeni mi cikti?hangi devirde yasiyoruz
off sevmio mu artik beni;(((

Canim kendi emailimle uye oldum.

Amiiin canim.zor tarafi da bu ishte.eshim sanki buyude.nazlansam da ishe yaramiyor. Ama ferahladim bura yazinca

Amiiin canim.zor tarafi da bu ishte.eshim sanki buyude.nazlansam da ishe yaramiyor. Ama ferahladim bura yazinca

Buraya yazın ferahlatır nasıl rahatlayabiliyorsanız insan birilerine anlatmak istiyor böyle durumlarda :106: inşallah eşinizde hatalarının farkına varır kısa süre içerisinde

Azeriyim ondan.turkcem anlasilamiyor heralde

yok be güzelim ya akıllı olan anlar, herhalde türkçesi çok iyi değil diye düşündüm ben, baştan sona gayet de güzel anlaşılıyor, bir iki harf yanlış olunca okuduğumuzu anlayamayacaksak demek ki bizimde bazı sorunlarımız var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…