L login Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2013 38 1 6 Azerbaycan 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi login #41 kkaderim .!.: yok be güzelim ya akıllı olan anlar, herhalde türkçesi çok iyi değil diye düşündüm ben, baştan sona gayet de güzel anlaşılıyor, bir iki harf yanlış olunca okuduğumuzu anlayamayacaksak demek ki bizimde bazı sorunlarımız var. Genişletmek için tıkla... Chok tesekkur ederim
kkaderim .!.: yok be güzelim ya akıllı olan anlar, herhalde türkçesi çok iyi değil diye düşündüm ben, baştan sona gayet de güzel anlaşılıyor, bir iki harf yanlış olunca okuduğumuzu anlayamayacaksak demek ki bizimde bazı sorunlarımız var. Genişletmek için tıkla... Chok tesekkur ederim
L login Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2013 38 1 6 Azerbaycan 29 Ağustos 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi login #42 Demin eshime dedimki hemen doldurusa geliyorsun. Anlata bilmem icin ornekler verdim.sustu. Sanki yumusamis biraz. Ben oyle hissettim. Hayirlisi
Demin eshime dedimki hemen doldurusa geliyorsun. Anlata bilmem icin ornekler verdim.sustu. Sanki yumusamis biraz. Ben oyle hissettim. Hayirlisi
mavi_delisi Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Mayıs 2013 813 3 38 Adana 2 Eylül 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi login #43 son durumun nedir nasıl oldun eşinle bi sonuca erdinmi:44: