eshimdeki degishim ;((

Merhaba,sabah sabah o kadar uzgunumki.tavsiyelerinize ihtiacim var. Eshimle 2010 senesinde tanistik.1sene sevgili olduk.ama o yurtdisinda universite tahsili aldigi icin hep internette konushuoduk.ben de universite okuodum.cook iyiydi bana karshi.1sene sonra nishanlandik.2sene de nisanli kaldik.bana cook deger veriordu.ailesi problemliler.kavga ettiler annemle.kizin shoyle boyle dediler.ses cikarmadim.nisanlim da onlara bisey soylemedi ama bana dioduki bosver.kafaya takma.ama cook iyiydi bana.deger verirdi fikirlerime dusuncelerime goz yaslarima.evlilik arafesi yetisti.vatana dondu.artiik degisiodu biraz biraz.evlendik.simdi cook kotu bana.ilgisi yok.iki laf etmez.ustume bagirdi bugun(( agliorum sabahtan.bana sinirlenme sebebi shoyle: biz dindar aileyiz.harama dikkat etmeye calisiriz. Ablasinin ohlunun sunnet dugunuydu dun.annesigil istedi die oraya gittik.icki fln da vardi.kendisi kalkip oynadi.bana dediki sen dans etmiceksin.ben de oynamiodum ama ablasi teyzesi gelip kaldirdi beni.bir dakika fln oynaip yerime gectim.dunden beri kbagirio terslio beni. Birtek bu deilki. Annesi ne derse o. Mesela biz shehirde yashioruz.annesigil dediki 5ay koyde memlekette kalin.hemen razi oldu.shehire gidip ish aramadi calismak icin.dugun 14 haziranda oldu.dugunden bu yana annemlere gitmedim.diorumki eshime.hatta agladim bile "annemleri cook ozledim".hic tepki vermio.sanki kalbi tash olmus(( cocuk istiodum.artik kararsizim.napcam bilmiorum.

Doğru düzgün bi Türkçeyle yazsaydın okunup yorum yapılabilirdi. İlk iki cümlesinden sonrasını OKUMADIM. Allah dirlik versin. SELAMETLE...

düğünde oynamadın diyemi sana ters davranıyo yani tam anlayamadım..
dolduruluyo olabilirmi eşin..

Hayir aksine.dugunde oynadim die terslio. Erkeklerin onunde nie dans ettin die. Modern birisiydi.cook degisti. Erkek kadin lafi dinlemeZmis.kabadayilasti sanki. Babasi fln doldurdu bence

oynadıgı için eşi kızmış oyuna kaldıranda ablası teyzesi ! neden herkesin bi derdi warya bu arada kac yasındasın bu gectigimiz hazirandami ewlendin?

Ev ishinde yardim ederdi bana.bi kere babasi gordu.babasi esime Dediki " pek hevesliymissin boyle soylere".kilibik erkek olmasin diye . Halbuki eshler yardimlasinca bu klibiklik olmazki.centlmenlik olur

oynadıgı için eşi kızmış oyuna kaldıranda ablası teyzesi ! neden herkesin bi derdi warya bu arada kac yasındasın bu gectigimiz hazirandami ewlendin?
eveet gectigimiz haziran.daha yeni evliyim.23 yashindayim. Ailesine kizmiyo.herkesle yag bal . Teyzesi ablasi sucsuz.burtek ben sucluyum.ailesine kiyamiyor

hmmm bende haziranın 16da ewlendim bende yeniyim benimde baska sorunum war allah yardimcın olsun ne diyim üzüldüm yani sanki babasına kalmış yaa bu insanlar neden böyle

hmmm bende haziranın 16da ewlendim bende yeniyim benimde baska sorunum war allah yardimcın olsun ne diyim üzüldüm yani sanki babasına kalmış yaa bu insanlar neden böyle
babasi diyorki biz koyde isek.gelin de bizim yanimizda olmali.onun icin burdan gidemiyoruz. Benim kina gecemde kavga cikardi annesi teyzesi. Onlarda suc gormedi eshim.cok zor.nasil olcak evliligim.bazen bosanmak bile dusunuyorum. Annem diyorki sabret.cabuk pesetme

eveet gectigimiz haziran.daha yeni evliyim.23 yashindayim. Ailesine kizmiyo.herkesle yag bal . Teyzesi ablasi sucsuz.burtek ben sucluyum.ailesine kiyamiyor

Eşiniz yurtdışında büyümüş dediniz anladığım kadarıyla. Peki nereli eşiniz? Keşke nişanlılık döneminde ailesinin size yaptığı hakaretleri hazmetmeseydiniz. Bir de anne sözünü dinleyen erkekle yuva kurulamaz maalesef. Üzüldüm adınıza.

eshim de azeri. Universiteni ingilterede okudu.geri kafali cahil de degil aslinda. Keshke hazmetmeseydim.dogru dediniz. Eshim arkamdaysa sabrederim dusundum. Anlamadigim shu ki.kendinimi saklamis,farkli gostermis.aniden nasil degisir insan

aklın warsa hemen bebek yapma onları iyi tanimadan sonra daha pişman olursun eşinle otur konus neden bu kadar degiştin gibilerinden ne bilim bu durumda ne söylenirki

Canım keşke sen de teyzen ablan kaldırdı beni oynamam için git onlara sor hesabını deseydin
Biraz sık dişini belki de köyden dönünce düzelir
Bu arada ben de azeriyim

eshim de azeri. Universiteni ingilterede okudu.geri kafali cahil de degil aslinda. Keshke hazmetmeseydim.dogru dediniz. Eshim arkamdaysa sabrederim dusundum. Anlamadigim shu ki.kendinimi saklamis,farkli gostermis.aniden nasil degisir insan

Eşinizin ailesi sizi sevmiyor galiba. Ve eşiniz de ailesine çok düşkün. Ailesi tarafından dolduruluyor muhtemelen. Başka açıklaması olamaz. Sevgiliyken, nişanlıyken aileler ilişkilere pek karışmıyor ama evlendikten sonra kıskançlık alıyor kaynanaları. Eşinizle konuşun. Tamam ailesini sevsin, onlara değer versin ama sizi atıp onları tutmasın. Yoksa size yazık olur.

Canım keşke sen de teyzen ablan kaldırdı beni oynamam için git onlara sor hesabını deseydin
Biraz sık dişini belki de köyden dönünce düzelir
Bu arada ben de azeriyim

Dedim onlardan niye hesap sormuyosun.bagirdi uzerime. evet sabredicem.fevri karar vermicem.bu arada memnun oldum azerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…