EŞİ AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN OLAN BAYANLAR

booksistt

Hayat ne beklerken ne getirir
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2015
370
182
33
27
Yaşım 22.5aylik evliyim. Baslarda guzel giden evliliğim sonrasini gorumcemin ise girmesiyle kotu gitmeye başladı. Bunun sebebi kocamın kardesine olan düşkünlüğü idi. Dolayisiyla kaynanamgilin evi uzak olduğundan gorumcemin is yeri bizde kalmaya başladı. Esim nobetli çalıştığından once esim yokken gelmeye basladi sonra bu daha da sıklaştı ve artik eşim yüzünden her gun bize gelecek. Oturdugumuz evin yarisi gorumceminmis eşim oyle diyor. Kendi evi gelecek dediginden surekli gelecek sanirim vazoyet öyle. Herkez esimin benimle vakit geçirmek istemediğini dusunsede asıl şey bana olan inadi ve kardeşine olan duskunlugudur
Tek kalmak istememi kardeşini istememe kadar gerçtirdi sadece eşim evde olduğu zamanlar gelmesin istiyorum ama konuşmakla çözemedik dahasa inada bindi sürekli gel diye arıyo gidiyo özellikle alıyo ayrıca bundan önce kendi evinde yada ablada kalıyodu ama bizim evden daha yakın ben bu işi nasıl çözerim tevrübeli bayanlar yardımcı olsun lütfen
( BU KONU ARKADAŞIMIN KONUSUDUR RİCA ETTİĞİ İÇİN PAYLAŞTIM BURDAN CEVAPLIYCAK)

Kendi evi çok mu uzak mesafe ne kadar.

Bir şehirden koye gitmesi gerek İşteb gec çıktığından eşim gondermiyo
Mesafe uzak yani,eğer ayrı eve çıkacak maddi gücü yoksa biraz ablasında biraz abisinde kalsın orta yolu öyle bulsunlar,yada anne ve babasıda gelip kızları ile merkez de ev tutabilirlerse beraber ev tutsunlar.

Esinizi sopayla dövesim geldi.Evin yarısı onun ne demek.Misafir o misafir.Misafirin de bir zamanu var.Birlikte surekli kalmak ne demek.Cekin gidin annenizin evine.Kalsin cok sevdigi kardesiyle

Mesafe uzak yani,eğer ayrı eve çıkacak maddi gücü yoksa biraz ablasında biraz abisinde kalsın orta yolu öyle bulsunlar,yada anne ve babasıda gelip kızları ile merkez de ev tutabilirlerse beraber ev tutsunlar.
eş kabul etmiyor hiçbi şekilde evi alırken kızda yardımcı olmuş biraz vardiyalı çalışıyo eş yokken gelsin eşi evdeyken tek kalsınlar istiyo yeni evliler bide

Esinizi sopayla dövesim geldi.Evin yarısı onun ne demek.Misafir o misafir.Misafirin de bir zamanu var.Birlikte surekli kalmak ne demek.Cekin gidin annenizin evine.Kalsin cok sevdigi kardesiyle
yeni evliler zaten ev alınırken kardeşide para koymuş annesinin evinden uzak oluyo ama bundan önce gidip geliyomuş yani evlenene kadar ben bakıcam kafasında boşanmak değilde farklı bi fikir yada tavsiye arıyo kız

Arkadaşınızın yerinde olsam çenemi kapatırım, gelirse gelsin der susarım ve eşimede mesafe koyarım, hiç bir beklentisine de karşılık vermem. Erkeklere aile konusunda bişe dedikçe kendini bişe sanıp inada bindirir işi oyüzden bırakacaksın kendi haline karışmıcaksın. Kendi kendine vazgeçecek yaptığı şeylerden.

Ortaklik fena birseydir her daim anlasmazlik cikar .

Bundan önce nasıl gidip geliyordu ulaşım sıkıntılı değil o zaman,hani bazı köylere sadece 2 araba olur,bir sabah birde akşam öyle değil o zaman.

buda moda oldu. herkez biri icin konu aciyor.
madem ailesine cok düskün niye evlenmis?

O zaman bacinla evlen deyip terk ederim o kocayı

Kızın haberi varmıymış evin yarısı görümcenin olduğundan?
Büyük ihtimal yoktu kiraya çıksınlar evi kiraya versinler yarı kira kardeşin olsun.
Evi satsınlar verdiği parayı kardeşine versin yeni ev alsınlar.

Ve son olarak bu ev yarısı kocanın yarısı görüncenin gelin hanım hizmetçi mi?

Esinle bir sonuca varamiyorsan kardesiyle konusacaksin baska care yok. Baktin kiz da yuzsuz cikti o zaman ne yemek ne temizlik yap madem o evde yasiyor abisinin yemegini de temizligini de yapsin. Hayret bir sey ya...

çok ağır değil mi bu söz sizce?
Valla bu yaptığı da bana ağır geldi. Ne demek yarısı onun istediği zaman gelir gider. Mahremiyet diye birşey var. Belki evin de rahat gezmek istiyeceksin. Düşünsene eşinle özel birşeyler yapmak isteyeceksin yemek yapip herşeyi hazirlayacaksin catkapi görümcen gelmiş uğraş dur onunla.

Valla bu konu çok karışık. Konuya kendimi koydum empati yaptım. Yok dayanamazdım ben. Direk evi terkederdim

Sacma insanlar icin taktik gelistirmekle ugrasmazdim. Bu tip insanlar kendisini belli ediyor aslinda..ama cocuk yasta evlenince bos yani anlamiyorsunuz..kavga gurultu derdini anlatmaya calisir arkadasin artik. Anlasilmaz. Anlasilmadikca kociskosu inada bindirir. Koluna kardesini takip gezmeye bile cikar.. Arkadasin bon bon arkalarindan bakakalir. En kotu ihtimal adi cadi geline..aileyi ayirma iftirasina ugrar vsvs..ayni tantana hep.

Boyle erkeklerle evlenmeyin kizlar.
Ha ben napardim..ne haliniz varsa gorun derdim. Esi sacmaligini kendisi anlamali. Anlamiyorsa ne desen bos. Bosan gitsin daha iyi. Bu tarz kafalar insanin psikolojisini bozar. Ömrumu saglikli iliski nedir nasil olusur diye karsi tarafa anlatmak ile veya taktiklerle geciremem harcayamam vaktimi. Yazik olmus arkadasina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…