Benim sevgilime görev yeri olarak tuncelide jandarma özel harekat çıktı ;( ya sizce nasıl bir yer çok korkuyorum ya biz bide güya bu yaz düğün planlıyorduk
şuan yolun başında isterse gitmeye bilir bırakabilir sizce ne yapsam vazgeçirmeye uğraşsam mı demin baktım haberlere terör olayları var başlangıç konum buydu şimdi sonuç şu yorumlarınızı esirgemezsenir sevinirim :)Kızlar şimdi asıl durum şu ben konuştum oda sonuna kadar yapmayı düşünüyor askerliği ve bende destek olucam artık.. Biz bu yaz düğün yapıcaz. Bu arada ben öğrenciyim daha üni bitmedi 5 seneden beri beraberiz haliyle artık beklemek istemiyor neyse sevgilim üniyi düğünden sonra tunceliye almamı istiyor bense kararsızım zira orası pekte sakin gözükmüyor terör falan korkuyorum haliyle birde tek başıma olacağım orda.. Bende şöyle bişey önerdim düğünü yapalım ama ben kaydımı almıyım tatillerde falan sık sık gidip gelir kalırım yanında dedim bu süre zarfında hem görev süren dolar hem benim okulum biter diye bi görüş ortaya attım yorumları alayım kızlar ...

Son düzenleme: