Erkek İnfertilitesi eşi azosperm olup tüp bebekle evladı olanlar

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Umut_14

Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
61
55
8
30
Kızlar benim eşim azospermdi. Bununla büyük bir savaş verdik ve yendik. Şimdi bir oğlumuz oldu. Benim gibi olup bebislerine kavuşan varmı merak ediyorum

Kızlar benim eşim azospermdi. Bununla büyük bir savaş verdik ve yendik. Şimdi bir oğlumuz oldu. Benim gibi olup bebislerine kavuşan varmı merak ediyorum
sayı morfoloji hız da sıkıntı vardı eşinizee neler yaptınız doğal yolla hamileydinz

sayı morfoloji hız da sıkıntı vardı eşinizee neler yaptınız doğal yolla hamileydinz
Hayır eşim micro yese oldu sperm bulundu tüp bebekle hamile kaldım ikinci denemede. Bitkisel şeylerin fayda etmeyeceğini tek şansımız olduğunu onun da ameliyat olduğunu söyledi doktorumuz. Allah yardım etti bulundu. Inş. Darısı basiniza

Hayır eşim micro yese oldu sperm bulundu tüp bebekle hamile kaldım ikinci denemede. Bitkisel şeylerin fayda etmeyeceğini tek şansımız olduğunu onun da ameliyat olduğunu söyledi doktorumuz. Allah yardım etti bulundu. Inş. Darısı basiniza
amin maşallah inşallah tez vakitte kardeşide olur evladınızın

merhaba, eşim 47xxy klinefelter genetik azospermi ? Nasıl tedavi oldunuz ve hangi hocayı tercih ettiniz ? izah eder misiniz Teşekkürler :(

Benımde azospermden bır cocugum var tup bebek yontemıyle oldu 7 yasında
allah herkese nasıp etsın

Benımde azospermden bır cocugum var tup bebek yontemıyle oldu 7 yasında
allah herkese nasıp etsın
Allah bağışlasın ne kadar güzel maşaAllah ya :)

eşiniz mi azospermli idi ?
nasıl tedavi oldunuz ? kim ile tedavi oldunuz.

Merhaba benimde 4.u tüp bebek denemesiyle 1 oğlum oldu şimdi 4 buçuk yaşında ..Azosperm vardı esimdede mikrotese olmuştu şimdi kardeş için tedaviye başlayacağız inşallah ..Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Back
X