hamilelik iyi geçiyor cnm 9.haftadayım çok şükür herşey şimdilik yolunda darısı en kısa zamanda sizlerin başına umarım hergün bir hamilelik haberi alırız bu topikte
selam kızlar nabersiniz?? ben idare ederim..canım skkın, eşimle atıştık biraz..ya anlamıyorum onu oda beni..bayram da onun ailesinin yanına gidicez, kurbanda bize..daha gitmeden kavgalar başladı bizim..sevmiyorum onları ve sevmeyeceğimde..telefonla aradıklarında bile geriliyorum, her konuşmada eşime kayınvalidem sitemler ediyor, kıskanç kadın nolacak..çekemiyor oğlunun mutlu olmasını..şuanda ger.ekten gergin zamanlar geçiyoruz, eşim şuanda işsiz, kadro bekliyoruz o bi yandan, bu hastalık bi yandan, ailesi bi yandan, dayanamıyorum bazen yaa..patlamamak için kendimi zor tutuyorum..İnş iyi olur..daha çok şey varda anlatmaya gerek yok..faydaları yok bari zararları olmassa..neyse görüşürüz..
MENEKŞE canım sonuç inş iyidir..rabbim sabır ver bize..
canım ben sakin olmaya çalışıyorum ama işte şeytan huzur vermiyor..ya ben evleneli 3 sene oldu ve 3 senedir benim ailemden başka yardım eden olmadı..ben çok zor günler geçirdim..biz öğrenciyken evlendik, burslarla geçindik..çok şükür şimdi benim güzel bir işim var ve iide kazanıyorum, rabbime binlerce kez şükür..eşim biraz şansız sanki bu konularda..ya böle olduğunu biliyolar, hiç bir yardımları olmamış bu güne kadar ve geçen kardeşi borç yapmış bizden para istediler..eşimde hocadan borç aldı ve yolladı, kaç ay oldu ya insan bir sorar, bari ödeyemiyoruz deyin..benim uyuz olduğum bu..bari bişi söyleyin, niye ben onun kardeşinin borcunu ödeyeyim..kendime 3 yıldır yemin doğru dürüst bişi almadım ama bugün gitttim yüzük aldım..artık bende harcayacağım, keyfime bakacağım..çocuğu falanda düşünmeyeceğim artık yaa..sevgiyse eğer gittiği yere kadar...ya eşimi seviyorum hemde çok, kaybetmekte istemiyorum..ama ailesi, biraz anlasın bizi yaa..zaten gittiğimde söleyeceğim eşimin durumunu, bilsin ailesi..onlar bu güne kadar bende sorun zannediyolardı..en azından artık keser kaynanam konuşmayı..manyak kadın yaa, geçen sene beni bebek düşürdü diye yaymış köye..gelen geçmiş olsun diyor, bende nolduki dedim? böle böle dediler..ben çocuk falan düşürmedimm dedim..doğuya sindiremiyolar, işte Allah'ta vermiyor..ben bi ara azarlamıştım telefonda bidaha sormuyor bebek varmı diye..kadın bana diyoki kayınbaban bebek istiyor bende dedim bebeği napacakmış..baya ters konuştum artık sustu..bu bayramda inş tamamen susacaklar..
allahım dualarını kabul etsin canım...kader arkadaşlarım orucumu açmadan hepimize dua ediyorum allah kabul eder inşallah
burada herkes bebek sahibi olur güzel haberler veririz birbirimize
evet canım hepsi aynı bunların sıkma canını bazen bende öyle oluyorum ve bizde kavga ediyoruz üstelik biz beraber oturuyoruz sen yine uzaksın darısı bana inşallahhhselam kızlar nabersiniz?? ben idare ederim..canım skkın, eşimle atıştık biraz..ya anlamıyorum onu oda beni..bayram da onun ailesinin yanına gidicez, kurbanda bize..daha gitmeden kavgalar başladı bizim..sevmiyorum onları ve sevmeyeceğimde..telefonla aradıklarında bile geriliyorum, her konuşmada eşime kayınvalidem sitemler ediyor, kıskanç kadın nolacak..çekemiyor oğlunun mutlu olmasını..şuanda ger.ekten gergin zamanlar geçiyoruz, eşim şuanda işsiz, kadro bekliyoruz o bi yandan, bu hastalık bi yandan, ailesi bi yandan, dayanamıyorum bazen yaa..patlamamak için kendimi zor tutuyorum..İnş iyi olur..daha çok şey varda anlatmaya gerek yok..faydaları yok bari zararları olmassa..neyse görüşürüz..
MENEKŞE canım sonuç inş iyidir..rabbim sabır ver bize..
sagol canım inşallahmrb arkadaslar!eryasu belgın kader ve ısmını sayamadgm tedavıye baslayacak olan arkadaslara allahım yar ve yardımcısı olsun!umarım sız ıyı haberlerle gelırsınız!
çalışıyor olmana çok sevidim.çünkü ben çalışmazken çok eziliyordum.kaynanamın tarafına.ayrıca sorunu kendi üzerine alman çok büyük fedakarlık ve yük bence doğruyu söyle oğularının caresine baksınlar.en azından manevi destek versinler.herşeyi açık açık kaynanana söyle yoksa sana daha çok çoçuk düşürtür.eşinin yanında olmak ayrı.kaynana kayınbaba problemi ayrı.benimkisi asla yardım etmem dedi ve öldü arkasında bir sürü altın kaldı herkes çar çur etti.bize yardım etseydi belki ona hayır dua ederdim.sanki kendi derdimiz yetmiyor gibi birde kaynana kayınbaba problemi yaşıyoruz.bede ünivde zor şartlarda burslarla okudum daha evlendim ve bir sürü sıkıntı fakat rabbim dualarımı kabul etti devlet kapısından iş verdi.kaynanadan eltiden yengeden bir nevi kurtardı.inşanlah hayırlısı ile bebegimize nasip eder inşanlah.bu acıyı yaşayan tüm kardeşlerime yardım et rabbim.:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?