Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

ayy canım iyiki çalışıyorum ve ailelerden uzaktayım..benim ailem ankarada, onun ailesi Urfada..çok şükür :)) yan yana olsaydık zaten saç başa girerdim ben kesin :)) dediğin gibi iş çok önemli..benim kayınbabam falan bana çok saygı gösteriyor ve hepsi benden çok çekiniyorlar..birde ben bazen lafımı lönk diye söyleyince şaşırıyorlar...öle gidiyoruz işte denizcim ..sen nerde çalışıyosun canım? ben ünv de araştırma görevlisi olarak çalışıyorum..

günaydın kızlar..önce geçmişi okuyup sonra yazıyorum :)))

BELGİN'cim inş bigün sende uzaklaşırsın ailesinden :)))

bugün güzel geçsin inş hepimiz için :))

çok öpüldünüz..

oo didemde bu gün doktordaymış. didem sende güzel haberlerle gel emi...

ebanacım tsk ederım dun emre beydeydık cok rahatlattı bızı konustu tum detaylarına kadar anlattı sağolsun cok ıyı bır doktor burdan emre beyı tavsıye eden arkadaslarıma cok tsk edıyorum....
Eşimede ameliyat kararı verdı bız musaıt oldugumuz zamanı bıldırecegiz bakalım inş....... :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım sizin sorununuz neydi

güzel sevindim inşallah ameliyat güzel geçer

canım inşallah Allah yüzünüzü güldürür:Saruboceq:.ilaç falan kullanıyormuydunuz.azo sebebiniz neydi.CADIARZU

didem kızzz hadi hayırlısı inşllah. evet güzel bir görüşme olmuş anlaşılan. güzel haberlerin devamı gelir inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…