Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunukaybetme waawww adın çok güzel. demek sen burdasın. bende kimse yok diye düşündüm. herkes görünmez olmuşa.s

cnm eşim azospermi

canım hepimizin sorunu azo mesela benim eşimde canlı sperm çıkışı yok farklı farklı azo sebepleri var ben bunu sormuştum kaç kere test yaptınız kullandığınız ilaç varmı biraz fazla sordum galiba
bide şmdiden vereceğiniz karar hayırlı olsun cnm

:)) yok tatlım fazla sormadın ben kısa cevap vermısım :))))
eşimın daha onceden kullandıgı takvıye hormon hapları yuzunden canlı hucre yokmus 2 kere ayrı merkezlerde 1 kerede bahcecı klınıgınde verdık sonuç aynı

slm kızlar.........

ben 1 aydır rahimden sorun yaşıyorum dönmüş ağrı bide mide bulantısı yapıyo dr bu sorunu çözemiyo ebe kadınlar var onlar yapıyor bu işi ama bulamıyorum size tavsiyem çömelmiş bir şekilde ağır eşyalara zorlamayın sonu rahim dönmesiyle sonuçlanıyo sonuç ağrılı günler düzgün çeken birini bulana kadar tabiii .......ramazandada oruçluyken hiç çekilmiyo hep mide bulantısı ağrı gına geldi ama neysee........

bayram telaşı başladı bizde şimdiden..... bizim buralarda kömbe diye bir pasta yapılır bayramda gelen misafirlere ikram etmek için ondan yaptık bir kaç gün önce görümcemle az uz değil ha 5 kilo unla yapıyoruz odun fırınlarına gönderip pişirtiyoruz tadıda çok güzel oluyor yakınlarda olsanız ikram edecem ama maalesef uzaksınız ........

tedavideki arkadaşlar inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız topikten hamile olarak ayrılırsınız umarım........geçmişi okumadan yazdım ama çok önemli bir gelişme yok herhalde hade kendinize iyi bakın

amin canım inşakllah peşpeşe veririz bu güzel haberi burdan sadece benim güzel haberim yetmez bizim acımız ortak hepimiz görelim inşallah bu mutluluğu..
evet canım kimse bilsin istemiyorlar utanıyorlar onlarıda anlamak lazım erkeklik gururu yapıyorlar anlayacağın...
günaydın kızlar..önce geçmişi okuyup sonra yazıyorum :)))

BELGİN'cim inş bigün sende uzaklaşırsın ailesinden :)))

bugün güzel geçsin inş hepimiz için :))

çok öpüldünüz..
amin inşallah canım..
günaydın arkadaslar nasılsınız a.sa.s
sen nasılsın canım.
gunaydin kizlar nasilsiniz
sen nasılsın arkadaşım pek uğramıyorsun..
arkadaşlar kimseler yokmu huuu hhhuuuu. yaw böylede çok kötü oldu. kimse görünmüyoki
evet yaaa kimse girmiyorsenağlama
evet canim ya burdayim
adim guzelde kaderim hic guzeldegil
inşallah birgün oda güzel olacak canım öyle deme lütfen..

geçmiş olsun harzemcim .ohhh bayrama hazırlık öylemi bende istiyorum o yaptığından yemeği...

selvacım hoşgeldin nasılsın canım kızlar kaynanaları çekiştirmiş baya benimkiyle aaramızda yarı m saat var ama sık görüşmeyiz vallaha kendimi ağırdan satıyorum ezdirmiyorumda ne derlerse cevaını veririm arada biraz mesafe olcak herzaman

Harzemcim geçmiş olsun canım.nasıl anladın rahmin döndüğünü, benimde ağar kaldırdığımda ağrım oluyor.bendede olmasın.bilmiyorumkismile

hey .....arkadaşlar aşağıda gördüklerim.....geçmişimi okuyorsunuz.ohaoldumsmile

selam kızlar nabersiniz??? ben iyim, çay içiyorum :))) ahhh önceden çayla sigara içerdim, şimdi tek çay..
HARZEM'cim siz hangi bölgedesiniz? bizim oralardada yaparlar ama könpe derler :))

arkadaşlar maşallah ekim ayında baya tedavi olacaklar var inşallah hepinizden hamilşe haberi alırız bizim daha bellli değil tedavi bakalım kısmet ne zaman hazır olursak o zaman başlıcaz inşallah o zamana kadar bebişler gelir

MERHABA ARKADAŞLARRRR
sevgidolu canım hemen girip ayrılmıştım mesajını yeni gördüm iyiyim canım sen nasılsın?Harzem geçmiş olsun...jklm,kader nl, ne var ne yok? kızlar bi haberim var link veriyorum bu haberi okuyun ...ankarada kök hücre merkezi açılıyomuşş.nasıl moral oldu bana ne biliyim umut dünyası...
Ankara’da kök hücre çalışmaları | Nedendir

bu habere en çok sevinen sanırım bizler olacağız.belki hemen sperm yapılmaz ama bence bu büyük bir adım..rabbimmm yardım et..hepimize..delikafadulden:teytey:

SELVA cım tesekkur ederım canım ıyı dıyelım ıyı olalım henuz atlatamadım yasadıklarımı.senın yazın bıraz moral oldu ınsaalah .sen nasılsın canım.YENI EGITIM OGRETIM YILIN HAYIIRLI OLSUN CANIM

iyiyim canım sağol..kendine zaman tanı mutlaka atlatacaksın hem okulda bence büyük nimet insana çalışmak çoçuklar iyi geliyo..yeni öğretim yılı sanada hayırlı olsun arkadaşım inşallah güzel bir dönem olur...kök hücre olayında ben umutluyum açıkcası hemen olmaz ama birkaç yıl içinde mutlaka çığır açılacak Türkiye de o kadar ilerlemezse yurtdışına gideriz fena mı olur bide ikinci balayı yaşayıp bebekte göbekte geliriz...:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…