cnm eşim azospermi
canım hepimizin sorunu azo mesela benim eşimde canlı sperm çıkışı yok farklı farklı azo sebepleri var ben bunu sormuştum kaç kere test yaptınız kullandığınız ilaç varmı biraz fazla sordum galiba
bide şmdiden vereceğiniz karar hayırlı olsun cnm
amin canım inşakllah peşpeşe veririz bu güzel haberi burdan sadece benim güzel haberim yetmez bizim acımız ortak hepimiz görelim inşallah bu mutluluğu..belginciğim Allah gönlünün muradını versin.kul sıkışmayınca hızır yetişmiyor.rabbim bir yerden güldürür tek varlığımız rabbimiz.çok sıkışmıştık rabbim işimi verdi inşanlah tüm sıkıntılarımız böyle çözülür.bebek acımız diner inşanlah.ilk hamilelik haberini senden alırız inşanlah
evet canım kimse bilsin istemiyorlar utanıyorlar onlarıda anlamak lazım erkeklik gururu yapıyorlar anlayacağın...günaydın canım arkadaşlarım....epey kaynana muhabbeti yapmışsınız...benim kaynanamda alt katımda oturuyor...eşimin bekar 3 kardeşi var hepside benden büyük çalışıyolar falan...durumu sadece kaynanam biliyor hiçkimse bilmiyor...beni korunuyor biliyorlar çalışıyorum diye...kaynanam a dün bir ağlamışım bir içimi dökmüşümki anlatamam o da çok üzgün benle ağlıyor falan ama yardım edemiyorum kzızım durumumuz belli diyor bide babana anlatmadan ne yapayım ben diyor babasınada eşim asla anlatmıyor hatta annesine anlattım diye bile ne kadar kızdı....eşime o kadar kızıyorumki hem çocuğu olmuyor hemde burnundan kıl aldırmıyor herkül herşeyi kendi halledecek hiçbişeyde hallettiği yok...ben fazla alttan aldığımı düşünüyorum onu tamam anlayış göstercez durumları zor falan ama bize kim göstercek....onların çocuğu olmuyo da sanki bizim oluyomu..bizimde olmuyo neticede...valla evlebeli 1 yıl bile olmadı ama bazen çok tartışıyoruz...
amin inşallah canım..günaydın kızlar..önce geçmişi okuyup sonra yazıyorum :)))
BELGİN'cim inş bigün sende uzaklaşırsın ailesinden :)))
bugün güzel geçsin inş hepimiz için :))
çok öpüldünüz..
sen nasılsın canım.günaydın arkadaslar nasılsınız a.sa.s
sen nasılsın arkadaşım pek uğramıyorsun..gunaydin kizlar nasilsiniz
evet yaaa kimse girmiyorsenağlamaarkadaşlar kimseler yokmu huuu hhhuuuu. yaw böylede çok kötü oldu. kimse görünmüyoki
inşallah birgün oda güzel olacak canım öyle deme lütfen..evet canim ya burdayim
adim guzelde kaderim hic guzeldegil
slm kızlar.........
ben 1 aydır rahimden sorun yaşıyorum dönmüş ağrı bide mide bulantısı yapıyo dr bu sorunu çözemiyo ebe kadınlar var onlar yapıyor bu işi ama bulamıyorum size tavsiyem çömelmiş bir şekilde ağır eşyalara zorlamayın sonu rahim dönmesiyle sonuçlanıyo sonuç ağrılı günler düzgün çeken birini bulana kadar tabiii .......ramazandada oruçluyken hiç çekilmiyo hep mide bulantısı ağrı gına geldi ama neysee........
bayram telaşı başladı bizde şimdiden..... bizim buralarda kömbe diye bir pasta yapılır bayramda gelen misafirlere ikram etmek için ondan yaptık bir kaç gün önce görümcemle az uz değil ha 5 kilo unla yapıyoruz odun fırınlarına gönderip pişirtiyoruz tadıda çok güzel oluyor yakınlarda olsanız ikram edecem ama maalesef uzaksınız ........
tedavideki arkadaşlar inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız topikten hamile olarak ayrılırsınız umarım........geçmişi okumadan yazdım ama çok önemli bir gelişme yok herhalde hade kendinize iyi bakın
Harzemcim geçmiş olsun canım.nasıl anladın rahmin döndüğünü, benimde ağar kaldırdığımda ağrım oluyor.bendede olmasın.bilmiyorumkismileslm kızlar.........
ben 1 aydır rahimden sorun yaşıyorum dönmüş ağrı bide mide bulantısı yapıyo dr bu sorunu çözemiyo ebe kadınlar var onlar yapıyor bu işi ama bulamıyorum size tavsiyem çömelmiş bir şekilde ağır eşyalara zorlamayın sonu rahim dönmesiyle sonuçlanıyo sonuç ağrılı günler düzgün çeken birini bulana kadar tabiii .......ramazandada oruçluyken hiç çekilmiyo hep mide bulantısı ağrı gına geldi ama neysee........
bayram telaşı başladı bizde şimdiden..... bizim buralarda kömbe diye bir pasta yapılır bayramda gelen misafirlere ikram etmek için ondan yaptık bir kaç gün önce görümcemle az uz değil ha 5 kilo unla yapıyoruz odun fırınlarına gönderip pişirtiyoruz tadıda çok güzel oluyor yakınlarda olsanız ikram edecem ama maalesef uzaksınız ........
tedavideki arkadaşlar inşallah çok güzel sonuçlar alırsınız topikten hamile olarak ayrılırsınız umarım........geçmişi okumadan yazdım ama çok önemli bir gelişme yok herhalde hade kendinize iyi bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?