günaydın bacılar nasılsınız
ben hiç iyi değilim dün başımın ağrısı baya hafiflemişti sabah kalktığımdan beride sinyalleri veriyor bugün gene ağrıcak bide üstüne gözümün üst kapağının içinde sivilce gibi iltihaplı bişey çıkmasınmı gözüm şişti her kırpmamda acıyor yani imtahan işte geldimi üst üste geliyor
umudunukaybetme bacım sen kürleri bana sor inan ben çok çabaladım topikteki en ateşli araştıran bendim kulağ çınlasn vaveyla vardı belginle ikisi çok kızardı bukadar araştrma diye bacım inan hangi kür duysak aldık ot çöp kalmadı kullanmadık ama olmadı artık bıraktık kök hücre son umut o herbalist selçuk kayanında ürünlerini kullandık bi işe yaramıyor
kulube yeni üyeyim bende nerde arıcam nere yazcam amlamıyorum :kayseri tüp bebek merkezinde tedaviye karar verdik nasıl olcak bilmiyoruz zormu bu süreç sonu nolcak tedavi olanlarla yazışmak isterdim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kulube yeni üyeyim bende nerde arıcam nere yazcam amlamıyorum :kayseri tüp bebek merkezinde tedaviye karar verdik nasıl olcak bilmiyoruz zormu bu süreç sonu nolcak tedavi olanlarla yazışmak isterdim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
kizlar allah hepimizin yardimcisi olsun
zor bir durum bizim yasadiklarimiz kimseyle paylasilmiyor allahim kimsenin emeklerini bosa cikarmasin allah yardimcimiz olsun hepimizin
kizlar ben bügün doktora giitim,benim son aylarda adetim gecikiyor.bende bir sorun var diye dr gittim.
yumurtalara ve rahime bakti bisey yok iyi dedi. stresten gecikir dedi. hep icine atiyorsun derdini birilerini anlat dedi.nasil birilerini anlatilir bu dert bilmiyorum anlatamiyorum. burasida olmasa bilmiyorum halim ne olurdu.
kan verdim hormonlar nasil cikacak bakalim..
birde bende bisey cikacak diye cok korkuyorum
nasil bir derdin icinderyiz allahim sen dayanma gücü ver ne olursun yardimcimiz ol bir muzice ver yarabbim
merhaba cicek
nasilsin canim
edavin gidiyor neleryapiyorsun
hoşgeldin canım, inşallah tez zamanda derdine derman bulursun.kulube yeni üyeyim bende nerde arıcam nere yazcam amlamıyorum :kayseri tüp bebek merkezinde tedaviye karar verdik nasıl olcak bilmiyoruz zormu bu süreç sonu nolcak tedavi olanlarla yazışmak isterdim bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
sagol canim iyiyim biraz morelim bozuk bugun cok yoruldum artik
tedavizmi iyi simdilik ilac kullaniyor esim insallah mtese olunca sperm bulunur
gurbet elde napilir canim boylesi dahada bir zor bu dert.okula gidip geliyorum
sen nasilsin canim ?
canim moralini bozma hersey duzelecek insallah
canim evet stresten olur cunku benim adetlerimde bazen oyle duzensiz oluyorcanim
canim siz naptiniz
hic tese olmadiniz mi
oldu canim tese olgunlasmamis sperm bulundu
canim bende ayni senin gibbiym gurbet elde bu derdi cekmek daha da zor
canim esin suanda ne ilaci kullaniyor ne zaman tese yapacaksiniz
hergun olmuden beter geciyor rabbim yar yardimcimiz olsun
ne zaman oldu canim
pekala olgunlasmamis spermleri kullanmadilar mi
canım bu sefer başarırsınız inşallah.Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın.
amin amim
klomen ve prexood plus iciyor canim
temuzda kaan hoca yapalim dedi biz istemedik. günü belli degil canim sene sonu veye sene basi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?