Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
umudunukaybetme ben ilacin adini yanlis yazmisim proxeed olacakti adi

gelincik hadi gözün aydın bacım allah kalbine göre versin benim eşim 3 defa tese oldu 3ündede cokca sperm bulundu ama saolsun sectiğimiz merkezler hiç birinide degerlendiremediler

canım sizin ilk 2 tese raporu neydi.ne dediler size tesden sonra? eşimde 2 kez m tese oldu çıkmadı.belki bizim de tekrar şansımız olabilir o zamn.

adakçım hadi inşallah en kısa zamanda sperm çıktı haberlerini daha sonra hamileyiim haberlerinbi duyarız allahım emeklerinizi boşa çıkarmasın rabbim hepimizin dualarını kabul eylesin inşallah

bır arkdasında esı azosperm dı ve sımdı hamıleymıs kızlar allah yardımcınız olsun ınsallah hepımız anne olucaz hepımız ıcın dualarım rabbım tez zamanda hamıs haberlerı almayı nasıp etsın hepımıze:Saruboceq:

selam kızlar nasılsınız? ben hiç iyi değilim valla..gerginim ve sinirliyim..

6 ocak 2010 da oldu canim
basta sperm yok dedi teseden cikinca.patoleji de gorulmus olgunlasmamis sperm
kullanmak yasakmis canim onlari burda kullanmadilar

çiçekcim bızde tesede bulamadık ..ama doktorumuz o kadar akıllı ki gerek görmedi patolojı ıcın parca almayı ve kendınce kapamış sonrada..yani sinirimden öldüm ama ne fayda ..bizim hersey normaldi..genetik dahıl

gecmis olsun canim patoloji ye parca gitmedimi yani.nerde olmustu esin tese senin.
bizimde hersey normaldi canim ama ginede bulunamadi olgunlasmayanda olgunlasirmi bilmiyorum canim

kızlar ben dizi izleyeceğim, Öyle bir geçer zaman ki..çok öpüldünüz..Diziden donra görüşürüz inş..

ya saçma sapan nedenlerden dolayı..Ama artık düşünmeyeceğim hiçbirşeyi..o kadar bunalıyorum ki artık anlatamam..

anladım arkadaşım dediğin gibi düşünme artık akışına bırak düşüne düşüne kendimize yapıyoruz yapacağımızı
bende çıkıyorum arkadaşlar dizinin yeni bölümü başladı sonra görüşürz şimdilik hoşçakalın

kızlar iyi geceler kızlar hepimizin profilinde bebek cagırıyoruz gel artık yada cok bekletmeden kavuşalım falan ahhh kızlar hayatımızınn vazgecilmyeni oldu bu ne özlem yaa of of of of of bazen cok yoruluyorum bazende diyorum kim için calışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…